Cinsellik +18

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Kızlar yaşadığım olaylardan sonra eşimle birlikte olmak istemiyorum . Git gide uzaklaşıyorum . Gecen birlikte oldu . Bir daha yanıma yanaştı . Yorgunum dedim . Ben bu durumda ne yapıcam . Nasıl davrancam . Çok zor duruma sokmasa olmuyorum birlikte hep bahane buluyorum . Ama nereye kadar düzelirmi sizce

Ah cansum senin gördüğün işkenceyi görüp de soğumamak hastalık olurdu asıl.. gündüz döv söv akşam koynuna gir oh ne ala memleket.. hem senin öküz düzelmez her defasında düzeliyo gibi diyosun hemen ardından daha büyük cozutuyo.. kızışınca yakınlaşıyodur sana sen de düzeldi zannediyosundur tövbe ya neler dedirtiyo pislik herif bana da..

nedenini söyle neler hissettiğini ve hazır hissetmediğini de bence. çünkü bu sefer ters teper madem şiddet var. özür dile zaman tanımasını iste bence.
Neye özür dilesin konu sahibi? Ben anlamadım da kusura bakmayin.

Hayat böyle nasıl geçer bilmiyorum. Sizin iöin üzüldüm. Eşiniz bence değişmez ve siz soğuyarak sonunda nefrete ulaşırsınız. Evliliğinizi yeniden gözden geçiremezmisiniz? Ne kadar da zor olur kimbilir insanın hırpalandığı biri tarafından sevişmeye zorlanması. İçinizden gelmiyorsa asla sevişmeyin. Onun isteklerini karşılayacaksınız diye istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Bu sizin vicudunuz sizin kararınız. Bari bunda istikrarlı olun

nedenini söyle neler hissettiğini ve hazır hissetmediğini de bence. çünkü bu sefer ters teper madem şiddet var. özür dile zaman tanımasını iste bence.
Anlamıyor istiyor . Özürde dıliyor . Zaman ver hazırdegilim. Söylüyorum . Anlamayınca bende yorgunum .bahaneler buluyorum

O eşinin sana Kalkan elleri kırılsın!!
Nasıl bir erkektir bu yahuu?
Eşini heryeri morara kadar dövmeye nasıl kıyarsın? Nasıl?
Böyle erkek de, koca da olmaz olsun.
Sana Kalkan elleri kırılsın. Bu Adamla yaşama, çocuk da yoksa, direk ayrıl, NET!!!

Dayak yediği için mi özür dilesin?
Ha dayak atan adamdan süre istesin bir de. O da bir daha dövsün benle yatmıyorsun diye. Normal biri anlar ama bu adam her yerini mosmor edene kadar dövüyormuş.
Allah'ım ya sizin bu düşünce şekliniz beni benden aldı.

Karşınızdaki insan değil ki sevişmek isteyesiniz, mazoşist olmadığınıza göre başka türlü hissetmeniz anormal olurdu zaten. Bırakın sevişmeyi filan, neden hala birliktesiniz bu adam sıfatındaki yaratıkla?
:KK57: Yuh, şaka yapıyorsunuz herhalde. Olayı mı anlamadınız, yoksa erkek döver de sever de kafasında mısınız?

Dayak yediği için mi özür dilesin?
Ha dayak atan adamdan süre istesin bir de. O da bir daha dövsün benle yatmıyorsun diye. Normal biri anlar ama bu adam her yerini mosmor edene kadar dövüyormuş.
Allah'ım ya sizin bu düşünce şekliniz beni benden aldı.
Hay ağzına sağlık ya kafa şu beyimdir döverde severde he oldu yatırıp bi güzelde bip ... Bizde onlara köle geldik dünyaya. Cinsellikten önce aşılması gereken sorunlar var. Umarım konu sahibi bir daha fiziksel yada ruhsal şiddet yaşamaz.

Cansunun durumu cok baska. Malesef bosansa bosanamiyir ailesi yok ardinda..

Cansu eşin istemedigini söylediginde seni zorluyor mu yoksa peki mi diyor?

Back
X