Cıkss deme bulduklarıda öyle oluyor zaten geneldeCıks,olmuyor işte.Sadık,dürüst adam istiyorlar.
Kız zaten moderenden kastımız mezhebi baya baya geniş adamlar,söyletme şimdi.
O mecburiyet zaten biliyorlar neyin ne olduğunu ama saf ayağına yatıyorlar. Birde vicdanen rahatım sözleri var anlamıyorum ben eşini kandırmak nasıl vicdanen rahatlatıyor ? Aman evlendim mi kekledim mi bitti gibi geliyor bana. Yalan elbet çıkıyor ya birgün ondan çıkmasada bir şekilde önüne çıkacaktır diye düşünüyorum. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz.
kim ne derse desin bir kızın ilk erkeği olmak gurur verici zaten erkek için .parayla pulla satın alamayacak şeyler bunlar .kızlar bakın ben bu konuya şöyle yaklaşıcam... ben sevgilimle ilk tanıştığımızda gayet modern rahat bir insandı... ilk çıkmaya başladık... ne facebooktaki eski erkek arkadaşlarımın olmasına birşey diyorsu ne giyimime... yani bana hiç müdahele etmiyordu... gayet "cool" du...ve en başından beri beni çok seviyordu aşık olduğunu biliyordum bana... konu cinselliğe geldiğinde bekarete geldiğinde ben "senin için bekaret önemli mi" diye sordum " önemli değil... önemli olan içinin temizliği... sonuçta bu yaşına gelmişsin üniversite okumuşsun ev kızı değilsin ki senden bekaret bekliyim" dedi ve ben buna çok bozuldum... çünkü ben bakireyim ve evlenmeden önce beraber olmak istemiyorum...karşımdaki erkek bunu söyleyince benim bekaretime önem vermicek sanki bunca yıldır beklememin değerini bilmicek gibi gelmişti... ben bakire olduğumu söyleyince çok şaşırdı... ve inanır mısınız "bakire" olduğumu öğrenince bana karşı hareketleri o kadar değişti ki... bana resmen iki kat aşık olmaya başladı... önceden beni çok kıskanmayan karışmayan adam deli gibi kıskanmaya sahiplenmeye başladı... o kadar deli divane olmaya başladı ki... resmen onun gözündeki değerim iki kat daha arttı... ve artık ilişkimiz 1 yılı geçti...geçenlerde bir konu açıldı kendisi de itiraf etti bundan dolayı beni daha çok sahiplendiğini ve iki kat daha fazla aşık olduğunu... şuan kızlar gözünden bile sakınıyor beni... çok kıskanç... çok sahiplenici... söylemek istediğim şu benim erkek arkadaşım gayet modern bir aileden gelmiş çok rahat yetişmiş çok uysal biri olmasına rağmen bile bakire olduğum için gözü kör olurcasına bağlandıysa siz düşünün bizim klasik sert maço türk erkeğini... o yüzden kesinlikle ama kesinlikle beni kabul eden böyle kabul etsin diyip teslim olmayın...çünkü en modern anlayışlı türk erkeğinin içinde bile bir "bakire kıza tapma eğilimi" vardır... ha şöyle de börşey var bakira olmasam sevgilim beni sevmicek miydi? evet sevecekti sevgisinde aşkında değişiklik olmayacaktı ama beni bugün kalbinde oturttuğu o mertebeye oturtmayacaktı...
yok ya çok efendi tiplerde var öle evlenen ama sonuç fos tabide neyse .ben hiç anlamam nasıl midedir diye mesela .hiçde saygı duymam o erkeğe kimse kusura bakmasın .yani erkek diye dolanır bide kıskançlık yapar ay ölüyorum bazen gülmekten .yani bir kızın başına birşey gelmiş tamam bir kere olabilir ama sürekli onla bunla yatan kızı al sonra rahibe olmasını bekle .ütopik vatandaşlar.
Erkek anlamıyormu sanki onla bunla yatıp kalkanı gerçi bunu yapan hrmcinslerimiz çok fena her türlü kekler! ama her erkeği değil biliyorlar kimi kekleyebileceğini ona göre harekey ediyor. Zar dikiminden alıntı yapan kendi forumlarında tartışan erkekler güveneyim saygısı olsun diyende var stajını başka yerde görmüş şimdi sabit yer arıyanda var ve çoğu yeni numaraları şunlar diye tek tek örnek veriyorlar. Bazıları iğrenç ya konuşuyor ya onlarada insan diyemem yada adam diyemem ulan ben bu kıza atlamıştım sanki gibi yazan mahlukatlarda var.
ya arkadaşlar tabikide herkes özgür ama burayı bir sürü genç kızımız okuyor belki kafası karışık belki zor durumda .özgürsünüz kişsel tercihiniz eh evet ama kötü örnek olmayın lütfen kimseye .erkeklerin daha fazla değer verdiğini biliyorum istisnalar dışında .çünkü her erkek ilk olmak ister .amerikalı arkadaşlarım bile böyle diyorsa birşey demeyin bence .ahlakla alakası yok erkekler egoist varlıklar böleler işte.
Genç kızlara bu durum normaldir diğeri anormal gibi bir yaklaşım yok
cinsellik hala bu kadar çok konuşuluyorsa demek ki bir yerde bir sorun var.
genç kızlar muhakkak okuyacak ve kendi doğrusunu ne okursa okusun değiştirmeyecek.burada evlilik öncesi ilişki ballandırılarak anlatılmıyor.
Cinselliği isteği ile yaşayan bir genç kız ardından pişman olup konu açıyor (zaten pişman)
ardından da,erkekler aslında böyle ister ama öyleleriyle beraber olur gibi yorumlar bunalım eşiğine kadar götürüyor.
Kendini ve psikolojni hazır hissetmyorsan beraberlik demek eşittir cinsellk demek değil,karşı tarafta senin bu düşüncene saygı duyacak ve bunu seninle yaşama dürtüsünü erteleyecek.tıp bir çok şeye çare buluyor ama kşi hem kendini hemde ileride hayat arkadaşlığı yapacağı kişiye yalan söyleyerek yaptığı haksızlığa çare bulamıyor.
İsteyen yaşasın ama arkasında duracaksa bende insanım sen yaşıyorsun bende yaşarım diyebiliyorsa yaşasın zaten kime sorsan pişman çok nadirdir ayakları üstünden duran güçlü hemcinslerimiz. Yapar yapar sonra pişmanım diktireyim psikolojim rahatlasın yok vicdanım rahatlasın kendine bile yalan söylemiktir bu bana göre forumda çok örneği var bunların çevremizde olduğu gibi. Adı çıkmış kızın erkek ark.dikkat et demişler kız sevgilisi ile kavga etmiş öyle biri olsam senlede olurdum o hataydı pişmanım felan neyse ateş ilr barut yanyana durmaz onla birlikte olmuş birden ayrılınca kız bu ayrıldığı erkek ark.evi arayıp annesine kızın o.. yapıyor demiş forumdan örnek naptı o kız peki diktirdi tabi alelacele milleyi kekliyecek (buda bana göre) eğer annesini aramasaydı devam edecekti eminim evlenene kadar. Biri hata diğerleri peki ?
Maalesef iyi bir şey gibi anlatılıyor.
Sevdim,güvendim,inandım.
İyi de ne bu acele ? Evlenene kadar bekleyen nasıl bekliyor ?
ya erkekde akıllı olsun anlasın ya ne diyeyim .benim bir arkadaşım var onun sevgilisi kıza demiş öpüşmesinden bile anlarım kız olup olmadığını yani aklllı olsun erkek .yok benim için farketmez derse zaten çok var alsın birini mutlu-mesut yaşasın .drlere gerek kalmaz o zaman .
pişman olup pişman değilim diyende var tabi.allahım kimseye göstermesin zor bir durum bilmiyorum benim için önemli .allah imtihan etmesin inşş bununla .
evlilige sadece cinsellik gozuyle bakılırsa o evliliktende hayır gelmez evlenelimde yapalım gibisinden dusunen erkek veya kadın ilerde mutlaka kopar..evlilik oncesi cinsel ilişki herkesin kendi tercihi erkek nasıl bir kadına dokunmak opmek isterse bir kadında bir erkege dokunabilmek hissetmek ister cok dogal onemli olan kisilikler yasadıklarının arkasında durabilen kadın ve erkekler
Türkiyede yapan kadınlar çok ama arkasında duran çok az arada uçurum misali fark var. Bekaret önemli değil tek başına güven saygıda olmalı bir arada.
cinsellik olarak bakmıyorlar ki aksine hatta .bana bu şekilde saygı duyan adam benim istemeğim şeyler için beni zorlamaz .yani kimse kızı kolundan tutup yatağa götürmüyor ama sevgisini kullanıyor beynini yıkıyor var böle erkekler .hevesi geçince bırakanlar .sonra o kızın piskolojisi çökyor .bu çok kötü bir durum kızın geleceği için.evlilige sadece cinsellik gozuyle bakılırsa o evliliktende hayır gelmez evlenelimde yapalım gibisinden dusunen erkek veya kadın ilerde mutlaka kopar..evlilik oncesi cinsel ilişki herkesin kendi tercihi erkek nasıl bir kadına dokunmak opmek isterse bir kadında bir erkege dokunabilmek hissetmek ister cok dogal onemli olan kisilikler yasadıklarının arkasında durabilen kadın ve erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?