canım neden parmağımı sana sallayayım komik olma lütfen .sen bakire kadınlara toptan verebilecekleri başka birşey yok gibi komik bir cümle kurdum bende alınabilirim gayat doğal .çünkü senin genel konuştuğun şeyler bir kesimi kapsıyor .bende bunu savunabilirim değil mi.yoksa ne yaşarsan yaşa banane ki.ben sana tavsiye verdim ama sen görmemekte kararlısın ne diyeyeim yolun açık olsun umarım yara almazsın hayattan .
kadınların dırdrıcı olmasından şikaye ederler ama yine o kadınları alır evlenirler yani hayat bu çelişkilerle dolu işte .erkeklerin dediklerine bu kadar güvenme derim ben bir hemcinsin olarak .umarım yaşayarak görmezsin yinede .agresifleşmene gerek yok .ben iyi niyetimle söylemiştim .
Dedim ben mevzu derin diye.
Sayın Adale,
Teşekkür ederim temennilerin için,ben iyi bir konumda ve güzel şartlar altında yaşıyorum ,yaşın benden oldukça küçük zaten 86lı isen..Hayat bu kime ne getireceği belli olmaz.Sadece umutlarımızı yüksek tutaralım yeter.Sevgiler..
Sayın Adale,
Teşekkür ederim temennilerin için,ben iyi bir konumda ve güzel şartlar altında yaşıyorum ,yaşın benden oldukça küçük zaten 86lı isen..Hayat bu kime ne getireceği belli olmaz.Sadece umutlarımızı yüksek tutaralım yeter.Sevgiler..
Bu arada paylaşayım dedim kızlar ayrıldığım erkek arkadaşım beni böyle kabul edeceğini söyledi seni seviyorum dedi gerçekten sen olduğun için istiyorum senin ruh güzelliğni seviyorum dedi ama ben olmaz dedim neysee bitti neticedeee inanabilirsnz durum buuu kendime karşı saygılı davranmadığım içn bana güvenemicek hep kuşku olcak en iyisi daha fazla yaıpranmadan olduğu gibi bırakmak ...
Bu arada paylaşayım dedim kızlar ayrıldığım erkek arkadaşım beni böyle kabul edeceğini söyledi seni seviyorum dedi gerçekten sen olduğun için istiyorum senin ruh güzelliğni seviyorum dedi ama ben olmaz dedim neysee bitti neticedeee inanabilirsnz durum buuu kendime karşı saygılı davranmadığım içn bana güvenemicek hep kuşku olcak en iyisi daha fazla yaıpranmadan olduğu gibi bırakmak ...
canım yinede güvenme derim ben .ciddi bir ilişki yaşayacakssanız ona göre davransın .yani akıl vermek gibi olmasın ama bu durumu kullanadabilir .o yüzden mesafeli ol derim ben .zaten evlenmek istiyorsa evlenir senle .umarım alınmazsın senin iyliğin için söyledim .çünkü maalesef erkekler aç kurt gibiler.
evet aldım yasemin129 eksik bişiler yok anlattığım gibi konu daha nasıl anlatabilirimki diğer arkadaşlarımın yorumlarına gelince güven eksikliği duymuyorum sadece onun bana güveni sarsıldı gözünde çok iyi bi yalancı oldum hep onu düşünücem devam etsek bile onu çok çok sevmiyorum açık söylemeiliym ama kalbim yerinden çıkıcak gibi galiba çok alışmışım ona aşığım sanırım sadece onu düşünmemeye çalışıyorum arkadama bakmak istemiyorum zaman verdim kendimeee ......
Allah aşkınıza hiç öyle kolay olmuyor gerçektende ilgi duydugunz birine karşı açıkca söylemek kolay değil yaşamadan anlayamazsınz burda konuşmak gerçekten çok basit ama yüzüne bakarken zor yani inanın intikam almak için tekrar başlamayı istediğini düşünmüyorum çünkü ilişkide niyeti evliliğe doğru gitmekti sözlernden ve verdiği değerden anlayablrsnz o erkeğin neyse nolursa olsun tekrar başlamıyorumm bayanlarrr
yasemin129 sahtekarlık yapmazsın derken acımasızca konuşmayın lütfen senn bahsettiğinde kandırmak değil midir o seviyeye getr hopp ben bakire değilm bu da yanlış bi yöntem ya seversen ya kopamazsan daha fazla acı çeker ve çektrrsin bencee neyse benm aklımda uzun vadeli bi ilişki yoktu olmadı da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?