CinnetNurun KONU DERYASI...

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.749
348
GÜNCELLEME:
Arkadaşlar bazılarınız eşinle konuştuktan sonra bana da haber ver demişti. Konuştum eşimle bana cinsiyeti belli olsun her şey olacak dedi. Ulan ona da tamam vicdansız adam dedim.

Dün cinsiyet belli oldu. Dürttüm kral mevzuyu söylememe gerek yok heralde dedim. Gecesinde halleştik. XD Kafasına şaplak atıp kendini böyle bir zevkten mahrum bıraktığın için utanmalısın dedim.

Hiç bir şey de olmadı hamd olsun.
Darısı konumda benim gibi sızlanan diğer arkadaşlara

Açıp açmamakta kararsız kaldığım ve sonunda kendi kendimi yiyeceğime akıl akıldan üstündür diye düşünüp açmaya karar verdiğim bir konuyla daha karşınızdayım.

Maşallah zaten forumda bi rainyy bir de ben konu tufanı yaratıyoruz. Ama kimseye söyleyemeyip buraya yazıp rahatlamak her zaman iyi gelen eylemlerimden biri.

Bir önceki konumu cinsellik başlığı altında bulabilirsiniz. Doktorumla eşimin yanında konuşup ilişki açısından hiçbir sorun olmadığını duymasını sağladım. Ama o günden bu güne hiçbir şey değişmedi arkadaşlar eşim sanki kendisi hamileymiş triplerinde takılmaya devam ediyor.

VE bizim bu durum giderek farklı bir hal almaya başladı. Önceden eşimle birbirimize ahtapot gibi sarılıp uyurduk. Adam şimdi elini karnıma değdirmekten korkuyor şaka gibi?
Bugün hafif bir yakınlaşma oldu adam yanımdan öyle bir topukladı ki gören namusu elden gitti zanneder.

Tabi bunların dışında farklı durumlar da gelişmeye başladı. Liseli kız tripleri. Trip derken bedensel tripten bahsediyorum. Hani adama böyle dokunuyorum birden ifritleniyor vela havle...

Yav arkadaşlar ben hamile kaldım kalalı adam sanki beyninin yarısını aldırdı. En masum bir öpücükten bile tedirgin oluyor. Ne bileyim sarılırken belimi hafif geriden tutuyor. Sanki sıkı sarılsa cocuk icime kacacak.

Böyle ilgisinde de bir azalma görüyorum. Asıl canımı sıkan mesele de bu. Ya ben aşırı duygusalım yada gerçekten düşündüğüm gibi. Yine sevgisini belli ediyor. Ama hamilelikten önce hem fiziksel hem sözleriyle hem yaptıklarıyla belli ederdi.

Geçen hafiften bi tıklattım. Dedim hayırdır ya hamile kaldım kalalı oran buran oynuyor? Bu çocuk için kendimizi paraladık karşılığı bu mu ?
Neymiş ben herşeye çok duygusal bakıyormuşum hamilelik hormonlarım beni yanlış düşüncelere itiyormuş. Ne alaka ya hamile kaldım diye aklımı da yitirmedim ya.
Önceki haliyle şimdiki hali arasındaki fark bariz belli oluyor işte.
Adam benden köşe bucak kaçıyor.

Fanfin şeylerden bahsetmeme bile müsade etmiyor. O derece kıllanmış. Arkadaşlar bu adam benden tiksiniyor mu acaba ?
Fiziksel olarak hiçbir fark yok sadece hafiften karnım şişti. Onun dışında bende herşey aynı..

Zaten zopzor bol bulantılı bir hamilelik geçiriyorum. Eşimin böyle yapması iyice beni tribe sokuyor.
Sebep nedir ya ? Ben çözemedim..

Son düzenleme:
Daha cok erken,zamanla bu fikre alisacaktir bence ona biraz sure verin ve uzerine dusmeyin. Ha babam seks diye dolanmayin mesela pesinde akisina birakin o size gelsin
Zaten öyle dolanmıyorumda. 4 aya girdik hala bi tıkırtı yok ve ondan ziyade duygusal olarak da bazı şeylerde farklılık var gibi...

Gayet açık sebebi. Doktor müsaade etmiş olsa bile, bebeğe bir şey olacak korkusu yaşıyor eşiniz.Onunda bu hamileliğie bir adaptasyon süreci olacak bellii.Siz kovaladıkça kaçıyor adam. Bırakın kovalamayın. Biraz cool takılın. O sizi kovalasın.

ya vallahi ülkede normal adam yok
biri hamileyken karısını boğazlar diğeri saçının teline dokunmaya çekinir
ülkece nasıl bir psikolojik tranva geçirdiysek
durum bu arkadaş
sabır dilerim
Seni seviyorum derken bile çekiniyor. Sanki kucağına atlayıp hoplat beni erkegim diyecekmisim gibi

Ya zaten kovalamıyorum. Tutup da dakika başı yakınlaşmak için uğraşmıyorum. O an icimden sarılmak geliyor eşim konu farklı yerlere gidecek diye tedirgin oluyor gibi hissediyorum..

Zaten öyle dolanmıyorumda. 4 aya girdik hala bi tıkırtı yok ve ondan ziyade duygusal olarak da bazı şeylerde farklılık var gibi...
Bazi erkekler cocuk sahibi olurken boyle hisseder. Tibben bir sorun olmasa da “iceride birisi var”. Erkekler boyle bakiyor olaya. Sanki onun yaninda bir seyler yasaninca sevisirken 5 yasindaki cocuguna basilmis gibi tepki verebiliyorlar. Duygusal olarak da kabullenme evresinde olabilir esiniz. Zamana birakmak lazim,madem doktorunuzun sorun yok demesine ragmen durum bu. Demek ki esiniz de duygusal olarak bir gecis doneminde

9 ay çok uzun bir zaman.. VE ben 9 ay bu şekilde çekemem. Duygusallık zaten hat safhada A dese ağlayacak oluyorum..

Dogrudur yanliştir bilemem ama bir psikologun yazısına denk gelmiştim. Kadinlar anne olduktan sonra bazi erkekler onu bir eş, sevgiliden çok anne olarak gormeye başliyormuş artik ve kafasindaki kutsal anne dusuncesine göre davraniyormuş bu yüzden sevgili gibi davranamiyormuş. Belki gecicidir sizin durum.

Ciddi misin ya? Arkadaşım da hamile maşallah kocası tepesine çıkacak diye kaçacak delik arıyor. Bu lohusa mohusa beni mi buluuyor hep?

beyniyle uçkuru yer degistirmemis olan hemen hemen her baba adayi boyledir saniyorum
cok enteresan ama korkuyorlar esim birgun bana cocuk icerdeyken yapilirmiya kafasina gozune denk gelir bisey olur
cocugu hemen vajinanin agzinda duruyor saniyolar galiba

Şaka mı bu ya????
Hani hamile kadınlar daha seksi oluyordu. Erkeklerin daha çok dikkatini çekiyordu ?

Sadece o acıdan değil duygusal olarak da geri planda durmaya başladı ama eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…