- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Herşeyin en acayibi beni buluyor nedense. Arkadaşım hamile kaldı kalalı adam peşini bırakmıyor. Hergün güller sevgi sözcükleri bilmem neOyle dusunmeyin cunku bunun bir de dogum sonrasi versiyonu var.
Neden böyle oluyor ya? Bu çocukları biz sadece kendimize mi yapıyoruz?Valla kızıma hamile kaldım araya girdi bı sogukluk,kızım 9 aylık hala daha ısınmış değil. X x diye peşinde dönen adamdan tık yok. Konu aynı biz
size oyle geliyordur benceSadece o acıdan değil duygusal olarak da geri planda durmaya başladı ama eşim
Lütfen bana öyle gelsin. Yoksa şu ara bu konuyu aşırı takıntı etmeye başladımsize oyle geliyordur bence
hamileyken insan ekstra eksta ilgi istiyor hormonlardan sanirim
Şaka mı bu ya????
Hani hamile kadınlar daha seksi oluyordu. Erkeklerin daha çok dikkatini çekiyordu ?
takmayin duzelir dogum yapincaLütfen bana öyle gelsin. Yoksa şu ara bu konuyu aşırı takıntı etmeye başladım
Çıkmıştı bir tv programında evet , erkekte bilinç altında işte sırf bu annelikten dokunmaması gerektiği oluyormuş , ne yazıkki var böyle bişey , araştıracağım canım bulursam adını yada link falan atarım sana .Ciddi misin ya? Arkadaşım da hamile maşallah kocası tepesine çıkacak diye kaçacak delik arıyor. Bu lohusa mohusa beni mi buluuyor hep?
Merhaba ; son bir ay genelde önermiyorlar sanki, kararsızım o konudaValla biz son haftaya kadar beraber olduk. Eşim çok istekliydi. Aksine ben cok cok isteksizdim. Normalde zaten isteksiz olan ben o dönem tam bir rahibeye dönüşme isteğiyle yanıp kavruluyordum. Ne diyim isteksizlik zor. Ama sevgim de problem yoktu benim. Severim keratayı
Valla iki gebeliğimde deyaptık. Doğumu kolaylaştırdığına dair bir şey anımsıyorum sanki bideMerhaba ; son bir ay genelde önermiyorlar sanki, kararsızım o konudayapsam mı yapmasam mı
Aynen kolaylaştırıyormuşValla iki gebeliğimde deyaptık. Doğumu kolaylaştırdığına dair bir şey anımsıyorum sanki bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?