- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 38
- 33
- Konu Sahibi blckbtrflyy
-
Böyle sizin istemediğiniz herhangi bir konuda (sırf cinsellik değil ) sizi zorlayan bir insanla ömür geçmez.Öncelikle herkese hayırlı aksamlar diliyorum..
1 senelik bir ilişkim var,internetten tanıstık uzak mesafeden dolayı ve coronadan dolayı 3-4 aydır görüşmüyoruz
1 sene içinde hiç cinsel konusu açılmadı ki son 1 aydır sürekli..
Kendisi 1 sene doldurduğumuzu ciddi düşündüğümüzü ve (birleşme olmadan) cinsel bir ilişki yaşayacağımızı söyledi
Bende ben istemiyorum cinsel ilişki dedim
Öpüşüyoruz küçük dokunmalar oluyodu ama bu kadar düşünmüyordum
Geçen gün sordu hani oldu dedi bi anda ben yakınlaştım durdururmusun diye evet dedim çünkü istemiyorum cinsel ilişki yaşamak
O da bunun ortak noktasını bulalım dedi.
Hiç bir ilişki cinsellik olmadan yürümezmiş
Bende duvarlarımı yıkamam hep böyle düşündüm dedim
Ben böyle bi ilişki istemiyorum dedi ama ayrılmak istemiyor ayrılalım diye konuşuyoruz ama çok sevdiğim ve bağlandığım için ayrılamıyorum diyor
Bi kaç gündür arkadaş gibi konuşuyoruz aşkım,hayatım gibi sözcükler havada kaldı. Kısa kısa konuşup iyi geceler diyoruz
Kendisi cinsellik olmadan yürütemeyeceğini söyledi..
Siz nasıl düşünürdünüz?
İlişkilerinizde hep böyle edilgen tarafta mısınız?Herkese öncelikle konu için fikirlerini deneyimlerini düşüncelerini söylediği icin tesekkür ediyorum, cinsellik bana göre de kötü ya da absürd bi durum değil sadece ben bu özel şeyi evlendiğim erkekle yasamak isterim yasayana da saygı duyuyorum herkes aynı düşünecek diye bişey yok
Erkek arkadasımla 1 hafta boyunca soğuk soğuk konustuk daha sonra konuyu acınca
“bu aldatmaya zorlamak” dedi
Ben böyle devam edemem benim hayatımda böyle bisey yok dedi
Bizde arkadas kalmaya kadar verdik benden cok o arkadas kalmak istedi
Beni hayatından cıkartmak istemiyormus istediğim zaman yanımda olacağının sözünü verdi
Ama biz sevgili olamayız istekler farklı dedi
Suan arkadasız.
İstemediğim şeyi zaten yapamam ki o istese bile ayrılmasın diye kabulleneceğim diye kendimden taviz veremem.Ne olursa olsun kendinizi boş insanlar için harcamayın. Hele ki istemiyorsanız. Sizi cinsel obje gibi görmesine müsade etmeyin. Olurki ilerde ayrilirsaniz pişman olursunuz.
Birlikte karar verdik olmuyorsa çaresi yok kendimizi zorlayamayız diyeİlişkilerinizde hep böyle edilgen tarafta mısınız?
Ayrılmak istedi, arkadaş kalmak istedi.
Kendi kararlarınızı vermeyi deneyin bundan sonra.
Karşınızda ki insani hayatınızdan çıkarmaya cesaret edin, bazı şeyler istediğiniz gibi olmadığında.
Ha bir de istediğiniz zaman yanınizda olacağına söz vermiş, cok saçma bu yazdıklarınızin hepsi.
[y
Herkese öncelikle konu için fikirlerini deneyimlerini düşüncelerini söylediği icin tesekkür ediyorum, cinsellik bana göre de kötü ya da absürd bi durum değil sadece ben bu özel şeyi evlendiğim erkekle yasamak isterim yasayana da saygı duyuyorum herkes aynı düşünecek diye bişey yok
Erkek arkadasımla 1 hafta boyunca soğuk soğuk konustuk daha sonra konuyu acınca
“bu aldatmaya zorlamak” dedi
Ben böyle devam edemem benim hayatımda böyle bisey yok dedi
Bizde arkadas kalmaya kadar verdik benden cok o arkadas kalmak istedi
Beni hayatından cıkartmak istemiyormus istediğim zaman yanımda olacağının sözünü verdi
Ama biz sevgili olamayız istekler farklı dedi
Suan arkadasız.
"Arkadaş kalalım " da şu durumda saçma geldi bana , direk atın başınızdan çünkü o cinsel arzularını gidereceği birini istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?