- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Zaten öyle dolanmıyorumda. 4 aya girdik hala bi tıkırtı yok ve ondan ziyade duygusal olarak da bazı şeylerde farklılık var gibi...Daha cok erken,zamanla bu fikre alisacaktir bence ona biraz sure verin ve uzerine dusmeyin. Ha babam seks diye dolanmayin mesela pesindeakisina birakin o size gelsin
Seni seviyorum derken bile çekiniyor. Sanki kucağına atlayıp hoplat beni erkegim diyecekmisim gibiya vallahi ülkede normal adam yok
biri hamileyken karısını boğazlar diğeri saçının teline dokunmaya çekinir
ülkece nasıl bir psikolojik tranva geçirdiysek
durum bu arkadaş
sabır dilerim
Ya zaten kovalamıyorum. Tutup da dakika başı yakınlaşmak için uğraşmıyorum. O an icimden sarılmak geliyor eşim konu farklı yerlere gidecek diye tedirgin oluyor gibi hissediyorum..Gayet açık sebebi. Doktor müsaade etmiş olsa bile, bebeğe bir şey olacak korkusu yaşıyor eşiniz.Onunda bu hamileliğie bir adaptasyon süreci olacak bellii.Siz kovaladıkça kaçıyor adam. Bırakın kovalamayın. Biraz cool takılın. O sizi kovalasın.
Bazi erkekler cocuk sahibi olurken boyle hisseder. Tibben bir sorun olmasa da “iceride birisi var”. Erkekler boyle bakiyor olaya. Sanki onun yaninda bir seyler yasaninca sevisirken 5 yasindaki cocuguna basilmis gibi tepki verebiliyorlar. Duygusal olarak da kabullenme evresinde olabilir esiniz. Zamana birakmak lazim,madem doktorunuzun sorun yok demesine ragmen durum bu. Demek ki esiniz de duygusal olarak bir gecis donemindeZaten öyle dolanmıyorumda. 4 aya girdik hala bi tıkırtı yok ve ondan ziyade duygusal olarak da bazı şeylerde farklılık var gibi...
9 ay çok uzun bir zaman.. VE ben 9 ay bu şekilde çekemem. Duygusallık zaten hat safhada A dese ağlayacak oluyorum..Bazi erkekler cocuk sahibi olurken boyle hisseder. Tibben bir sorun olmasa da “iceride birisi var”. Erkekler boyle bakiyor olaya. Sanki onun yaninda bir seyler yasaninca sevisirken 5 yasindaki cocuguna basilmis gibi tepki verebiliyorlar. Duygusal olarak da kabullenme evresinde olabilir esiniz. Zamana birakmak lazim,madem doktorunuzun sorun yok demesine ragmen durum bu. Demek ki esiniz de duygusal olarak bir gecis doneminde
Ciddi misin ya? Arkadaşım da hamile maşallah kocası tepesine çıkacak diye kaçacak delik arıyor. Bu lohusa mohusa beni mi buluuyor hep?Böyle bir lohusalık geliyormuş erkeklereya hamilelikten itibaren . Doğumdan sonrada artık anne vasfını taşıdığın için öpüşme sevişme hak getire , var bunun psikolojide bir adı bilen yazar inşallah .
Şaka mı bu ya????Dogrudur yanliştir bilemem ama bir psikologun yazısına denk gelmiştim. Kadinlar anne olduktan sonra bazi erkekler onu bir eş, sevgiliden çok anne olarak gormeye başliyormuş artik ve kafasindaki kutsal anne dusuncesine göre davraniyormuş bu yüzden sevgili gibi davranamiyormuş. Belki gecicidir sizin durum.
Sadece o acıdan değil duygusal olarak da geri planda durmaya başladı ama eşimbeyniyle uçkuru yer degistirmemis olan hemen hemen her baba adayi boyledir saniyorum
cok enteresan ama korkuyorlar esim birgun bana cocuk icerdeyken yapilirmiya kafasina gozune denk gelir bisey olur
cocugu hemen vajinanin agzinda duruyor saniyolar galiba
Oyle dusunmeyin cunku bunun bir de dogum sonrasi versiyonu var.9 ay çok uzun bir zaman.. VE ben 9 ay bu şekilde çekemem. Duygusallık zaten hat safhada A dese ağlayacak oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?