- 21 Ağustos 2015
- 32.063
- 97.333
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet . Eşimle bu konuyu konuştum, ne kadar incindigimi anlattım. Ama bu şekilde yüzüme vurmanız ne kadar haklı olduğunuz ve uzuunca bir zaman çocuk dusunmemem açısından çok faydalı oldu. Teşekkür ederimEn son konularınızın birinde ameliyat olduğunuzdan, eşinizin uyumayı tercih ettiği için sizi annesiyle gönderip, hastaneye de akşam geldiğinden bahsetmiyor muydunuz? Çocuk derken, bu adamla bir çocuk yapmaktan mı bahsediyorsunuz? Çevrenin baskısı olsa ne olmasa ne...
Teşekkür ederim yorumunuz için. Eşimle bu konuyu ne kadar konuşup paylaşsam da çocuk yapma fikri artık bana çok uzakSiz esi ameliyatina gelmeyen uye misiniz? Esim sorumluluk ogrendiginde, ben doguma gittigimde beni yalniz birakmayacagina emin oldugumda dusunurum deyin.
Teşekkür ederim. Artık çocuk düşünmüyorumBöyle insanlardan koşarak uzaklas. Uzaklasamiyorsan de ki "Yapmadan önce size haber veririm" bak bakalim bidaha soyleyebiliyorlarmi.ise yaramazsa gel,bende laf çok.. yardim ederim.
Ben bu laflari edememistim çünkü istiyordum ve cocugum olmuyordu ha bide o zamanlar buhrandaydim biraz toydum icime atip bundan beslendim suanda esimin ailesinden 1 kisiyle bile görüşmüyorum .
Bir de böylelerinin kızları falan 33 34 yasina gelipte çocuğunu analarına güvenip doğurduğu için cocuk baktıkları için yani torunlarina baktıkları icin herkesi herkesin annesini falan kendileri gibi zannediyorlar. Toymus mus hahahaha
Senin 35 yasındaki 2.cocugunu doguran kızın toy teyzecim. Çünkü sana guvenip dogurmus. Iste demek lazım bunları
Yanı cevap olarakta direk bunu dile getireceğimBöyle insanlardan koşarak uzaklas. Uzaklasamiyorsan de ki "Yapmadan önce size haber veririm" bak bakalim bidaha soyleyebiliyorlarmi.ise yaramazsa gel,bende laf çok.. yardim ederim.
Ben bu laflari edememistim çünkü istiyordum ve cocugum olmuyordu ha bide o zamanlar buhrandaydim biraz toydum icime atip bundan beslendim suanda esimin ailesinden 1 kisiyle bile görüşmüyorum .
Bir de böylelerinin kızları falan 33 34 yasina gelipte çocuğunu analarına güvenip doğurduğu için cocuk baktıkları için yani torunlarina baktıkları icin herkesi herkesin annesini falan kendileri gibi zannediyorlar. Toymus mus hahahaha
Senin 35 yasındaki 2.cocugunu doguran kızın toy teyzecim. Çünkü sana guvenip dogurmus. Iste demek lazım bunları
Şuan yapma sakın kimseye bakma maddi manevi desteğe ihtiyacım olduğunda annen bile olsa kaçacak delik arayacaklar.. uzaktan uzaktan severler bebek.. iş sorumluluuga geldiğinde bir şeye ihtiyacın var mı diye sormayacaklarMerhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
Kuzu muuu ajdhahahgaaBitmez bu insanlar alıssan ıyı edersin
Bana eskiden cocuk yapın diyorlardı. Simdı yalnızım kopek al diyorlar
İlla bisey al ve bak.
Hatta gecenlerde bır arkadasımla gorustum, köyden sana kuzu getireyim mi dedı.
Pirzola sandım. Meger canlı kuzudan bahsediyormus.
Kuzu sevımlıymıs ya kuzu bakaymısım evde hahahahahahaha allahım ya hatırladıkca cıldırıyorum.
İnsanların derdi yok baska ıslerı guclerı
yok, duyma onları. Hayatına bak. Keyfine bak.
Kedi ve kopegı yaklasık yuz kere önerdiler kesınlıkle dusunmuyorum demistim, geriye sevimli kuzu kaldıKuzu muuu ajdhahahgaa
Önceden kedi köpek bak derlerdi, şimdi kuzu kanguru.. Vay be.. E tabi devir değişti
Şu insanların başkalarının hayatına soktukları burnunu kırasım geliyor bazen. Ay Bi salın bir zahmet yani.
Konu sahibi yapma çocuk falan, neden yapacakmısşınız?
Yapınca aralarını açma kardeş yap diyecekler. Onu yapacaksın e hadi 3.yü de yap diyecekler. İnsanlar konuşur konuşur konuşur.
Artık direk söyleyeceğim çocuk sahibi olmak istemedigimi .Kedi ve kopegı yaklasık yuz kere önerdiler kesınlıkle dusunmuyorum demistim, geriye sevimli kuzu kaldıbana kuzu denince aklıma pirzola gelmesi peki?
Azalarak bitse keske bu insanlar, ıyılık yaptıklarını dusunuyorlar ama yaptıkları ıyılık degıl konu sahibini bıktırmıslar gordugun gıbı.
Sen sag onlar selamet.Artık direk söyleyeceğim çocuk sahibi olmak istemedigimi .
Hem öyle hemde artık bir aile olacağımız düşüncesini çok yakın göremiyorum. Malûm bir önceki actigim konu beni kendime getirdiSen sag onlar selamet.
Bazen insanlar asırı yorucu olabiliyor en guzelı anladıkları dilden konusup susturmak.
Hatırlamıyorum konuyu neydi?Hem öyle hemde artık bir aile olacağımız düşüncesini çok yakın göremiyorum. Malûm bir önceki actigim konu beni kendime getirdi
Eşimin umursamazlığı, ameliyatımda beni yalnız bırakması vs. Sizce çok mu beklenti içindeyim?Hatırlamıyorum konuyu neydi?
Aaa hatırladım.Eşimin umursamazlığı, ameliyatımda beni yalnız bırakması vs. Sizce çok mu beklenti içindeyim?
Kuzu diyince benimde aklıma pirzola geliyor açıkcasıKedi ve kopegı yaklasık yuz kere önerdiler kesınlıkle dusunmuyorum demistim, geriye sevimli kuzu kaldıbana kuzu denince aklıma pirzola gelmesi peki?
Azalarak bitse keske bu insanlar, ıyılık yaptıklarını dusunuyorlar ama yaptıkları ıyılık degıl konu sahibini bıktırmıslar gordugun gıbı.
Konuyu açtım ,içimi döktüm . Ben bir eşeğim hayvanlik ettim ama insanın yüzüne bu kadar vurulmaz dedi. Keşke ölsem falan dedi. Orda konuyu kapatıp daha da beklenti içine girmeyeceğimi söyledim. Şuan iyiyiz ama benim fikirlerim çok çok değiştiAaa hatırladım.
Bosan demistim ben sana.
Nasıl gidiyor peki?
Degısmekte haksız da degılsın.Konuyu açtım ,içimi döktüm . Ben bir eşeğim hayvanlik ettim ama insanın yüzüne bu kadar vurulmaz dedi. Keşke ölsem falan dedi. Orda konuyu kapatıp daha da beklenti içine girmeyeceğimi söyledim. Şuan iyiyiz ama benim fikirlerim çok çok değişti
Çok teşekkür ederim. Artık bazı şeyleri uzun uzun konuşmak boş geliyor. Hiç bisey yapmamak , yapıp sonuç alamamaktan daha iyi.Degısmekte haksız da degılsın.
Keske ölsem dıyıp duygu somurusu yapmasına gerek yok, tokum deseydin. Yuzune neden vurmayasın, belki narkozdan uyanamayacaktın hayat bu belli mi olur?
Sen amelıyattayken keyfı uyumustu adam.
İnsan komsusunun amelıyatına gider.
Aksamustu hastaneye gelmek ne?
Az bile yaptın hatta benim gozumde hıcbısey yapmadın.
Hakkında hayırlısı olsun