- Konu Sahibi aglarsaanamaglar
bence adam senin gibi birinin evine gelerek çokta lütufta bulunnmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
56 yaşındaki adamcagız çok yaşlı![]()
bence adam senin gibi birinin evine gelerek çokta lütufta bulunnmuş
Ben anladımki herkes kayınpederimi haklı görüyor, evine misafir çağır misafir sanki balkona oturmaya gelmiş yemek saatine kadar çıkma, burda herkes adam soluklansın balkonda ne var diyor, balkonda 1 saatten fazla soluklanıp ezan saati balkondan kalkıp yemek yiyip kalkmak demek normal benim burda konuşmam anormal bişey demiyorum...
ihtiyarın kusuru olmaz sen bizim dedelerimizi görsen camdan atardın demek. bizimkiler kaşığı 1 dk gec getirsen söylenirler.yaşlı ama bunlar ölüp gidecekler böyle mendebur gelin olmaya ne gerek var söyleyin. ayıp değil mi ?adam camiye gidebilir en doğal hakkı siz bir insanın dini inancını böyle sorgulayamazsınız hem oğlu bostan korkuluğu mu o desin ne diyecekse demi
Ben anladımki herkes kayınpederimi haklı görüyor, evine misafir çağır misafir sanki balkona oturmaya gelmiş yemek saatine kadar çıkma, burda herkes adam soluklansın balkonda ne var diyor, balkonda 1 saatten fazla soluklanıp ezan saati balkondan kalkıp yemek yiyip kalkmak demek normal benim burda konuşmam anormal bişey demiyorum...
Hem sevmiyo hem de evine toplamaya calısıyo. Garip bir sevgi anlayışı var natlusun.
Ya da evine gelen insanların arkasından yaşı büyük falan demeden küfrederek saydırıyo.
hayır o tamamen haklı falan diyemez kimse sadece sen çok fevri ve kötü davranıyorsun adamla aranızda bir husumet olmuş belli uyoksa direk balkona atlamaz yada tezcanlı biri onu sen bileceksin ama sevmediğin birini evine çağırma ardında da konuşma
bu pazar günü beni iftara çağıdı annesi pazarda siz gelin diye ama ben gitmicem bana böyle saygısızlık yaptıkdan sonra, çalışıyorum pazar günü bütün gün uğraştım, yorgun yorgun işe gittim, insan emeğe saygı gösterir
E senin kıymetini bilen yok, napıcaz![]()
Dimi yaElmayra şu avatarın benim orucumu bozucak Canım nasıl çekiyo yaa
![]()