- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
ne alakası var ya kızı hemen zengin para yiyici ilan etmişsiniz sanki çok iyi tanıdığınız biri bu nasıl yargısız infaz ya kız da nazik nazik cevap veriyor o alttan aldıkça üstüne gidiyorsunuz ayıp yahu adamın avukatlığını yapmak size mi kaldı ?
Goles kaç...Merhaba öncelikle bi kaç konu görünce cimrilikle ilgili paylaşmak istedim çünkü zaman zaman abarttıgımı düşündüm ,
Flört ettigim bir x kişisi vardı yemege çıktıgımız ilk gün beni evden alabilicegini söyledi bende kuafore gidicektim ben kendim gelirim dedim ve taksiyle gittim.
İkinci buluşmada arkadaşıyla yemege çıkıcaktık biz geçeriz sen kuafore felan gitceksen gelirsin dedi.. herneyse
Benim şuan arabam yok bazı durumlarda taksi kullanıyorum bi gün yine buluşucagız beni alırmısın dedim ilk kez düşünce bekledim belki de .. canım ben geçiyim trafik saati sen taksiyle gelirsin dedi .. ve taksiyle gittim..
Bi ara espri arasında golesin en sevdigim huyu az yemek yemesi diye espri yaptı burda biraz kendime gelmeye başladım .
Herneyse bi gün yine dışardayız yanında nakit yokmuş arkadaşın iki kız iki erkekler kızlar yanınızda nakit var mı dedi flörtüm olcak nakitini arabada unutmuş kart varmış yanında var dedim tabi dondurma yicez bu arada 60 tl gibi bir hesap tuttu goles dedi ödeme sırasında ödedim her neyse yine takılmadım ordan müzik dinlemeye gidicez bi bar a iki erkek önden gidip kendi giriş ücretlerini ödediler ben şok oldum kendi paramı tabiki öderim ama nezaket düşünce diye bişey var . Her neyse içerde bi ara elini cebine soktu ve nakit yüzlükler çıkardı ben görüncede bozuldu arabadan aldım dedi yanlış anlama dedi ve biz dondurmadan sonra arabaya binmedik bara yürüyerek indik zaten ordan bütün auram düştü.bu arada bu arkadaşın durumu çok iyi altında son model aracı ve çok iyi bi işe sahip patron kendisi . Ben bu arkadaşla muhabbetimi bitirdim her zaman bi erkegin hesap ödeme tarafında degilim ama hiç bi zaman ne hayatımda ki biri ne bi erkek arkadaşımdan böyle bişey görmedim hesap ödemeye kalkıştıgımda sorun yaşadıgımda oldu ve ben bu arkadaşa bi kaç kez yemegi ödedi diye hediye almayı düşünüyordum birde salak gibi .. uzun zamandır bu durumu paylaşmak istiyordum ben mi abartıyorum diye bi kaç kız arkadaşımla paylaştım goles kaç gibi cümleler duyup şaşırdım sizin yorumlarınjz ne merak ediyorum ?
Merhaba öncelikle bi kaç konu görünce cimrilikle ilgili paylaşmak istedim çünkü zaman zaman abarttıgımı düşündüm ,
Flört ettigim bir x kişisi vardı yemege çıktıgımız ilk gün beni evden alabilicegini söyledi bende kuafore gidicektim ben kendim gelirim dedim ve taksiyle gittim.
İkinci buluşmada arkadaşıyla yemege çıkıcaktık biz geçeriz sen kuafore felan gitceksen gelirsin dedi.. herneyse
Benim şuan arabam yok bazı durumlarda taksi kullanıyorum bi gün yine buluşucagız beni alırmısın dedim ilk kez düşünce bekledim belki de .. canım ben geçiyim trafik saati sen taksiyle gelirsin dedi .. ve taksiyle gittim..
Bi ara espri arasında golesin en sevdigim huyu az yemek yemesi diye espri yaptı burda biraz kendime gelmeye başladım .
Herneyse bi gün yine dışardayız yanında nakit yokmuş arkadaşın iki kız iki erkekler kızlar yanınızda nakit var mı dedi flörtüm olcak nakitini arabada unutmuş kart varmış yanında var dedim tabi dondurma yicez bu arada 60 tl gibi bir hesap tuttu goles dedi ödeme sırasında ödedim her neyse yine takılmadım ordan müzik dinlemeye gidicez bi bar a iki erkek önden gidip kendi giriş ücretlerini ödediler ben şok oldum kendi paramı tabiki öderim ama nezaket düşünce diye bişey var . Her neyse içerde bi ara elini cebine soktu ve nakit yüzlükler çıkardı ben görüncede bozuldu arabadan aldım dedi yanlış anlama dedi ve biz dondurmadan sonra arabaya binmedik bara yürüyerek indik zaten ordan bütün auram düştü.bu arada bu arkadaşın durumu çok iyi altında son model aracı ve çok iyi bi işe sahip patron kendisi . Ben bu arkadaşla muhabbetimi bitirdim her zaman bi erkegin hesap ödeme tarafında degilim ama hiç bi zaman ne hayatımda ki biri ne bi erkek arkadaşımdan böyle bişey görmedim hesap ödemeye kalkıştıgımda sorun yaşadıgımda oldu ve ben bu arkadaşa bi kaç kez yemegi ödedi diye hediye almayı düşünüyordum birde salak gibi .. uzun zamandır bu durumu paylaşmak istiyordum ben mi abartıyorum diye bi kaç kız arkadaşımla paylaştım goles kaç gibi cümleler duyup şaşırdım sizin yorumlarınjz ne merak ediyorum ?
Kimse kimsenin avukatlıgını yapmıyor ama siz burda kadın kadının düşmanıdır örnegine açık ara destek oluyorsunuz kendi hem cinsinizi paracı yiyici göstererek lütfen böyle kadınları dar görüşlü kadına aşagılık gözüyle bakan hem cinslerimle muattap olmak istemiyorum konuma daha fazla yorum yapmazsan sevinirimkonu sahibinin avukatlığını yapmak size mi kaldı?
ben gördüğümü söylüyorum.
yorumları okursanız 'bayan'a hesap ödetilmesine karşıyım demiş.
ben zaten adam yalancı dedim.
ama konu sahibinin de bir yeme merakı olduğu kesin. zaten yorumunda itiraf ediyor. tahminimde yanılmamışım yani.
Hem cimri hem yalancı hem de kendini uyanık sanıyorEvet ve ben görünce bozuldu arabadan aldım yanlış anlama dedi fakat biz arabaya binmedik dondurmacıdan sonra yürüyerek geçtik
Benim ki vicdan avukatlık değil ne gördünüz acaba hayatındamısınız konu sahibinin bir insanı yargılamak ne kadar kolay adam ayan beyan yalan söylemiş onu şöyle bir geçiştirip konu sahibine yükleniyorsunuz kadının kadından başka düşmanı yok cidden bu kadar bu erkeklere paye verirsek burda daha çok konu açılır adamlar birbirine destek biz sadece köstek olmayı biliyoruz direk suçlamak ne kadar doğru biraz vicdan sahibi olun yargısız infaz yapmayın zengin erkek avcısı haline getirdiniz konu sahibini yapıcı eleştiri değil bu acımasızlık sizin kikonu sahibinin avukatlığını yapmak size mi kaldı?
ben gördüğümü söylüyorum.
eşinizin tavrı cidden can sıkıcıdır. ben evdeyim çalışmıyorum.aylık 200 300 lira dışarda yemek masrafı çok değil. çok kazanıyo diyosunuz para harcanmak içindir zaten.biz bazen kahvaltıya gideriz haftasonu dışarı çıkarız belki her çıktığımızda harcıyoruzdur en az 200 lira.eşiminde kendi işi ticaret yapıyo az kazandığı olur çok kazandığı olur.çok kazandığında hiç esirgemez.az kazansa bile sen evde sıkılıyosun diye en kötü haftada bir dışarı çıkarır yemeğe bi sinemaya bowlinge bi yere gidelim der.kaldı ki siz çalışıp eve katkı sağlıyosunuz.Cimri erkek hiç çekilmiyor. Benim eşimde çok kazandıkca delirdi.
Hiç tanıyamıyorum. Eskiden de dışarda yerdik. Şimdi de haftanın 2 günü dışarda yiyoruz diye bir ton söyleniyor. Eve varışımız 21.00 olacak o saatte evde yemek mi yenir yemek olsa bile???
Diğer günler et, sebze yemeği, salata mutlaka yaparım. Tamam muazzam sofra kurmam ama. Yemeği, salatası, yoğurdu vs mutlaka olur. Hani sürekli geçiştiren biri de değilim.
Ama takmış kafaya dışarda yediğimizde 50 tutuyor ayda 200-300 lira ee bu kadar olmaz mı fazla Mı? Eşek yüküyle para kazanıyor.
Ben çok sıkıldım mesela sürekli hesap yapmasından.
Bu arada iş değişikliği yaptığım için yazın 2 ay maaş alamadım. Bugünde geç çıkıcam dışarda yememiz lazım çıkış saatim 07.30 çünkü. Maaşım olduğu dönemde bende ısmarlıyorum. Sürekli hadi sen öde yapmıyorum. Ben varımı yoğumu döküyorum o bana yemeğin lafını yapıyor.
Sakın diyorum arkadaşım sakın, uzak dur böyle tiplerden ben seni anladım. Bu adamdan hiçbir halt olmaz.
Bence sen hatayı en başta taksiyle giderek yapmışsın. Adam yaymış ohh bu kız taksiye atlayıp geliyo para var ne ben gidip alıcam. sonra da anladığım kadarıyla yemeklerde filan mütevazilik yapmışsın. böyle tiplere öyle davranmamak lazım. cimriden öte karaktersiz bu. dondurma parasını bile sana ödetmişler koskoca adamlar yuh ya! Cebinde bi sürü yüzlük varken hem de. hadi dondurmacıda yoktu diyo sallıyo, madem gidip almış ya sen görmedenMerhaba öncelikle bi kaç konu görünce cimrilikle ilgili paylaşmak istedim çünkü zaman zaman abarttıgımı düşündüm ,
Sonradan böyle oldu biliyor musunuz? Kendi iş yerini açınca oldu. Ben harcamayı, yemeyi içmeyi gezmeyi seven biriyim. Evi o geçindirir gezme harcama olayını ben yaparım. Mutfağa, faturaya bir katkım yok. Ama yani şu an maaşımın olmadığını bile bile.eşinizin tavrı cidden can sıkıcıdır. ben evdeyim çalışmıyorum.aylık 200 300 lira dışarda yemek masrafı çok değil. çok kazanıyo diyosunuz para harcanmak içindir zaten.biz bazen kahvaltıya gideriz haftasonu dışarı çıkarız belki her çıktığımızda harcıyoruzdur en az 200 lira.eşiminde kendi işi ticaret yapıyo az kazandığı olur çok kazandığı olur.çok kazandığında hiç esirgemez.az kazansa bile sen evde sıkılıyosun diye en kötü haftada bir dışarı çıkarır yemeğe bi sinemaya bowlinge bi yere gidelim der.kaldı ki siz çalışıp eve katkı sağlıyosunuz.
Gaza getirir gibi konuşmak yangına körükle gitmek istemem.evlilik sonuçta illaki kavga tartışma oluyo.ama sende benim kadar kazan söz sahibi ol demesi çirkin ve kırıcı bence.çalışmak ve evlilik yürütmek zor gelebilir bi süre sonra işten ayrılıp ev hanımı olabilirsiniz.o zaman hiç bişey istemeye hakkın olmayacak mı yani.yemeyi içmeyi gezmeyi seven biri olduğunu evlenmeden önce anlamıştır biliyodur bilerek evlenmiştir.hemde sonradan iş yeri sahibi olunca böyle oldu diyosunuz.ticaret gerginlik veriyo insana.ön yargılı olmak istemem.yeniyse iş yeriniz ondan biraz bocalamış olabilir.belki zamanla düzelir.Sonradan böyle oldu biliyor musunuz? Kendi iş yerini açınca oldu. Ben harcamayı, yemeyi içmeyi gezmeyi seven biriyim. Evi o geçindirir gezme harcama olayını ben yaparım. Mutfağa, faturaya bir katkım yok. Ama yani şu an maaşımın olmadığını bile bile.
Ben arkadaşlarımla gezmemden kısamam, alışverişimden kısamam. 2 ay ya sadece 2 ay maaşım yok. O yüzden ben ödeyemiyorum dışarı çıkmalarımızı.
Daha 1-2 hafta oldu olmadı. Sende benim kadar kazan evde o kadsr söz sahibi ol dedi diye boşanmaya getirdim olayı.
Ben böyle terbiyesizlik görmedim ya. Diyor diyor sonrada özür dilerim haklısın yükselme, ben ne zaman seni kısıtladım ne zaman bir kuruş para istedim vs. Diyor.
Gerçekten çok bunaldım.
Umarım düzelir çünkü maddi imkanları kocayla görmüş biri değilim. Bu hareketleri aşırı rahatsız ediyor. Bin kere söylüyorum yine yapıyor bin kere. Dediğiniz gibi çalışmıyorum ev hanımıyım desem yandım. Hiçbir şeyde hak idda edemem sanırım Otur evde gezme falan yok bitti gittiye getirir.Gaza getirir gibi konuşmak yangına körükle gitmek istemem.evlilik sonuçta illaki kavga tartışma oluyo.ama sende benim kadar kazan söz sahibi ol demesi çirkin ve kırıcı bence.çalışmak ve evlilik yürütmek zor gelebilir bi süre sonra işten ayrılıp ev hanımı olabilirsiniz.o zaman hiç bişey istemeye hakkın olmayacak mı yani.yemeyi içmeyi gezmeyi seven biri olduğunu evlenmeden önce anlamıştır biliyodur bilerek evlenmiştir.hemde sonradan iş yeri sahibi olunca böyle oldu diyosunuz.ticaret gerginlik veriyo insana.ön yargılı olmak istemem.yeniyse iş yeriniz ondan biraz bocalamış olabilir.belki zamanla düzelir.
Çocuğunuz filan varmı? Yoksa olduğu zamanda çalışmayacaksınız bi dönem.Para insanı değiştirir derler.Umarım geçiş sürecidir atlatırsınız.Umarım düzelir çünkü maddi imkanları kocayla görmüş biri değilim. Bu hareketleri aşırı rahatsız ediyor. Bin kere söylüyorum yine yapıyor bin kere. Dediğiniz gibi çalışmıyorum ev hanımıyım desem yandım. Hiçbir şeyde hak idda edemem sanırım Otur evde gezme falan yok bitti gittiye getirir.
Gerçekten tiksindim. O yüzden cimri erkek çöptür.
Bi kavga koparmıştım akıllanmamış demek. Hala özür dilerim özür dilerim modunda kes sesini artık elimde kalacaksın bir gün dedim çıktım. Sürekli yapıyor özür diliyor gerçi bu 2. Oldu. 3. Ye kendini kapının önünde bulacak haberi yok.
Bebek planı içindeydik evliliğimizin 5. Yılı. Gerçekten tanıyamıyorum umarım düzelir yoka sonumuzu hiç iyi görmüyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için biraz sakinleştim:)Çocuğunuz filan varmı? Yoksa olduğu zamanda çalışmayacaksınız bi dönem.Para insanı değiştirir derler.Umarım geçiş sürecidir atlatırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?