- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Ayıptır yahu , koca kızı dövüyor musun bide ? Ablasın sen , tut elini ,şevkat göster ,gözlerinin içine bak ,sevdiğini hissettir ..en kısa sürede de hastaneye yatırıp tedavi olmasını sağla ..leylekler mi getirdi bu çocuğu ,herkes bir yerlere bırakıyor ..Sinirlendiriyo dovcem yine gitcek sinir olmamak icin buraya yazdim dertlesmek icn
sizde yakında bi çocuk sahibi olcaksınız nasıl bu kadar vicdansızca yorum yapabiliyorsunuz 16 yaşında bi çocuk hakkında ? Allah korusun sizin çocuğunuz sorunlu bi çocuk olsa onu götürüp yurt kapısına mı bırakacaksınız ??Eline.bir bavul verip yurt kapisina birakin bakin kiymetinizi nasil anlar..
Baska turlu akillanacagini sanmam
Bazen cocuklar birseyleri kaybetme ihtimalini bilmeden bazi seylerin kiymetini anlamaz hanimefendi benim dememle goturecek degil dimi en azindan cocuk ailesiz yasayanlarin oldugunu nekadar eksik kaldiklarini bilsin demek istedim bir yorumla yurt kapisina konacak degil kaldi ki benim vicdanimi bir yorumla olcecek degilsin haddini bilsizde yakında bi çocuk sahibi olcaksınız nasıl bu kadar vicdansızca yorum yapabiliyorsunuz 16 yaşında bi çocuk hakkında ? Allah korusun sizin çocuğunuz sorunlu bi çocuk olsa onu götürüp yurt kapısına mı bırakacaksınız ??
Yobaz sefil vicdansız laflarını sana milyon katıyla geri iade ediyorum.Asil Allah sizin gibi zihniyetlerden uzak etsin bizleri!!
Ban yemeye raziyim..hic umrumda degil..
Su yazdiklariniz var ya her bir kelimesi ingrenclik yobazlik sefillik ve vicdansizlik dolu..
Allah islah etsin.
Burda yorumları kendine dert edinen kişiler varEvlat olsa sevilmez dedikleri böyle bişey sanırım.Ben olsam saçından tuttuğum gibi atarım sokağa ne halt yerse yesin.Yakında sizi de öldürür bu.
Ayrica ve ayrica ustune gitmeniz gereken cok daha acimasiz yorumlar var benim ((kiymetinizi anlasin)) yorumum mi sizi rahatsiz etti siz de hamilesiniz size tavsiyem hamile insanlara karsi biraz daha nazik ve anlayisli onyargisiz olunuz ileride ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz.Saglikla buyutun bebeginizi insallah .....sizde yakında bi çocuk sahibi olcaksınız nasıl bu kadar vicdansızca yorum yapabiliyorsunuz 16 yaşında bi çocuk hakkında ? Allah korusun sizin çocuğunuz sorunlu bi çocuk olsa onu götürüp yurt kapısına mı bırakacaksınız ??
Derdi bana dustu evet.cunku burada yazilanlari herkes okuyor.bunu bir sosyal sorumluluk olarak dusun.dusunebilirsen tabi..Yobaz sefil vicdansız laflarını sana milyon katıyla geri iade ediyorum.
Benim yorumum konu sahibine
Derdi sana mı düştü.Sen benim muhattabım mısın ki bana cevap da veriyorsun
Terbiyesiz insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?