- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Bu sefer çok kibar konuşarak konuya girmeyi düşünüyorum. Tavrına göre değişebilir de bu düşüncem![]()
bence biraz dram yaratmalısın, ağlamalı ve hayatı, evliliği sorgulamalı bir dram.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sefer çok kibar konuşarak konuya girmeyi düşünüyorum. Tavrına göre değişebilir de bu düşüncem![]()
Drama yaratmayı da pek beceremem ya çok pata küte bir insanım genelde sinirden ağlarımbence biraz dram yaratmalısın, ağlamalı ve hayatı, evliliği sorgulamalı bir dram.![]()
Drama yaratmayı da pek beceremem ya çok pata küte bir insanım genelde sinirden ağlarım![]()
Bebeğin haftasının dolmasını bekliyorum. Ben yapacağımı biliyorum.Bizi de haberdar et, merakta bırakma
Derdi neymiş eşinin çok merak ettim :)
Bacim sende maşallah açık konuştun. Bende kalp var öyle demeyeydin iyiydiNamusu eldem gitmiş gibş kaçıyormu gulesım geldıoncelıkle allah saglklı sıhatlı kucagınıza almayı nasıp etsın ama soyle canım bazı erkekler annelıgı kutsal goruyor sankı hamıke kadınls bırlıkte olunca gunaha gırıyormjs gıbı ya da fızıksel hassasıyetmzden dolayı yaklasmıyorlar benm esımde ben 4 haftalık falan hamıleym kolları agır bana sarılınca sankı bebegımı ezıyormus gibi hissediyorm kolunu itiyorum adamın. Sonra sureklı bulantım var goguslerım agrıyor vs yakındıgım ıcın adamda artk en ufak dokunsta bebege bısey olacakmıs gıbı korkuyor bana elını surmuyor. Gexen bırlıkye olduk normalde hep ben usttte olurdum buda belım falan agrıyor dıye uste cıkmak ıstemedım. Oda gorsen maymun gıbı uzeırmde durmus ellerını yere cokmus sadece penısı ıcımde ayarlarını boyle kopru kurar gıbı uzerımde duruyor ya uzerıme uzansana goguslerın goguslerıme degsın tenın bana degsın dıyorm olmaz bebege bısey olur dıyor
oyle komık bı goruntuydu kı su surecte normal gorun bence hele sızde cok ugrastoysanız bebek ıcın malesef onlarda daha cok hassasıyet oluyor. Ama hakketen kız benm esımde artk eskısı gıbı benmle uzun uzun romantık bı sekılde opusmuyor
hatta evlenfıkyrn somra opusmez olduk sadeve ise giderken dudagma bı buse kondurur ama ben uzun uzum opusmek ısterken hıcv oyle bi adımı olmadı agzımmı kokuyor acaba
![]()
Hah tam da anlattığın gibi valla. Ben erkek olsaydım hamile mamile dinlemez tavana vururdum vallaKonunuzu okuyunca kendi hamileliklerim geldi aklima :))) benim esim de ilgisi sevgisini belli ederdi, ya da beni dusunurdu asla duygusal olarak boslamadi. Ama is fiziksele gelince kose bucak kacardi :) hatta manevi ilgiyi de bazen dinginlerdi sinyalleri yanlis anlayip da beklenti icinde olmayayim diye. Simdi donup guluyoruz o gunlere. Yine hamile kalsan yine yapmam diyor. Varsa demek bi dusuncesi kendi icinde :)
Yapacak bisey yok.. 27 hafta daha sikacaksin disini :))) 40 gun de lohusalik desen.. askerligin cok daha :)Hah tam da anlattığın gibi valla. Ben erkek olsaydım hamile mamile dinlemez tavana vururdum vallabu erkekler mal cidden
Deme kız öyle 27 hafta taş mı olalımYapacak bisey yok.. 27 hafta daha sikacaksin disini :))) 40 gun de lohusalik desen.. askerligin cok daha :)
Boşver ya tepkiyi. Ne yapsan tepki veriyormuş zaten. Kontrol etmek 1 saniyelik işYa şimdi salatalık gören kedi gibi adam tüylerini dikeltince insan ellemeye bile korkar oluyor alacağı tepki yüzünden.
Bence o beni değil kendini anne olarak görüyor. Bu hassaslığın başka açıklaması olamaz.![]()
Bebeksi gururum incinirse her şey daha kötü oluyor ama xDBoşver ya tepkiyi. Ne yapsan tepki veriyormuş zaten. Kontrol etmek 1 saniyelik iş![]()
Savaşı kazanmak için her yol mübahtır.Bebeksi gururum incinirse her şey daha kötü oluyor ama xD
Hafiften bi gaz aldım hadi bakalımSavaşı kazanmak için her yol mübahtır.
Gazan mübarek olsun bacım![]()
Ay ben valla bu konuşmalar konusunda aşırı odunum. Yok mu şöyle yürekli bir hanım abla bana destek olsaHiç bilemiyorum ben, konu güncel olsun diye yazıyorum. İnşallah hallolur sorun.
Kız yok rainy gibi olamazsın senAçıp açmamakta kararsız kaldığım ve sonunda kendi kendimi yiyeceğime akıl akıldan üstündür diye düşünüp açmaya karar verdiğim bir konuyla daha karşınızdayım.
Maşallah zaten forumda bi rainyy bir de ben konu tufanı yaratıyoruz. Ama kimseye söyleyemeyip buraya yazıp rahatlamak her zaman iyi gelen eylemlerimden biri.
Bir önceki konumu cinsellik başlığı altında bulabilirsiniz. Doktorumla eşimin yanında konuşup ilişki açısından hiçbir sorun olmadığını duymasını sağladım. Ama o günden bu güne hiçbir şey değişmedi arkadaşlar eşim sanki kendisi hamileymiş triplerinde takılmaya devam ediyor.
VE bizim bu durum giderek farklı bir hal almaya başladı. Önceden eşimle birbirimize ahtapot gibi sarılıp uyurduk. Adam şimdi elini karnıma değdirmekten korkuyor şaka gibi?
Bugün hafif bir yakınlaşma oldu adam yanımdan öyle bir topukladı ki gören namusu elden gitti zanneder.
Tabi bunların dışında farklı durumlar da gelişmeye başladı. Liseli kız tripleri. Trip derken bedensel tripten bahsediyorum. Hani adama böyle dokunuyorum birden ifritleniyor vela havle...
Yav arkadaşlar ben hamile kaldım kalalı adam sanki beyninin yarısını aldırdı. En masum bir öpücükten bile tedirgin oluyor. Ne bileyim sarılırken belimi hafif geriden tutuyor. Sanki sıkı sarılsa cocuk icime kacacak.
Böyle ilgisinde de bir azalma görüyorum. Asıl canımı sıkan mesele de bu. Ya ben aşırı duygusalım yada gerçekten düşündüğüm gibi. Yine sevgisini belli ediyor. Ama hamilelikten önce hem fiziksel hem sözleriyle hem yaptıklarıyla belli ederdi.
Geçen hafiften bi tıklattım. Dedim hayırdır ya hamile kaldım kalalı oran buran oynuyor? Bu çocuk için kendimizi paraladık karşılığı bu mu ?
Neymiş ben herşeye çok duygusal bakıyormuşum hamilelik hormonlarım beni yanlış düşüncelere itiyormuş. Ne alaka ya hamile kaldım diye aklımı da yitirmedim ya.
Önceki haliyle şimdiki hali arasındaki fark bariz belli oluyor işte.
Adam benden köşe bucak kaçıyor.
Fanfin şeylerden bahsetmeme bile müsade etmiyor. O derece kıllanmış. Arkadaşlar bu adam benden tiksiniyor mu acaba ?
Fiziksel olarak hiçbir fark yok sadece hafiften karnım şişti. Onun dışında bende herşey aynı..
Zaten zopzor bol bulantılı bir hamilelik geçiriyorum. Eşimin böyle yapması iyice beni tribe sokuyor.
Sebep nedir ya ? Ben çözemedim..
Valla bizimki çok tuhaf bir hal almaya başladı bebeğim ya. Eşim manyağa bağlamış durumda şuan çatmamak için de zor tutuyorum kendimi vallaKız yok rainy gibi olamazsın seno tek cümlelik konu açıyo sen hiç değilse bi şeyler yazmışsın,
Valla aslında bu triplere kadınların girmesi gerek ama oluyo işte bazen. Benim eşim de ilk 4gün Allahım yarabbim aynı öyleydi. Bi sinir oldum zaten bizim libidomuz çok yüksek eşimle. Hani 1gün olmadığı olmazdı. 5inci gün kırdım tabusunu. Buluşak anlatırım sana![]()