- 19 Ağustos 2016
- 733
- 685
- 103
- 36
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Eşimin maaşı şu an yetiyor.hatta çok şükür kenara bile koyuyoruz.ama ben mutfak için bırakılan parayi bile harcamaya elim gitmiyorEşinizin maaşı yetmiyor mu peki?
Benim bir eltim var dünya kadar parası evi her şeyi var ama hiçbir şey almaz, ben bazı çocukları bayram vs alışverişine gotururken kendi çocuklarını da gönderir ki onlara da bir şey alayım o para harcamasın. Taksi parasını başkasına kakalar, yemek parasını başkasına kakalar. İşte o cimri. Sizde böyle şeyler yoksa siz cimri değilsinizdir.
Eşimin maaşı şu an yetiyor.hatta çok şükür kenara bile koyuyoruz.ama ben mutfak için bırakılan parayi bile harcamaya elim gitmiyor
Yok hayır yetirememe telaşı diyecektim ki bu mesajını gördüm.Eşimin maaşı şu an yetiyor.hatta çok şükür kenara bile koyuyoruz.ama ben mutfak için bırakılan parayi bile harcamaya elim gitmiyor
Yapmayın gerçekten şu anki aklım olsa nisanliyken biriktirmeye başlardim.çok gezdim yedim içtim ben de .evli misiniz bilmiyorm da evlilik bambaşkakeske bende siz gibi olsam hep harcıyorum bişeler almayı çok seviyorum baskalrına genelde yemeği fazla yapıyorum gozum doymuyor motive olayım diye ekonomi sayfalarınıda okudum bi kaç aydır faydası yoksonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor tabi
HaklisinizYok hayır yetirememe telaşı diyecektim ki bu mesajını gördüm.
Evet cimrilik başlamış sizde...ve iyi bişey değil.
Eşinizin maaşı yetmiyor mu peki?
Benim bir eltim var dünya kadar parası evi her şeyi var ama hiçbir şey almaz, ben bazı çocukları bayram vs alışverişine gotururken kendi çocuklarını da gönderir ki onlara da bir şey alayım o para harcamasın. Taksi parasını başkasına kakalar, yemek parasını başkasına kakalar. İşte o cimri. Sizde böyle şeyler yoksa siz cimri değilsinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?