cimri miyim ben ya?

Normal, bu devirde açlık sınırındayken yiyecek içeceğin hesabını yapmak da normal.
Bekkarken kazandığın para sana istediğin gibi harca, evliyken para eve ve masraflara gidince üstüne birde yetmeyince insan daha bir korkuyor harcama yapmaktan.
Patlıcanın kilosu olmuş 7 lira

Biz dugunde çok harcadık. Ama evlilik bambaşka bir şeymis yarını da düşünmek zorunda kalıyor insan

biz eşimle Egedeyiz eşimin ailesi Marmara'da benimkiler Akdeniz ablamlar İç Anadolu hal böyle olunca dedik kalsın zaten eşimle ben düğün falan sevmiyorduk :) düğüne borçlansak gene kim sıkıntı çekecek biz hal böyle olunca sade bir nikah oldu bitti

eşim şükür güzel kazanıyor kendi işi ama öyle ha deyince alamıyor ki parasını o ne kadar ne istersek ikiletmese de ben kıyamıyorum çünkü işi gerçekten çok zor hiç dinlenmiyor pazarları bile iş başında mühendis ama mühendis demeye şahit ister eve öyle bir halde geliyor ki üstü başı çamur içinde ben nasıl har vurup harman savurayım kazandığı parayı vicdanım el vermiyor ha inşallah çalışmaya başlayacağım oğlum büyüyünce o zaman gene acımam kazandığımı harcarım ama şimdi değil

emin ol bu cimrilik değil

Ben de muhendisi uzun zamanlar çalıştım ama tabiri caizse it gibi çalıştım yok öyle masa başı klimalı işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…