Cimri sevgili

En başından beri benim için problem yazdım konunun başını bir daha okuyun

Sizin davranislariniz da sevgilinizin bu huyunu percinlemis olabilir mi? Hiçbir beklentim yok imajı çizmeye calismissiniz sanki ve sevgilinizin de işine gelmis
Sevgiliye pasta zahmetine girmesin diye doğum gününü söylememek nedir

Kpss ye çalışmaktan vazgeçtim evlenirsek evde çocuklarımın annesi olacağım deyin. Gerçek niyetini anlamış olursunuz. Bu arada 3.5 sene harbi harbi çokmuş. Baya sabırlı birisiniz maşallah

Böyle bir adamla evlenmeyi nasıl hayal ediyorsunuz?? Gerçekten çok şaşkınım adamın kumaşı bu, nikah kıyılınca o la la diye bonkör filan m olacak sanıyorsunuz . Çok şaşkınım çokk. Hoş o bu kafayla atanmadan sizinle evlenmez ya neyse

İstediğin şekilde dile getir huylu huyundan vazgeçmez. İnsan sevdiğini mutlu etmek için ister maddi ister manevi olsun hediye vermeye sürpriz yapmaya çalışır. Kimse bir kolyede bir çantada değil ama düşünülmek insana kendini değerli hissettirir. Üstelik işsiz de değil memur birinin böyle davranıyor olması apaçık cimri olduğunu gösterir

Benim annem 23 senedir çekiyor Allah aşkına bırak sonu pişmanlık bileklik ucu derken pandoramı?
Siz yine nasıl geldiniz daha geçen gün aynı bilgisayardan birden çok üyelik sebebiyle banlanmadınız mı? Mune Kazen hanımefendinin konusu kapatılmıştı, birden çok üyeliği vardı diye hatırlıyorum kapatılan konusundan, ilgilenebilir misiniz ?

Pasta zahmeti dıyıp dogum gunumu soylemedım yazmıssınız, pasta zahmeti değildir o.
Hediye ve pasta gelmeyeceğini bilip hayal kırıklığını percınlememek ıcın susmak daha cok.
Uzucu degıl mı, 30 liralık pasta almayacağını bilmeniz?

Ya siz iyi misiniz ya :) ahahah

Çok çalışmasında problem yok insanı salak yerine koyan tutumda sıkıntı maalesef

Evet belki.bileklik ucunun parasını ben vereceğim dediğinde sevinmem de üzücü

3 bucuk yildir rahatsızlığımı nasıl dile getireceğini bilemedim yanlış anlaşılmaya açık bi konu malum.
Haklısınız. Dan dan diye söylenecek bir durum değil. Yani o utanmasa bile siz utanırsınız. Bana kalırsa alttan alarak hata etmişsiniz ilk başta. Çekemem derseniz ayrılın çünkü evlilik düşünüyorsanız evlenince duzelmek yerine genelde daha bı rehavete kapılıyor erkekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…