Cimri miyim uzak mesafe ilişkisi...

Kesinlikle cimri degilsin canimcim. 300TL ogrenci icin iyi para, butce zorlayici bir para

Eeeeee karsi taraf madem calisiyor zaten size yol parasi odetmesi bana bastan sacma geldi. Calisan biri ogrenci birine para odetmemeli bu sekilde arada mesafe varsa. Mesafe varsa kendi gelir, gelemezse de size ucak/otobus neyse bileti almali. Ben eskikafali bir insanim, calisan bir erkek ogrenci bir kizdan maddi beklenti icinde olmamali.

Bence karsi taraf nezaketsiz ve cimri. Zaten gorusemiceksiniz de, cidden bir arada olmak icin bir sebep goremiyorum. En guzel zamanlarindasin, bence kampuste el ele gezecegin, yasitin, benzer sartlarda biriyle ol. Askindan olup bitiyorum demiyorsan cidden bu iliskinin bir manasi yok.

Zaten calisan birinin ogrenci biriyle olmasi bence genel olarak garip bir durum, neden derseniz dunyalar farkli. Ogrencilik cok farkli bir atmosfer. Ogrenci tarafin akli derste, notta, gezmede; karsi tarafin kafa ise bambaska. Benim fikirlerim boyle umarim icini karartmamisimdir

Çok klişe biliyorum ama seviyorum
Ama gerçekçi de bakmaya çalışıyorum

Size çok değer verseydi az gel diyene kadar yol parasını karşılayabilirim diyebilirdi. Çalışıyormuş neticede ve öğrenci olan sizsiniz. Şimdiye kadar siz söylemeden hatta düşünmeliydi.

E ama çok saçma değil mi?
Öğrenci olan sensin, çalışan o.
Bu konuda sıkıntı çektiğini biliyor ve yine de seninle olmak istiyorsa biletini alıp göndermeli.
Bu karşı tarafın parasını yemek değil.
Soksan bir avmye, bana şunu al bunu al desen çok ayıp ama şu durumda onun senin yol masrafını karşılaması olması gereken bir durum.

Şimdide ayarlıcam yazmış da
Ben neden suçlu hissediyorum?
Kendine denk biriyle olsa daha mutlu olurdu sanırım

Bilmiyorum ya kafam karışık hayır çok mu bencilim diyorum bazen
Bak güzelim. Bu kadar saf olma. Sevgilin ayağına bedava gelen ve evden hiç dışarı çıkmadan karnını bir çorba ile doyurabileceği birini bulmuş ve bunun inanılmaz mutluluğunu yaşıyor. Seven insan ölmez. Çözüm bulur.

O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur

E pazar gunu de dönmesi lazım

En azından ayda bir kere görmesem ölürüm dediği sevgilisi için fedakarlık yapıp bir kere de o gelebilir. Arkadaşların dediği gibi bir defa da ben karşılayayım geliş ücretini diyebilir. Senin böyle bir beklentin var diye demiyorum ama bu bir inceliktir sonuçta ve sen öğrencisin.

Hahha ya böyle düşünmesem ben hep eşitlikçi bir insanım aslında bundan dolayı kendimi suçlu buluyorum

Size özelden yazabılırım iş konusunu burada afişe edemem...
Ya işte gidiş geliş masarafımı da karşıla diyemem ki yani öyle bir beklentim yok

Yaz bakalım neymiş.
Yine de anlattıkların çok mantıksız kusura bakma. Az görürsem ölürüm kıvamında drama kralı bir adam iki saatliğine bile olsa kalkar gelir. Çok saçma geldi bana.

Ayarlıcam yazmış ama ben suçlu hissediyorum ya bir dediğimi de 2 etmez

Haklısın
Haftalık izni yok mu
O gün gelsin
Ama ben bu işten huylandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…