Ama bence bu çok ayıp.haftasonunu dinlenmek için kullanmasın bir hafta da senin yanına gelsin.O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur
E pazar gunu de dönmesi lazım
Ya aileme o yolun parasını verdirtirmiyim hiç ben kendi emeğimYa öğrenci bir insanla sevgili olup, bir de kendi istediği kadar görüşmeyi talep edecek, bu gerçekleşmezse sizden soğuyup ilişkiyi bitirecek kadar şuursuz bir adam değildir herhalde. Ha şuursuz ise, terk etsin zaten, bir süre canınız yanar, uzun vadede iyiliğinize olur.
Ayda bir mi gidiyorsunuz o kısmı tam anlamadım ama 300 lira bir öğrenci için çok para. Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız o para ailenizin cebinden çıkıyordur, yani bütçeniz oldukça kısıtlıdır, bunu bile düşünmesi gerekir. Çalışıyormuş, şimdi çalışıyor diye para içinde yüzüyordur da diyemeyiz ama en azından aylık eline geçen para sizin elinize geçenden daha çoktur. Yani o daha fazla gelebilir. Ya da en azından bu kız daha ekmeğini eline almadı, bir kazancı yok, fazla yüklenmeyeyim diye düşünme inceliğini gösterebilir.
Eşimle bende de bir süre böyle bir durum oldu ama uzun hikaye, kısa keseyim; ben hiç gitmedim, çünkü gayet züğürttüm, o ise baya iyi durumdaydı, 6 saat uzaktaydı. Cuma'dan gelip, Pazar günü dönüyordu. Bırakın o daha çok gelsin.
Eşitlikçi bir insan değilsin. Sen sadece fedakarlık yapıyorsun ve karşındakinden birşey beklemeden tüm yükü çekiyorsun. Karşındaki de tam bir armut piş ağzıma düş. Ortada zaten eşit bir durum yok. Hafta sonu gittiğinde iki gün işe gitmiyor sonuçta bu adam iki gün beraberiz diyorsun. O zaman neden gelmiyor? Hadi gelmiyor destek olabilir gelmene o zaman eşit olursunuz. Biz demiyoruz ki o erkek olduğu için herşeyi karşılasın. Senin çabalarınla görüşüyorsunuz şu an. Sen gitmediğinde herşey bitecek zaten zamanla öğrenirsin.Hahha ya böyle düşünmesem ben hep eşitlikçi bir insanım aslında bundan dolayı kendimi suçlu buluyorum
Bakalım haftasonu da cumartesi bazen gidiyorEşitlikçi bir insan değilsin. Sen sadece fedakarlık yapıyorsun ve karşındakinden birşey beklemeden tüm yükü çekiyorsun. Karşındaki de tam bir armut piş ağzıma düş. Ortada zaten eşit bir durum yok. Hafta sonu gittiğinde iki gün işe gitmiyor sonuçta bu adam iki gün beraberiz diyorsun. O zaman neden gelmiyor? Hadi gelmiyor destek olabilir gelmene o zaman eşit olursunuz. Biz demiyoruz ki o erkek olduğu için herşeyi karşılasın. Senin çabalarınla görüşüyorsunuz şu an. Sen gitmediğinde herşey bitecek zaten zamanla öğrenirsin.
Valla tebrik ederim o zaman, hem okuyup hem çalışan insanları seviyorum.Ya aileme o yolun parasını verdirtirmiyim hiç ben kendi emeğim
Ama okuyorum yani 22 yaşındayım
Ben birikim seviyorum
Tatile gitmek istiyorum hazır pasaport sürem bitmeden hem de kenarda param olsun istiyorum
sorunun tek cevabı bu bence.Size çok değer verseydi az gel diyene kadar yol parasını karşılayabilirim diyebilirdi. Çalışıyormuş neticede ve öğrenci olan sizsiniz. Şimdiye kadar siz söylemeden hatta düşünmeliydi.
Kusura bakmayında bi erkek olarak karşılamıyorsa zaten ilişki yaşamasın oturup kendinizi suçlu hissedicenize iyi hissedin çalışmış olsanız bile biletini vs jest olsun diye alabilir gözünüzü açın ilk ilişki tecrübeniz sanırım içtiginiz çorbanın hesabını yapıyorsunuz birde adam bildiginiz bulmuş sizin gibi masrafsız ayagına getirebildigi kızı birde takımız diyor dalga geçer gibi !Ya ben diyete girmeden önce öküz kadar yerdim bunları karşılardı ama 6 7 aydır diyetteyim
Açıkçası önceleri yanımdaydı ama işin gelecegı belliydi ben bile bile kabullendim yalan söylemeyeyim...Valla tebrik ederim o zaman, hem okuyup hem çalışan insanları seviyorum.
Hala haklısınız, bütün paranızı sadece sevgili ziyareti için harcamak zorunda değilsiniz, insanın başka planları, hedefleri de olmalı.
Bu uzak mesafe ilişkisi nasıl başladı ki? Daha önce yanınızda mıydı? Uzun sürecek uzak mesafe ilişkilerini çok sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Çevremde gördüğüm örnekler hep kötü, belki onun önyargısı bilmiyorum. Sizin bu uzaklık durumu ne kadar sürecek belli mi?
Hafta sonu yorgunum ayağı dışarı çıkmıyorKusura bakmayında bi erkek olarak karşılamıyorsa zaten ilişki yaşamasın oturup kendinizi suçlu hissedicenize iyi hissedin çalışmış olsanız bile biletini vs jest olsun diye alabilir gözünüzü açın ilk ilişki tecrübeniz sanırım içtiginiz çorbanın hesabını yapıyorsunuz birde adam bildiginiz bulmuş sizin gibi masrafsız ayagına getirebildigi kızı birde takımız diyor dalga geçer gibi !
Ayarlıcam yazmış ama ben suçlu hissediyorum ya bir dediğimi de 2 etmez
Yok ya ilk ilişkim değil ama her ilişkimde ya ben kendi payıma düşeni ödemişimdirKusura bakmayında bi erkek olarak karşılamıyorsa zaten ilişki yaşamasın oturup kendinizi suçlu hissedicenize iyi hissedin çalışmış olsanız bile biletini vs jest olsun diye alabilir gözünüzü açın ilk ilişki tecrübeniz sanırım içtiginiz çorbanın hesabını yapıyorsunuz birde adam bildiginiz bulmuş sizin gibi masrafsız ayagına getirebildigi kızı birde takımız diyor dalga geçer gibi !
Kendini bu kadar yerin dibine batıran bir kadın ilk defa seni görüyorum. Sürekli hakkım yok diyorsun.Açıkçası önceleri yanımdaydı ama işin gelecegı belliydi ben bile bile kabullendim yalan söylemeyeyim...
Ondan dolayı baştan bile bile kabul ettiğim için şuan bir şey istemeye hakkım yol açıkçası
Ben baştan bu durumu biliyordumNeden kendini suçlu hissediyorsun hiç anlamadım.
Ya allahaşkına başta durumu biliyorsun sonra yan çiziyorsunKendini bu kadar yerin dibine batıran bir kadın ilk defa seni görüyorum. Sürekli hakkım yok diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?