- 23 Ağustos 2012
- 51.848
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.473
- 898
Çok klişe biliyorum ama seviyorumKesinlikle cimri degilsin canimcim. 300TL ogrenci icin iyi para, butce zorlayici bir para
Eeeeee karsi taraf madem calisiyor zaten size yol parasi odetmesi bana bastan sacma geldi. Calisan biri ogrenci birine para odetmemeli bu sekilde arada mesafe varsa. Mesafe varsa kendi gelir, gelemezse de size ucak/otobus neyse bileti almali. Ben eskikafali bir insanim, calisan bir erkek ogrenci bir kizdan maddi beklenti icinde olmamali.
Bence karsi taraf nezaketsiz ve cimri. Zaten gorusemiceksiniz de, cidden bir arada olmak icin bir sebep goremiyorum. En guzel zamanlarindasin, bence kampuste el ele gezecegin, yasitin, benzer sartlarda biriyle ol.
O zaman ayarlayacak gelecek.Az görürsem ölürüm diyen bir insana sormalıyım bence...
Buna katlanamayabilir
Size çok değer verseydi az gel diyene kadar yol parasını karşılayabilirim diyebilirdi. Çalışıyormuş neticede ve öğrenci olan sizsiniz. Şimdiye kadar siz söylemeden hatta düşünmeliydi.E zaten hep evdeyiz o yorulduğu için elinden geldıgınce dışarı çıkartır ama yüzde 90 evdeyiz...
Yemek konusunda da bu ay o ödedi ama zaten diyetteyim en fazla çorba yiyorum bazen yemek bile yemıyorum
Ama onları ödüyor ama anlatmaya çalıştığım şey zaten en fazla 20 tl falandır 2 gun her gun bir
Öğün çorba yesem diğer öğünler için kahvaltılıkla geçiştiriyorum
Evet sonuçta öğenci olduğunu biliyor konu sahibinin. Bir de görmezsem ölürüm işten ayrılcam falan diyormuş. Bilemedim pek samimi gelmediYanii düşünceli insan birkez de olsa bu sefer ben vereyim yol parasını diyebilirdi..
Haha dediğine bakılırsa intihar ederO zaman ayarlayacak gelecek.
Hayatın binbir türlü hali var. Yurtdışına gitmeniz gerekse bir süreliğine ne yapacak
Külliyen yalan.Evet sonuçta öğenci olduğunu biliyor konu sahibinin. Bir de görmezsem ölürüm işten ayrılcam falan diyormuş. Bilemedim pek samimi gelmedi
Haha dediğine bakılırsa intihar eder
Bilmiyorum ya kafam karışık hayır çok mu bencilim diyorum bazenIntihar edene kadar bir bilet alsin
Hem karnım doysun hem pastam dursunAz görürsem ölürüm diyen bir insana sormalıyım bence...
Buna katlanamayabilir
Karsi taraf sizin kadar sevmiyor, hatta elini cebine atmayacak kadar.Çok klişe biliyorum ama seviyorum
Ama gerçekçi de bakmaya çalışıyorum
Bak güzelim. Bu kadar saf olma. Sevgilin ayağına bedava gelen ve evden hiç dışarı çıkmadan karnını bir çorba ile doyurabileceği birini bulmuş ve bunun inanılmaz mutluluğunu yaşıyor. Seven insan ölmez. Çözüm bulur.Bilmiyorum ya kafam karışık hayır çok mu bencilim diyorum bazen
O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur
E pazar gunu de dönmesi lazım
Hahha ya böyle düşünmesem ben hep eşitlikçi bir insanım aslında bundan dolayı kendimi suçlu buluyorumBak güzelim. Bu kadar saf olma. Sevgilin ayağına bedava gelen ve evden hiç dışarı çıkmadan karnını bir çorba ile doyurabileceği birini bulmuş ve bunun inanılmaz mutluluğunu yaşıyor. Seven insan ölmez. Çözüm bulur.
Size özelden yazabılırım iş konusunu burada afişe edemem...
Ya işte gidiş geliş masarafımı da karşıla diyemem ki yani öyle bir beklentim yok
Ayarlıcam yazmış ama ben suçlu hissediyorum ya bir dediğimi de 2 etmezEn azından ayda bir kere görmesem ölürüm dediği sevgilisi için fedakarlık yapıp bir kere de o gelebilir. Arkadaşların dediği gibi bir defa da ben karşılayayım geliş ücretini diyebilir. Senin böyle bir beklentin var diye demiyorum ama bu bir inceliktir sonuçta ve sen öğrencisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?