• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinlerim tepemde kayınpedere bak sen bir kayınpeder eksikti

ihtiyarın kusuru olmaz sen bizim dedelerimizi görsen camdan atardın demek. bizimkiler kaşığı 1 dk gec getirsen söylenirler.yaşlı ama bunlar ölüp gidecekler böyle mendebur gelin olmaya ne gerek var söyleyin. ayıp değil mi ?adam camiye gidebilir en doğal hakkı siz bir insanın dini inancını böyle sorgulayamazsınız hem oğlu bostan korkuluğu mu o desin ne diyecekse demi

Son düzenleme:
Ben anladımki herkes kayınpederimi haklı görüyor, evine misafir çağır misafir sanki balkona oturmaya gelmiş yemek saatine kadar çıkma, burda herkes adam soluklansın balkonda ne var diyor, balkonda 1 saatten fazla soluklanıp ezan saati balkondan kalkıp yemek yiyip kalkmak demek normal benim burda konuşmam anormal bişey demiyorum...

nolacakki benim babamda sevmez öyle ev gezmelerini bizim eve bile nadir gelir, bazıları böyle evladının evi bile olsa rahat edemez, hem oğlunun evi orası yabancı yer değilki balkondada oturur

Ben anladımki herkes kayınpederimi haklı görüyor, evine misafir çağır misafir sanki balkona oturmaya gelmiş yemek saatine kadar çıkma, burda herkes adam soluklansın balkonda ne var diyor, balkonda 1 saatten fazla soluklanıp ezan saati balkondan kalkıp yemek yiyip kalkmak demek normal benim burda konuşmam anormal bişey demiyorum...

istediğini yapar adam ya hu ,sen içerde böyle laf sokup durduysan adam balkona kaçmıştır normal olarak sevmiyorum diyip duruyosun da neden bu kadar zoruna gitti adamın balkonda oturması

konu sahibinin içinden olumlu duygular geçmemiş olabilir. hangimiz kv ya da kp içimizden kızmıyoruz ki.konu sahibi iftara davet etmiş ve saygısızlık yapmamış anlatığına göre ama ben sizin dalga geçer gb. yorumlar yapmanıza şaşırdım.ne oluyor anlamadım?!!!:44::44::44::44:

Son düzenleme:
ihtiyarın kusuru olmaz sen bizim dedelerimizi görsen camdan atardın demek. bizimkiler kaşığı 1 dk gec getirsen söylenirler.yaşlı ama bunlar ölüp gidecekler böyle mendebur gelin olmaya ne gerek var söyleyin. ayıp değil mi ?adam camiye gidebilir en doğal hakkı siz bir insanın dini inancını böyle sorgulayamazsınız hem oğlu bostan korkuluğu mu o desin ne diyecekse demi

arkadaşlar hey allahım yarabbim :1: din düşmanı oldum şimdide, misafirliğe gelmişin iftara, cami bizim evin ordada var namaz kılmak isteyen evde de kılar, camiyse camide var, misafirliğe gelmişin sana emek vermiş çalışan gelinin böyle davranmak normalmi yani, demek misafirlik kurallarını sizlerde kayın pederim gibi bilmiyorsunuz ne diyim ozaman, yani biride çıkıp kayınpederin yanlış yapmış diyen yok, ayrıca ben natlus felanda değilim, herkimse sıkıldım bende sürekli aynı şeyleri söylemenizden, herkimse benim konumla örtüştürmezseniz sevinirim.

sen yaptığın iyiliği başa kakıyorsun bu çok büyük bir ayıptır..
mübarek günde çağırdın, iftarını verdinmi? gerisine takılma
sanane adam balkonda oturduysa..yaz ayı ramazan canı orda oturmak istemiş.
sürekli aynı şeylerden dolayı konu açıyorsun..
sağlığından şüphe duyuyorum

daha konu başlığını okuyunca natlus olduğunu anlamıştım zaten
k.pederinin senin evine geldiğine şükretmen lazım.. üsluba, konuşmalara bak..

kayınpederinde seni sevmiyo olabilirmi :1:
görümcene yaptıkların istememen filan bunları duymuş olabilirmi :1:
kimse saf değilki belliki adam en başından beri farkında herşeyin
nezaketen gelmiş
boşver üzülme natlu sevinmen lazım sen değilmiisin eşinin ailesini istemeyen evinde
daha ne istiyosun bak adam hiç rahatsız etmiyo sizi :1:
konunun neden kapandığına gelincede ikinci üyelikle gelip gidip yazıyosun yasak ya :1:

hayır o tamamen haklı falan diyemez kimse sadece sen çok fevri ve kötü davranıyorsun adamla aranızda bir husumet olmuş belli uyoksa direk balkona atlamaz yada tezcanlı biri onu sen bileceksin ama sevmediğin birini evine çağırma ardında da konuşma

Hem sevmiyo hem de evine toplamaya calısıyo. Garip bir sevgi anlayışı var natlusun.

Ya da evine gelen insanların arkasından yaşı büyük falan demeden küfrederek saydırıyo.

sevmediğim bir insanmi nerde kullandım öyle bir kelime arkadaşım ? ayrıca kayınpeder ve kayınvalideyi sevmese saygı göstermek zorunda diyen siz k.k üyeleri değilmisiniz, bazen anlayamıyorum, yani çağırdık hizmette kusur etmedik güler yüz tatlı dil gösterdik böyle davrandıgı halde, ben gittikden sonraki içimdeki düşünceleri yazdım burda siz sanki onlar varken böyle düşünüp hareket etmişim gibi konuşuyorsunuz anlayamıyorum açıkcası.

hayır o tamamen haklı falan diyemez kimse sadece sen çok fevri ve kötü davranıyorsun adamla aranızda bir husumet olmuş belli uyoksa direk balkona atlamaz yada tezcanlı biri onu sen bileceksin ama sevmediğin birini evine çağırma ardında da konuşma

fevri ve kötü davranmak mı???? ara mızda husumet geçmedi geçse bende anlıcam dedim zaten yazımda :1: ayrıca misafirlikde de adap usul vardır dimi, buda son olur daha zaten çağırmam ne iftar ne başka bişey

bu pazar günü beni iftara çağıdı annesi pazarda siz gelin diye ama ben gitmicem bana böyle saygısızlık yaptıkdan sonra, çalışıyorum pazar günü bütün gün uğraştım, yorgun yorgun işe gittim, insan emeğe saygı gösterir

bu pazar günü beni iftara çağıdı annesi pazarda siz gelin diye ama ben gitmicem bana böyle saygısızlık yaptıkdan sonra, çalışıyorum pazar günü bütün gün uğraştım, yorgun yorgun işe gittim, insan emeğe saygı gösterir

bu kadar sinirlenme sen iyiliğini yap gerisini Allah düşünsün adamda kötüyse onuda Allah görür. zaten ne çıkıyorsa bu ailelerde iftara çağırma yok çağırmama olaylarından çıkıyo olay şu ki kimse iftara kimseyi çağırmak istemiyor uğrasmak. sonra örf adet diyip çağırıyorlar ama içten olmuyo işte sonuç ortada lafım sana değil coğu insan böyle....

Back
X