- 6 Eylül 2016
- 411
- 817
- 33
- Konu Sahibi Mayflower75
-
+1 +10 +100 +1000Türkiye'de yaşamak her geçen gün daha da zorlaşıyor.
Sadece kız çocukları mı istismara uğruyor ? erkek çocuk istismara uğradığında ne olacak ?
Burası Türkiye 40 kişinin bir çocuğa tecavüz ettiği zamanları gördük, hangisiyle evlendirilecek çocuk ?
İstismarı yapan pislik evliyse ne olacak ?
Bu önerge açıkça suça teşviktir, çocuğu kaçır, tecavüz et, sonra evlenirsin nasılsa...
Doğmamış çocukları, küçücük bebekleri düşündükçe çıldırıyorum...
Öyle olsa yine iyi, hala gelişmemiş bolgelerimizde 13 14 yaşındaki çocukları koca koca adamlarla imam nikahiyla evlendiren aileler var.suçtur, istismardir. Kocaları hapiste diye de aciyamayacagim.
Burada magdur kim ? Hapisteki istismarci. Ay Kiyamam, kurtaralim tabi.Binali Yıldırım'ın söylediklerini aynen aktarıyorum: "Yaşı tutmayan, erken yaşta evlenenler var. Yasaları bilmiyorlar. Dolayısıyla çocukları oluyor, babaları hapse giriyor. Bu şekilde 3 bin aile olduğu tespit edildi. Bir seferliğine bu mağduriyetin giderilmesine yönelik bir çalışmadır."
Yine iyi düşünmeye çalışıyorum bu kadar kötü bir toplum olmamalıyız diye
Bir kadın olarak bir anne olarak herşeyden önce de bir insan olarak bu önergeye sonuna kadar karşı çıkmalıyız. sizlerinde benimle aynı fikirde olduğunuzu görmek benim içimi birazçık ta olsa rahatlattı.okuldayım ve az önce imzaladım. sırf duyurmak amaçlı konu açmak için 2 dk'ka kadınlarkulübüne gireyim dedim ama siz açmışsınız. Çok teşekkür ederim
Binali Yıldırım'ın söylediklerini aynen aktarıyorum: "Yaşı tutmayan, erken yaşta evlenenler var. Yasaları bilmiyorlar. Dolayısıyla çocukları oluyor, babaları hapse giriyor. Bu şekilde 3 bin aile olduğu tespit edildi. Bir seferliğine bu mağduriyetin giderilmesine yönelik bir çalışmadır."
Binali Yıldırım'ın söylediklerini aynen aktarıyorum: "Yaşı tutmayan, erken yaşta evlenenler var. Yasaları bilmiyorlar. Dolayısıyla çocukları oluyor, babaları hapse giriyor. Bu şekilde 3 bin aile olduğu tespit edildi. Bir seferliğine bu mağduriyetin giderilmesine yönelik bir çalışmadır."
13 yaşındaki bir kızın dinen evlenmesinde bir sakınca yoktur. Evlenen erkeğe de kişiye pedofili diyemeyiz açıklaması yapan bir zihniyet tabi ki mağdur ile değil tecavüzcüyle empati kuracak... Allah sizi de, sizi destekleyenleri de kahretsin....
KIB 'leyin beni... Banlasınlar yeter bu ne ?
Velevki dedikleri gibi iyiniyetli olsun. Yine de kimseyi korumaz bu yasa.... Daha ziyade teşvik eder....Yaşı tutmayanların yaptığı evliliklerden dolayı
Yaşanan mağduriyetleri gidermek için bile olsa
ki ortada mağduriyet yok
Yaş zorunluluğu var herkes paşa paşa o yaşı bekleyecek.
Ben yaşı beklemiyorum dersen cezanı çekeceksin.
İsteyerek yapılan eylemin affı olmaz.
Sen affedersen
Çocuk istismarının zaten engelleyemiyorsun
Bu şekilde hiç önünü alamazsın.
18 yaşından önce reşit olmadan evlenmenin yasak olduğunu
bilmeyen var mı?
Yok.
O zaman mağduriyette yok.
Bile isteye işlenmiş suç bu.
18 yas alti aile onayiyla evlenebilirdi eski yasaya goreYaşı tutmayanların yaptığı evliliklerden dolayı
ki ortada mağduriyet yok
Sen affedersen
Çocuk istismarını zaten engelleyemiyorsun
bilmeyen var mı?
Yok.
16 sinda olanlar bile aile rızasıyla evlenir olmustu zaten resmen bunlar 13 14 yaşında ki kizlardan bahsediyorlarYaşı tutmayanların yaptığı evliliklerden dolayı
ki ortada mağduriyet yok
Sen affedersen
Çocuk istismarını zaten engelleyemiyorsun
bilmeyen var mı?
Yok.
18 yas alti aile onayiyla evlenebilirdi eski yasaya gore
Buna da bi duzenleme getiriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?