Cinnet geliyor cinnet 🤬

Çok teşekkür ederim. Artık bazı şeyleri uzun uzun konuşmak boş geliyor. Hiç bisey yapmamak , yapıp sonuç alamamaktan daha iyi.
Eger bunu suankı muhabbetimiz ıcın diyorsan evet
Hayatın ıcın diyorsan genel yanı, hayır.
Mutlaka bisey yapmalısın oyle ya da böyle. Ondkyı bile geri getiremiyoruz.
Zaman cok kıymetli ve sen degerlısın

Nefretim oldu şu durum gerçekten ya tiksiniyorum böyle insanlardan artık, SANANE YA SA NA NE bu kadar

Eger bunu suankı muhabbetimiz ıcın diyorsan evet
Hayatın ıcın diyorsan genel yanı, hayır.
Mutlaka bisey yapmalısın oyle ya da böyle. Ondkyı bile geri getiremiyoruz.
Zaman cok kıymetli ve sen degerlısın
Genel olarak söyledim. Ama galiba ben bu şekilde kabul ettim çoğu şeyi bilmeden . Şimdi değiştirmek inanın çok zor geliyor

Genel olarak söyledim. Ama galiba ben bu şekilde kabul ettim çoğu şeyi bilmeden . Şimdi değiştirmek inanın çok zor geliyor
Hayat senin hayatın kararları elbette kendin vereceksin ama, zor geliyor dıyıp kendını ilgisizlıgın ve belki sevgisizlıgın ıcıne hapsetmenı istemem.
Duzeltmek ıcın fikrin varsa elbette önce onu dene. Ama baktın degısen bir sey yok, kendi mutluluğun bırsey yap. Sen yapmazsan kimse yapmaz.senı ancak sen kurtarırsın.

Benim de çocuk olmuyor bir komşu sürekli bebek yap vs karnımı tutuyor karnım hep var bnm
Sonra torunun sokaktan alıp baktığı( asi zamanı gelince çok para olacağı için aşıları yaptırmadan) bana kedi yavrusu getirdi.
Diyene para lazım akıl verme para ver diyorum bir daha demiyorlar onlar edepsizlik ederse sen de edebilirsin

Back
X