Cimri mi düşüncesiz mi ?

Ooo, polemik... alırım, bir dal

Şaka bir yana… Bu tarz başlayan dialoglarla pek ilgilenmiyorum açıkçası.

Kusura bakmayın
Polemik meraklısı değilim öyle algiladiysaniz yanlış anlamışsınız. Gerçek anlamda sordum tanıyor musunuz diye...neyle ilgilenmiyorsunuz.?ilgilenmezseniz çok da tın.

Adam bildiğin uyanık

Yeminle cimri

Karsinizdaki kişi sizi yiyici olarak görmüs ve size ders vermiş sanki ... yanina gitseniz size aynisini yapar ..aşagilamaya çalişmiş kendince

Adama yaklaşan kızlar hep parasını yemek için yaklastilarsa ve sizdede aynısını gördüyse bu şekilde tavır koymuş bence.
Siz bu niyettesiniz demiyorum lütfen yanlış anlamayın.adam böyle algıladıysa kendince tavır koymuş gibi geldi bana

Ya cimri ya da sana para yedirmeme derdinde. Her ikisi de berbat. Kaçarak uzaklaş tavsiyeleri çok yerinde olmuş. Kararın da bir o kadar isabetli

hem cimri hem uyanık hemde düşüncesiz. kadına nasıl davranılacagını bılmıyor sana taksı ıle gel demesınden belli

Evlenmeden önce sizin gibi düşünüyordum. Kadın dediğin hesap öder erkek 1 oduyorsa kadın da 1 öder. Eşitlik eşitlik eşitlik. Her ortamda elim hep çantama gitmiştir hesap zamanı. Taki eşimi tanıyana kadar. Asla müsaade etmedi. Yalvar yakar bir kaç şeyi ödemem istediğimde iyi madem tatlıyı ödersin diyip ödeme yaptigimda sigara içme bahanesiyle de ordan uzaklaştı. Maksimum 3 kez fln odemisimdir. Mümkünatı yok ödetmiyordu. Duygusal anlamda birşey yaşadığınız es kişisine bu sahiplenme durumuna azıcık müsaade edilmeli diye düşünüyorum. Iki tarafında hoşuna gidiyor bu durum. Maddi olarak değil manevi olarak.

Nereden buluyorsunuz böyle uyanık öküzleri

Cimri ne kadına nede erkeğe katlanamam

Fuzuli harcamayıda sevmem ayrıca

Hem cimri hem düşüncesiz. Hiç sevmem böyle tipleri. Evet hani illa hesabımı ödesin değil ama cebinden yüzlükler çıkıyorsa bi zahmette ödesin ya. Ayrıldın demi?

Ne yapacakmış o kadar parayı mezara mi götürecekmiş? En sevmediğim insan modeli. Parası az olsun önemli değil önemli olan insanın gönlünün zengin olması. Cebimde on lira olsa sevdiklerimle harcamaktan gocunmam.

Ayrıca da dört kişilik dondurma 60 lira bence normal. Şimdi orta halli cafelerde bile kâselerde dondurmalar en ucuzu 12, 13 lira civarı. Son sözüm parayı ödememek için yalan söyleyen adamdan kaçııın. Parayı geçtim , yalan söyleyen insandan hayır gelmez.

Bir ara benimde durumum çok iyiydi para boldu yani ( tabi şimdi değil).
Herkes nemalanmaya çalışıyordu buda bende kendimi salak gibi hissetmeme sebep oluyordu asla para harcamiyordum bir ortamda.
Neler yaşadı acaba demek istedim

O yoruma ben de çok takıldım da bu kafadaki kadınlar da olacak ki adamlar da birilerinin parasını yesin dimi? Burda kavga edip akillandirmaya çalışma boşver.

Bu işler böyle iste canım,bende böyle seyler yaptim esime. Yoksa hic hoslanmam . Esimin yüzüne hala soylerim para kazaniyor olsam yine senin paranla kendime parfum ayakkabi alırım diye.. :) ama o zamanlar baskaaaaa bende senin gibiydim. Evime tek gitmedim ama bende boyle hesap mesap ödedim. Yada yemege çıkardık öderdi sonra arabayla turlardik arabadan inip marketten 2 bira alırdım hadi icelim derdim.bir gunde cagirdim yuruyus yapalim dedim,sonra cafeye gectik kahve ısmarladım :) esim cok tuhaf birisi suan ben çalışmıyorum,onun parası yani giriyor evimize. Aşkım gel sana kelle paca ismarlicam diyorum seviniyor. Ya da gel sana doner ismarlicam diyorum oooo ismarliyo musun diyo erkekler kimin ne mal oldugunu anliyor yani aşırı keko ve eski nesil degilse. Benimde esim herseyi kendi yapti. Bence cok sanslisin. Uzerinizde kimsenin emegi olmaz :) mutluluklar

Çeşmede fiyatlar böyle vala :)
Fiyatlar her yerde böyle, bakkaldan dondurma almıyorsanız tabii. Arkadaşların dünyadan haberi yok.
Cimri ve en kötüsü de kendini akıllı sanıyor. En nefret edilesi tip.

Hesabı erkek öder demiyorum ama arabası varken beni taksiyle getiren adam evlenince neler yapmaz diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…