cinsellik ve evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kız zaten moderenden kastımız mezhebi baya baya geniş adamlar,söyletme şimdi.

yok ya çok efendi tiplerde var öle evlenen ama sonuç fos tabide neyse .ben hiç anlamam nasıl midedir diye mesela .hiçde saygı duymam o erkeğe kimse kusura bakmasın .yani erkek diye dolanır bide kıskançlık yapar ay ölüyorum bazen gülmekten .yani bir kızın başına birşey gelmiş tamam bir kere olabilir ama sürekli onla bunla yatan kızı al sonra rahibe olmasını bekle .ütopik vatandaşlar.

ya ne vicdanı canım ya ?vicdanı olsa kendini öle hoyratça ortaya atar mı ?önce kendine vicdanı olur .

kim ne derse desin bir kızın ilk erkeği olmak gurur verici zaten erkek için .parayla pulla satın alamayacak şeyler bunlar .

bende kendi adıma senin bahsettiğin tarzdaki evliliklerin daha sağlam olduğunu düşünüyorum .

Erkek anlamıyormu sanki onla bunla yatıp kalkanı gerçi bunu yapan hrmcinslerimiz çok fena her türlü kekler! ama her erkeği değil biliyorlar kimi kekleyebileceğini ona göre harekey ediyor. Zar dikiminden alıntı yapan kendi forumlarında tartışan erkekler güveneyim saygısı olsun diyende var stajını başka yerde görmüş şimdi sabit yer arıyanda var ve çoğu yeni numaraları şunlar diye tek tek örnek veriyorlar. Bazıları iğrenç ya konuşuyor ya onlarada insan diyemem yada adam diyemem ulan ben bu kıza atlamıştım sanki gibi yazan mahlukatlarda var.

evet bu kzılarımız genelde mazlum tiplerimizi ayartıyor öle hızlı çapkın tipler zaten bıkmış yani bu tip kızdan .mazlum okumuş işi gücü olan işte hani bazı erkekler vardır ya çok düzdür hiç şımarmamıştır falan onlar biçilmiş kaftan oluyor .

Toplum için önemliymiş bekaret
erkek için önemliymiş bekaret
erkek daha çok sahiplenirmiş bakire bir kızı
toplum daha çok bağrına basarmış
.
evlilik öncesi ilişki yaşayan değersizmiş
erkek onu asla bakire bir kız ile kıyaslamazmış
yok öyle bir şey.

Biz hala kadın olarak ay yaptım doğru mu yaptım acaba (isteğiyle ilişki yaşayanlar)
yaptım bir yanlış bir süre keyfini süreyim ne de olsa tıp bu konuda tecrübeli
böyle bir şey de yok.

cinsellik yaşamak ya da yaşamamak senin tercihin seçimindir. Emin değilsen yaşamayacaksın hala kafanda toplum varsa yaşamayacaksın bu kadar basit.
kimse sana neden bakiresin bu yaşta diye sormaya hakkı yok ya da neden böyle bir ilişki yaşadın diye.

toplum dediğin senin benim bir diğerinin varlığından oluşuyor,ben cinsellik yaşıyorum diye gezmiyor bunu yaşayanlar ortada.
ya da ben bakireyim diye

Biz hala iki bacak arası için kafa yoruyoruz.

Kaldı ki toplum milli değerlerine bile sahip çıkamıyor artık biz hangi dünyadayız.

Toplum artık kaybolan kişisel değil milli değerlere bile artık sahip çıkamıyor.

ya arkadaşlar tabikide herkes özgür ama burayı bir sürü genç kızımız okuyor belki kafası karışık belki zor durumda .özgürsünüz kişsel tercihiniz eh evet ama kötü örnek olmayın lütfen kimseye .erkeklerin daha fazla değer verdiğini biliyorum istisnalar dışında .çünkü her erkek ilk olmak ister .amerikalı arkadaşlarım bile böyle diyorsa birşey demeyin bence .ahlakla alakası yok erkekler egoist varlıklar böleler işte.

Genç kızlara bu durum normaldir diğeri anormal gibi bir yaklaşım yok
cinsellik hala bu kadar çok konuşuluyorsa demek ki bir yerde bir sorun var.
genç kızlar muhakkak okuyacak ve kendi doğrusunu ne okursa okusun değiştirmeyecek.burada evlilik öncesi ilişki ballandırılarak anlatılmıyor.
Cinselliği isteği ile yaşayan bir genç kız ardından pişman olup konu açıyor (zaten pişman)
ardından da,erkekler aslında böyle ister ama öyleleriyle beraber olur gibi yorumlar bunalım eşiğine kadar götürüyor.
Kendini ve psikolojni hazır hissetmyorsan beraberlik demek eşittir cinsellk demek değil,karşı tarafta senin bu düşüncene saygı duyacak ve bunu seninle yaşama dürtüsünü erteleyecek.tıp bir çok şeye çare buluyor ama kşi hem kendini hemde ileride hayat arkadaşlığı yapacağı kişiye yalan söyleyerek yaptığı haksızlığa çare bulamıyor.

İsteyen yaşasın ama arkasında duracaksa bende insanım sen yaşıyorsun bende yaşarım diyebiliyorsa yaşasın zaten kime sorsan pişman çok nadirdir ayakları üstünden duran güçlü hemcinslerimiz. Yapar yapar sonra pişmanım diktireyim psikolojim rahatlasın yok vicdanım rahatlasın kendine bile yalan söylemiktir bu bana göre forumda çok örneği var bunların çevremizde olduğu gibi. Adı çıkmış kızın erkek ark.dikkat et demişler kız sevgilisi ile kavga etmiş öyle biri olsam senlede olurdum o hataydı pişmanım felan neyse ateş ilr barut yanyana durmaz onla birlikte olmuş birden ayrılınca kız bu ayrıldığı erkek ark.evi arayıp annesine kızın o.. yapıyor demiş forumdan örnek naptı o kız peki diktirdi tabi alelacele milleyi kekliyecek (buda bana göre) eğer annesini aramasaydı devam edecekti eminim evlenene kadar. Biri hata diğerleri peki ?

Son düzenleme:

ya erkekde akıllı olsun anlasın ya ne diyeyim .benim bir arkadaşım var onun sevgilisi kıza demiş öpüşmesinden bile anlarım kız olup olmadığını yani aklllı olsun erkek .yok benim için farketmez derse zaten çok var alsın birini mutlu-mesut yaşasın .drlere gerek kalmaz o zaman .
pişman olup pişman değilim diyende var tabi.allahım kimseye göstermesin zor bir durum bilmiyorum benim için önemli .allah imtihan etmesin inşş bununla .

Maalesef iyi bir şey gibi anlatılıyor.

Sevdim,güvendim,inandım.

İyi de ne bu acele ? Evlenene kadar bekleyen nasıl bekliyor ?

bu bahsettiğim adamda amerikada okumuş bir cerrah yani eften püften biri değil .hani önemseyenlere yobaz ,eğitimsiz diyolar ya ona istinaden söylüyorum .

evlilige sadece cinsellik gozuyle bakılırsa o evliliktende hayır gelmez evlenelimde yapalım gibisinden dusunen erkek veya kadın ilerde mutlaka kopar..evlilik oncesi cinsel ilişki herkesin kendi tercihi erkek nasıl bir kadına dokunmak opmek isterse bir kadında bir erkege dokunabilmek hissetmek ister cok dogal onemli olan kisilikler yasadıklarının arkasında durabilen kadın ve erkekler

Son düzenleme:

Türkiyede yapan kadınlar çok ama arkasında duran çok az arada uçurum misali fark var ve diktirenlerin çoğu modern çağdaş özgür insanım diyenler dikkat ettinizmi ?. Bekaret önemli değil tek başına güven saygıda olmalı bir arada.

Son düzenleme:
ben kendimce evlenmeden önce cinsel birleşme yaşamaya karşıyım... doğru bulmuyorum şahsen :) örümcek kafalılıktan falan deil başına ne geleceğini hiç bilemezsin. şimdi nişanlısın diyelim veya çok aşıksın yaşadınız bitti hadi karşındaki karaktersiz çıktı ortada bıraktı seni yada sevgiline nişanlına evlenemeden sağlığına bişey oldu ve kaybettin. ileriki yaşamında karşına bu konuya nası bakan bi insan çıkıcağını bilemezsin.. tamamen bayanın kendi açısından kendini koruması gerektiğine inanıyorum.. başına ne zaman ne geleceğini bilemezsin... ayrıca insanlar çok değişik seninle bugün herşeyi gayet güzel ve sorunsuzca yaşayan bunu normal gibi gören adamın evlendikten sonra bu durumu başına kakmayacağınıda bilemezsin. insanlar çok değişik karakterlere sahip... ben böyle düşünüyorum.

Türkiyede yapan kadınlar çok ama arkasında duran çok az arada uçurum misali fark var. Bekaret önemli değil tek başına güven saygıda olmalı bir arada.

duramıyorlar sebebide toplumun bakıs acısı bekaret olayına bu kdr dar kafayla bakılırsa kadınlarda daha cok yalan soyler bir insanın gecmisde biriyle yasadıgı ozel anlar neden bu kdr onemlidirki onemli olan benden sonra benimleyken ne yasadıgıdır erkekler bunu bir kavrayabilse..

cinsellik olarak bakmıyorlar ki aksine hatta .bana bu şekilde saygı duyan adam benim istemeğim şeyler için beni zorlamaz .yani kimse kızı kolundan tutup yatağa götürmüyor ama sevgisini kullanıyor beynini yıkıyor var böle erkekler .hevesi geçince bırakanlar .sonra o kızın piskolojisi çökyor .bu çok kötü bir durum kızın geleceği için.
cinseelik olarak bakanlar zaten evlenmeden yaşamak isteyen ve bunun için kızı zorlayanlardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…