- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Eşim de akrep kuzum ama şuanda ölü akrep sanırım :)
ay o zaman bilemedim. Ben olsam allah yarattı demem girişirdim. Benim eşim ondan anlar çünkü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim de akrep kuzum ama şuanda ölü akrep sanırım :)
Cinnetim cok hızlı gidiş.. biliyorum sinirlenince dil sivri olurda canım bide işin ucunda lafın sözün odunu olup yakmak var.. bi atesle ormani yakmak nerde. Bikaç mese odununu yakip ısınmak nerdeCesaretimi toplayamadım 2 gündür. Toplanan cesaret de sinirle harmanlanıp geliyor. Aşırı kırıcı olurum erkeklikten falan vururum kendimi biliyorum dilim sivri. Yazdıkların çok mantıklı ama sakin bir şekilde konuyu açabilmek önemli.
Öyle olmuyor valla sabahtan beri yanyana oturuyoz nasıl konuşsam diye kırk takla attım konuşamadım.ay o zaman bilemedim. Ben olsam allah yarattı demem girişirdim. Benim eşim ondan anlar çünkü![]()
Ben en iyisi kendimi yakayım ×DCinnetim cok hızlı gidiş.. biliyorum sinirlenince dil sivri olurda canım bide işin ucunda lafın sözün odunu olup yakmak var.. bi atesle ormani yakmak nerde. Bikaç mese odununu yakip ısınmak nerde![]()
Keşke korkmasa neden korkuyor?belki ne yapacağını bilemiyordur. Yakınlaşınca size zarar vermekten belki korkuyordur.
Çok gülmüş garibanCanim bu emojileri yazarken yorulmadinmi
![]()
Kopyala yapıştır iyi ki varCanim bu emojileri yazarken yorulmadinmi
![]()
Kabul et 2019 un efsanesi sayılırdı.Çok gülmüş gariban![]()
Ooo bende daha ne efsaneler var çiçeğimKabul et 2019 un efsanesi sayılırdı.
Bilmem mi. Profilin beni bitiriyor zaten.Ooo bende daha ne efsaneler var çiçeğim![]()
Öpücüklüyorum seni o haldeBilmem mi. Profilin beni bitiriyor zaten.idolsun
Kendini mi yak dedim kızz deliiiBen en iyisi kendimi yakayım ×D
Ben cesaretimi toplasam kimi yapacağımı çok iyi biliyorum da bakma sen ablaKendini mi yak dedim kızz deliiisadece kelimelerde agır gitme dedim.. şimdi bi kac oduna kibirt calarsın ısınırsın ama o laflarla ormanı yakarsın
bırak ı yansın ama mese odunu olarak seni ısıtmaya
![]()
Cinnetim mesajına bakk..Ben cesaretimi toplasam kimi yapacağımı çok iyi biliyorum da bakma sen abla![]()
Yok be bahane buluyordu onu da erittim :)Cinsiyetin belli olmasiyla bunun ne alakasi var ben anlamadim
Risk doneminin bittiginden mi emin olmak icin