Cimri mi düşüncesiz mi ?

konu sahibinin avukatlığını yapmak size mi kaldı?
ben gördüğümü söylüyorum.

Goles kaç...

ayy şimdiden cimri evlenme sakın en kötü koca cimri koca yarın dizlerini döversin vallahi

“bi gün yine buluşucagız beni alırmısın dedim ilk kez düşünce bekledim belki de .. canım ben geçiyim trafik saati sen taksiyle gelirsin dedi .. ve taksiyle gittim.” Ben şu kısımdan sonra görüşmezdim.

Kimse kimsenin avukatlıgını yapmıyor ama siz burda kadın kadının düşmanıdır örnegine açık ara destek oluyorsunuz kendi hem cinsinizi paracı yiyici göstererek lütfen böyle kadınları dar görüşlü kadına aşagılık gözüyle bakan hem cinslerimle muattap olmak istemiyorum konuma daha fazla yorum yapmazsan sevinirim

yorumları okursanız 'bayan'a hesap ödetilmesine karşıyım demiş.
ben zaten adam yalancı dedim.
ama konu sahibinin de bir yeme merakı olduğu kesin. zaten yorumunda itiraf ediyor. tahminimde yanılmamışım yani.

Yeme merakı ithamı da fazla aşırı değil mi?
Bende bir erkeğin hesabı ödesin diye kadının gözünün içine bakmasına karşıyım.
Konu sahibi yeme meraklısı olsa Ah canım bende de yok diye işin içinden çıkabilir, kendi dısında 4 kişinin hesabını da bende para var diyerek ödemek istemezdi diye düşünüyorum.
Cebinde para varken yok demesi, olduğunun görülmesi üzerine arabadan aldım diye yalan söylemesi, barda kızı arkasında bırakarak sadece kendi parasını ödeyerek içeri girmesi.
Konu sahibinin yeme merakından çok daha çirkin, kapıştıracaksak eğer.

Ben şahsen erkek arkadaşımı arkamda bırakarak sadece kendi giriş paramı ödeyip içeri de giremezdim.
Kötü hissederdim kendimi.
İkimizin giriş parası neyse öder öyle geçerim.
Bu kadın erkek eşitliği değil, nezaket, incelik ve görgülü olmaktır.

hem cimri hemde yalan söylüyo utanmadan. eşimle tanıştığımız ilk zamandada nişanlıykende hep o harcamıştır parayı.zaten tanıştığımızda ben çalışmıyodum.benim eşimden aman şu mekana gidelim beni buraya götür gibi bi talebim hiç olmamıştı. nişanlıyken çalışmaya başladım.o sıralar bi kaç kez gel sana yemek ısmarlayım filan diye götürdüm bi yerlere.ama kendime çeyiz filan aldığım için çok para harcamam taraftarı değildi. evin mutfak eşyalarını filan alıyodum sürekli.bitmiyo malum eksikler.sonra zaten evlendik :) ama mesela nişanlı çiftlerde çok görüyorum ben kıza alışveriş yaparlar telefon faturasını öderler maddi destek olurlar vs. bizdede o hiç olmadı bende kabul etmezdim gerçi.

Cimri erkek hiç çekilmiyor. Benim eşimde çok kazandıkca delirdi.

Hiç tanıyamıyorum. Eskiden de dışarda yerdik. Şimdi de haftanın 2 günü dışarda yiyoruz diye bir ton söyleniyor. Eve varışımız 21.00 olacak o saatte evde yemek mi yenir yemek olsa bile???

Diğer günler et, sebze yemeği, salata mutlaka yaparım. Tamam muazzam sofra kurmam ama. Yemeği, salatası, yoğurdu vs mutlaka olur. Hani sürekli geçiştiren biri de değilim.

Ama takmış kafaya dışarda yediğimizde 50 tutuyor ayda 200-300 lira ee bu kadar olmaz mı fazla Mı? Eşek yüküyle para kazanıyor.

Ben çok sıkıldım mesela sürekli hesap yapmasından.

Bu arada iş değişikliği yaptığım için yazın 2 ay maaş alamadım. Bugünde geç çıkıcam dışarda yememiz lazım çıkış saatim 07.30 çünkü. Maaşım olduğu dönemde bende ısmarlıyorum. Sürekli hadi sen öde yapmıyorum. Ben varımı yoğumu döküyorum o bana yemeğin lafını yapıyor.

Sakın diyorum arkadaşım sakın, uzak dur böyle tiplerden ben seni anladım. Bu adamdan hiçbir halt olmaz.

Benim ki vicdan avukatlık değil ne gördünüz acaba hayatındamısınız konu sahibinin bir insanı yargılamak ne kadar kolay adam ayan beyan yalan söylemiş onu şöyle bir geçiştirip konu sahibine yükleniyorsunuz kadının kadından başka düşmanı yok cidden bu kadar bu erkeklere paye verirsek burda daha çok konu açılır adamlar birbirine destek biz sadece köstek olmayı biliyoruz direk suçlamak ne kadar doğru biraz vicdan sahibi olun yargısız infaz yapmayın zengin erkek avcısı haline getirdiniz konu sahibini yapıcı eleştiri değil bu acımasızlık sizin ki

ay herkes konu sahibini bıraktı bana cevap yetiştiriyor. fikrimi söyleidm geçtim. katılmıyor olabilirsiniz ama beni aksine ikna etmeye çalışmanız gereksiz değil mi, konu sahibini pohpohlayın yeter.

eşinizin tavrı cidden can sıkıcıdır. ben evdeyim çalışmıyorum.aylık 200 300 lira dışarda yemek masrafı çok değil. çok kazanıyo diyosunuz para harcanmak içindir zaten.biz bazen kahvaltıya gideriz haftasonu dışarı çıkarız belki her çıktığımızda harcıyoruzdur en az 200 lira.eşiminde kendi işi ticaret yapıyo az kazandığı olur çok kazandığı olur.çok kazandığında hiç esirgemez.az kazansa bile sen evde sıkılıyosun diye en kötü haftada bir dışarı çıkarır yemeğe bi sinemaya bowlinge bi yere gidelim der.kaldı ki siz çalışıp eve katkı sağlıyosunuz.

Bence sen hatayı en başta taksiyle giderek yapmışsın. Adam yaymış ohh bu kız taksiye atlayıp geliyo para var ne ben gidip alıcam. sonra da anladığım kadarıyla yemeklerde filan mütevazilik yapmışsın. böyle tiplere öyle davranmamak lazım. cimriden öte karaktersiz bu. dondurma parasını bile sana ödetmişler koskoca adamlar yuh ya! Cebinde bi sürü yüzlük varken hem de. hadi dondurmacıda yoktu diyo sallıyo, madem gidip almış ya sen görmeden alınca verseymiş al golescim 60 tl deseymiş yada giriş paranı ödeseymiş. içerde bişey ısmarlasaymış. insanı eşşek yerine koyan bi tiplerden iğrenirim. keşke kendine pahalı bişe falan aldırtırtıp öyle tekmeyi bassaydın

Sonradan böyle oldu biliyor musunuz? Kendi iş yerini açınca oldu. Ben harcamayı, yemeyi içmeyi gezmeyi seven biriyim. Evi o geçindirir gezme harcama olayını ben yaparım. Mutfağa, faturaya bir katkım yok. Ama yani şu an maaşımın olmadığını bile bile.

Ben arkadaşlarımla gezmemden kısamam, alışverişimden kısamam. 2 ay ya sadece 2 ay maaşım yok. O yüzden ben ödeyemiyorum dışarı çıkmalarımızı.

Daha 1-2 hafta oldu olmadı. Sende benim kadar kazan evde o kadsr söz sahibi ol dedi diye boşanmaya getirdim olayı.

Ben böyle terbiyesizlik görmedim ya. Diyor diyor sonrada özür dilerim haklısın yükselme, ben ne zaman seni kısıtladım ne zaman bir kuruş para istedim vs. Diyor.

Gerçekten çok bunaldım.

Gaza getirir gibi konuşmak yangına körükle gitmek istemem.evlilik sonuçta illaki kavga tartışma oluyo.ama sende benim kadar kazan söz sahibi ol demesi çirkin ve kırıcı bence.çalışmak ve evlilik yürütmek zor gelebilir bi süre sonra işten ayrılıp ev hanımı olabilirsiniz.o zaman hiç bişey istemeye hakkın olmayacak mı yani.yemeyi içmeyi gezmeyi seven biri olduğunu evlenmeden önce anlamıştır biliyodur bilerek evlenmiştir.hemde sonradan iş yeri sahibi olunca böyle oldu diyosunuz.ticaret gerginlik veriyo insana.ön yargılı olmak istemem.yeniyse iş yeriniz ondan biraz bocalamış olabilir.belki zamanla düzelir.

Ben seni haksız buldum .
Her hesabı adama ödeme niyetindesin belli ki , adam da para yedirmeme niyetinde ve dondurmayı bir şekilde sana ödetmiş.
Keşke kendini bu duruma düşürmeseydin arada elini cebine atsaydın.
Erkekler her zaman hesap ödemek zorunda değil bunu çıkar kafandan .

Umarım düzelir çünkü maddi imkanları kocayla görmüş biri değilim. Bu hareketleri aşırı rahatsız ediyor. Bin kere söylüyorum yine yapıyor bin kere. Dediğiniz gibi çalışmıyorum ev hanımıyım desem yandım. Hiçbir şeyde hak idda edemem sanırım Otur evde gezme falan yok bitti gittiye getirir.

Gerçekten tiksindim. O yüzden cimri erkek çöptür.

Bi kavga koparmıştım akıllanmamış demek. Hala özür dilerim özür dilerim modunda kes sesini artık elimde kalacaksın bir gün dedim çıktım. Sürekli yapıyor özür diliyor gerçi bu 2. Oldu. 3. Ye kendini kapının önünde bulacak haberi yok.

Çocuğunuz filan varmı? Yoksa olduğu zamanda çalışmayacaksınız bi dönem.Para insanı değiştirir derler.Umarım geçiş sürecidir atlatırsınız.

Çocuğunuz filan varmı? Yoksa olduğu zamanda çalışmayacaksınız bi dönem.Para insanı değiştirir derler.Umarım geçiş sürecidir atlatırsınız.
Bebek planı içindeydik evliliğimizin 5. Yılı. Gerçekten tanıyamıyorum umarım düzelir yoka sonumuzu hiç iyi görmüyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için biraz sakinleştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…