cinsellik ve evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sayın Adale,
Teşekkür ederim temennilerin için,ben iyi bir konumda ve güzel şartlar altında yaşıyorum ,yaşın benden oldukça küçük zaten 86lı isen..Hayat bu kime ne getireceği belli olmaz.Sadece umutlarımızı yüksek tutaralım yeter.Sevgiler..

Son düzenleme:
yasemin129 hayır ben o kişi değilim canım özelden yazamıyorum biz ilişkiye girme yoluna tam olark gidemeden anladı yanii ileri seviyede anlatamıyorum bunları yazmama bile şaşırıyorum ama arkadaşın içinde üzüldüm...

güzel o zaman canım .yaşın belkide çok küçük diye düşünmüştüm bunları yazarken .zira biraz agresif gördüm seni .neyse önemli olan mutlu olmak hayatta .sanada sevgiler .

Yanlış algılamayım hayatta başımıza gelenleri biz kendimiz yapıyoruz hayat ve diğer sıfatlara anlam yüklemek gereksiz. İki yol var birini seçiyoruz hepsi bu lütfen gereksiz bir birinizi yıpratmayın haddim olmayarak rica ediyorum.

Bu arada paylaşayım dedim kızlar ayrıldığım erkek arkadaşım beni böyle kabul edeceğini söyledi seni seviyorum dedi gerçekten sen olduğun için istiyorum senin ruh güzelliğni seviyorum dedi ama ben olmaz dedim neysee bitti neticedeee inanabilirsnz durum buuu kendime karşı saygılı davranmadığım içn bana güvenemicek hep kuşku olcak en iyisi daha fazla yaıpranmadan olduğu gibi bırakmak ...

Kendine güven..kabul etmek de nedir ki? Engellimisin de bunu bir çekince olerak görüyorsun?
Adam da istiyorum seni demiş daha ne bekliyorsun,bir bahanen var ise yeterince sevgin yoktur.Ama yine de yüzüğü görmeden güvenme derim
LAfta herkes evlenmek istiyor da icraat yok

Hakkında hayırlısı yalan söylemen bile yeter ilerde yüzüne vurma ihtimali yüksek ve o noktaya gelip bişey yapmadan bırakdıysa gerçekten değer vermiştir sana ve anlattıklarında eksik olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden mesaj attım aldınmı?

Evlilik öncesi evleneceğin insanı seçebilmek amacıyla bir kaç sevgilin olabilir.
Yani herkes ilk sevgilisiyle evlenecek diye birşey yok.
Ama evlilik öncesi cinseliği hoş karşılamıyorum.
Şahsen ben böyle birşey yaşamış olsaydım ve bir nedenden ayrılsaydım yaşadığımdan pişmanlık duyardım.
Bu yüzden ileride pişman olacağım birşeyi yaşamaya izin vermezdim.
Zaten şuan evliyim ve öncesindede pişman olacağım eşimin yüzüne bakamayacak birşey yaşamadığım için evliliğimde yalan olmadığı için mutluyum.

canım yinede güvenme derim ben .ciddi bir ilişki yaşayacakssanız ona göre davransın .yani akıl vermek gibi olmasın ama bu durumu kullanadabilir .o yüzden mesafeli ol derim ben .zaten evlenmek istiyorsa evlenir senle .umarım alınmazsın senin iyliğin için söyledim .çünkü maalesef erkekler aç kurt gibiler.

İntikam almak için yarım kalan işi tamamlamak için bile geri dönmüş olabilir. Kız hem bakireyim diyor hem o konuda yüzeysel olarakda yaşıyor pat bakire değil onun gözünde argo cümleler ile görülür artık.

evet aldım yasemin129 eksik bişiler yok anlattığım gibi konu daha nasıl anlatabilirimki diğer arkadaşlarımın yorumlarına gelince güven eksikliği duymuyorum sadece onun bana güveni sarsıldı gözünde çok iyi bi yalancı oldum hep onu düşünücem devam etsek bile onu çok çok sevmiyorum açık söylemeiliym ama kalbim yerinden çıkıcak gibi galiba çok alışmışım ona aşığım sanırım sadece onu düşünmemeye çalışıyorum arkadama bakmak istemiyorum zaman verdim kendimeee ......

Burda sana özel konuşmak istemiyor mesajımda belirtiğim olay yüzünden eksik anlattığını düşünmüştüm. İnş.sahtekar olup sırtında kambur taşımazsın ciddi bir ilişkide hemen söyleme kullanılmamak için ki seninde artık cinsellik beklentin var gibi olayından onu anlıyorum iş nişanlanmaya geldiğinde felan dobra dobra söyle ben buyum diye giderse gitsin zarın için değil seni sevdiği için seni sen larak kabul etmeli bu yola öyle adım atsın.

Son düzenleme:
Allah aşkınıza hiç öyle kolay olmuyor gerçektende ilgi duydugunz birine karşı açıkca söylemek kolay değil yaşamadan anlayamazsınz burda konuşmak gerçekten çok basit ama yüzüne bakarken zor yani inanın intikam almak için tekrar başlamayı istediğini düşünmüyorum çünkü ilişkide niyeti evliliğe doğru gitmekti sözlernden ve verdiği değerden anlayablrsnz o erkeğin neyse nolursa olsun tekrar başlamıyorumm bayanlarrr

yasemin129 sahtekarlık yapmazsın derken acımasızca konuşmayın lütfen senn bahsettiğinde kandırmak değil midir o seviyeye getr hopp ben bakire değilm bu da yanlış bi yöntem ya seversen ya kopamazsan daha fazla acı çeker ve çektrrsin bencee neyse benm aklımda uzun vadeli bi ilişki yoktu olmadı da zaten

Ama sen onu kandırdın bu yüzden intikam olarak düşündüm ve anlattığım olayda etken hatta o senmisin diye bile düşündüm kusura bakma çok benzer. Ateş ile barut artık yan yana durmaz düşüncesine girme bak yalan söyleyip o iş de durmuşsun ama anlamış nasıl sergilediysen kendini ben erkek olsam güvenmem sana empati kurduğumda. Yanlış algılama lütfen kendi açımdan yorumladım sadece.

bu tarz şeyler her dinde yasak olmasının yanı sıra her hangi bir dine mensub olmayan fakat ahlak boyutu yüksek olan kişilerce de benimsenmez. din ve ahlak kısmını da geçtim. toplumsal açıdan ve kişisel açıdan bir çok zararları vardır. bir kere birbirlerini yarı yolda bırakma ihtimalleri yüksektir. bu kasıtlı veya istemeden de olabilir. birbirlerinden hukuksal birşey talep edemezler. yani hiç bir güvencesi yok. bir kere cinsellik varsa korunma olsa bile çocuk olabiliyor. çocuğu aldırmaktan falan bahsetmeyin o yağmurdan kaçarken dolayı tutulmak gibi hata üstüne daha büyük hata olur. erkeklerin harem hayatı yaşamasını kadınların da onların cariyesi olmasını sağlayan bir sistem bence.

Hayır değil, ben dobra dobra anlat dedim zaten sakla demesin ama ilişkinin başında anlatırsan sevdiği erkek ile yaşayan bir bayan olmana rağmen seni zevk için yapan kadınlar ile aynı kefeye koyar bu yüzden söyledim.

yani orası da öyle tabi baştan söylediğinde de kabul etmiyo anam benm değişen bişi yok başta da sonda da söylesen türk erkeği kaldıramıyo geberse de aşkından vazgeçiyor geneldeee tabi namusu iki bacak arasında görmeyen erkekler bu genellemeye dahil değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…