Cinnet getirmek uzereyim

Birincisi hiç bir psikolog "yılansın sen" diye itham edemez, psikolog dediği kendisi gibi üç kağıtçı oyuncu olmasın sakın...

Hırsızlık dolandırıcılık varsa bu madde de kullanıyordur yaptığı saçmalıkların sebebi bu olabilir...

Eşinin yerinde ben olsam atarım dışarı ne hali varsa görsün, böylesi adamı uyurken öldürür ya...

Hersey babam yuzunden evliyken onlar babam eve gelmez kumar oynar icki icer annemi hergun doverdi elektrik su yok yemek yok zar zor yasardik cok zor gunler yasadik ama kardesim bilmedigi icin anlamiyo gozu yukseklerde 18 yasina girsin anlicak
Altında böyle birşey olduğunu tahmin etmiştim.sorunlu aile...ve şimdi günah keçisi olmuş bir çocuk.sozum size değil yanlış anlamayın.siz elinizden geleni yapıyorsunuz.kucuklukte yaşadığı travmalar su yüzüne çıkmış şimdi.cok detaylı yazmak isterdim ama moralim çok bozuldu.lutfen onu sevin çok sevin ve muhakkak profesyonel yardım alması için her yolu deneyin

O psikoloğu şikayet edeceğinizi biliyorsunuz di mi? Konuyla ilgisi yok ama hiçbir psikolog sen yılansın gibi bir cümle kuramaz...
Kardeşinizle ilgili olarak da tavsiyem: iyi bir psikolojik destek almasını sağlamanız gerekiyor. Yaptıkları normal değil evet. Ama şöyle düşünün destek olmazsanız çok daha kötü olabilir. Ergenlik döneminde şu an. Ve yaş itibariyle çocuk. Annesiyle birlikte hareket edin. Ve lütfen ama lütfen şiddet uygulamayın. Seni döverim gibi söylediğiniz her cümle aslında şiddet sınıfına giriyor. Buradan yardım almanız zor. Vakit kaybetmeden tedavi olmasını sağlayın

Eline.bir bavul verip yurt kapisina birakin bakin kiymetinizi nasil anlar..
Baska turlu akillanacagini sanmam

Aslında abla değil anne baba sormalı bu soruyu. Ebeveynlerinin umrunda değil herhalde kız.

Kişinin içinde bir şey olmaz. Kişilik özelliklerimizi eğer bir akıl hastalığımız yoksa sonradan kazanırız. Biz biz yapan ailemiz , hayatımızdır.

Farkindayim sizin icin de kolay degil ama siz de onun yaninda olmazsaniz bu zor donemi hic atlatamaz bu hayatin icinde kaybolur gider. Psikologa goturebilseniz onu ya da tedavisini saglasaniz

Ya bu evden at diyenler gerçek misiniz siz? Tövbe ya rabbim ya resulullah... kopeginiz bile sizi issirsa evden atmaz eğitmeye çalışırsınız ya. Neyse konuya döneyim
Bak su bir gerçek senin kardeşin bumadde kullanımından dolayı kişilik kaybına uğramış. Bir an evvel yatis yaptırın tedavisini görsün. Evet zor bir süreç ama. Bunun da vebali var. Nankör olarak görmeyin hasta bu insan

Öldüğünde de çok takacaklarını sanmıyorum

allah tardimcin olsun psikiyatrist oneriyorum ilac baslanmali oyle birini taniyirum tam onunla yasit ilac baslandi

Allah düşman başına vermesin
Kardeş değil bu yaratık
Annene sormak lazım bu kızı doğururken, ebe veya hemşire baş üstü düşürmüş olmasın
Dertsiz bi derman bu kız
Valla sokaklarda kalsın diyicem sokakta insan bırakmaz bu
Yurda verin desem yurtta herkes kaçar gider
Bu kıza bi metre yakın olan herkese Allah yardım etsin

Hastaneye yatmaya ikna etmeye calismaktan başka bir seçenek yok gibi.Tabi tamamen gozden çıkarmaniz da çözüm olmayacak tam tersine size ve ailenize karşi daha da kinlenecektir.Bi amaci veya cocukken hayal ettiği bir şey varsa belki bunlarla hayatini düzene sokmasi gerektigi konusunda ikna edilebilir

Bi sebebi olmali bu kizin boyle olmasi normal degil cunku..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…