- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Yok artikkkk benim bir evim olsa daha rahat olurum ya şu an ev için didinip duruyoruzVarliklilar daha cimri ya mesela benim ev sahibimin 5 ev ve bir dukkani var kirada kari koca maaslilar bir liranin hesabini yapiyorlar.yoksa diyorum boyle yapa yapa mi zengin oldular
Bekarken ben de oyleydim çok gezdim yedim içtim giydim.şimdiki aklım olsa 2 gezecegime 1 gezer 1inide kenara koyardmKendi masraflarını başkalarına kakalamaya , bir komşuda yediğin akşam yemeğini kar saymaya başlamadıysan , çok sevdiğin ayda yılda bir yediğin (atıyorum İskender ) bir yemekten pahalı diye vazgeçmediysen sadece tasarruf boyutundaysan Aynen harcamamaya devam et bende böyle olabilmeyi isterdim her ay sonu ay nasıl ödeyeceğim derdinden daha güzel bir şey kaç kere kartlarımı borç alıp kapattım ama uslanmadım
Bence siz cimri degil. Tutumlu bir insan olmuşsunuz. Çalışırken ben de öyleydim ama şuan çalışmıyorum. Durumumuz gayet iyi birikimde yapabiliyoruz. Ama aynı şekilde birşey alırken iki defa düşünüyorum.Merhabalar,
Ya bana son zamanlarda bir şeyler oldu.1 liranın bile hesabını yapar oldum.evlenmeden önce çok harcayan biriydim. Nisanlilik döneminde de elimden geldiğince maasimi hep ceyiz yatirdim.ama şu an is bulamiyorm.bu yüzden tek maasiz.çok sukur bu gunumuze tabi.Ama benimki tutumlulugu geçti diye dusunuyorm.Ya yakında para gidecek diye yemeden icmeden kesilecem diye korkmaya basladm.
Kızlar gerçekten durum ciddi.Ne yapacam ben ya.?Eşim bir şey alacak oluyor alma sakin para gidecek demeye basladm. O da şaşırıyor bu durumuna.
Bir tavsiyede bulunun bana lütfen ya
Ben cimrilik olusmasi ve durumun ilerlemesinden çekiniyorum.Bence siz cimri degil. Tutumlu bir insan olmuşsunuz. Çalışırken ben de öyleydim ama şuan çalışmıyorum. Durumumuz gayet iyi birikimde yapabiliyoruz. Ama aynı şekilde birşey alırken iki defa düşünüyorum.
Ben bu durumun ilerde çalıştıgınız zaman düzelecegini düşünüyorum. Şöyle ki; ben çalışırken kazandıgım parayı cok rahat harcıyordum. Şuan doğum iznindeyim. Eşimden aldigim parayı ihtiyaclara yetiştirmeye çalışiyorum. Sizin ki de böyle birşey olabilir mi?Ben cimrilik olusmasi ve durumun ilerlemesinden çekiniyorum.
Bu durum uzaktan itici gozukebilir bence kendinize biran once reset atinizMerhabalar,
Ya bana son zamanlarda bir şeyler oldu.1 liranın bile hesabını yapar oldum.evlenmeden önce çok harcayan biriydim. Nisanlilik döneminde de elimden geldiğince maasimi hep ceyiz yatirdim.ama şu an is bulamiyorm.bu yüzden tek maasiz.çok sukur bu gunumuze tabi.Ama benimki tutumlulugu geçti diye dusunuyorm.Ya yakında para gidecek diye yemeden icmeden kesilecem diye korkmaya basladm.
Kızlar gerçekten durum ciddi.Ne yapacam ben ya.?Eşim bir şey alacak oluyor alma sakin para gidecek demeye basladm. O da şaşırıyor bu durumuna.
Gercekten oyle 75 yasindalar zatenYok artikkkk benim bir evim olsa daha rahat olurum ya şu an ev için didinip duruyoruz
Biz dugunde çok harcadık. Ama evlilik bambaşka bir şeymis yarını da düşünmek zorunda kalıyor insanbende evlenmeden önce öyleydim deli gibi harcadım sonra evlendim eşim evlenmeden önce versem verdiğim gün biter derdi evlendik adam beni tanıyamıyordüğün yapacaktık baktım herkes bir dağda çok masraf zaten istemiyordum yapmadım pişman mıyım asla
Merhabalar,
Evet evet kumbarada yaptık aynı şekilde çantada vs bozukluklar atiliyor☺Yemekten içmekten kısmayın ama gereksiz ve ihtiyacınız olmayan şeyler de almayın. Boşver böylesi daha iyi. Gün geliyor o 1 tl ye muhtaç oluyorsunuz. Kumbaraya atın bozukları. Sıkışık döneminizde kurtarıcınız olur
çocuklari varmi ?Varliklilar daha cimri ya mesela benim ev sahibimin 5 ev ve bir dukkani var kirada kari koca maaslilar bir liranin hesabini yapiyorlar.yoksa diyorum boyle yapa yapa mi zengin oldular
Yok çocuk düşünmüyoruz henüz sonra Allah nasip ederse ☺,çocuk yapmayin o zaman kafayi yersiniz :))))
$aka bir yana i$ bulursaniz sorun çozukur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?