cinsellik ve evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etrafda bu kadar modern kadın varken ünv.kızdan kıa geçerken erkek (genel) sana nasıl inansın ? Benim anlatmak istediğim bu. Özel bir şey soracam cevaplama istersen; İlki hataydı çocukluk şu bu peki bu insan ile niye yatağa geçtin ? Az kalmış tam birleşmeye sonuçta. Cevap aslında sende anladın mı ?

valla en ballı erkekler bence bu durumda .adamlar yaşıyolar dilediği gibi senelerce bir onla bir başkasıyla .kadınlarda ben özügürüm özgürüm diyerek kendini sunuyor erkeğe .erkeğin canına minnet bekarette nedir arkadaşk amann yapmayın bu devirde diye diye kadınları ağına düşürüyolar .sonra ama ben sıkıldım bu iş yürümüyor diye terk ediyolar .geride bunalan üzülen kadınlar .ben kadın gözüyle baktığım için zaten evlenmeden bir kız bunu yapmamalı diyorum .ama bir kesim kadında bu bizim özgürlüğümüz diye düşünüyor onada saygı duymak lazım .ama erk edilince de işte bizim erkeğimiz böle şöle demeleri yersiz .yani sürekli çelişen bir durum .bence düzen değişmez illaki birileri evlenmeden yaşayacak birirleri evlenince yaşayacak .ama bekareti küçümsemek bazı gerçekleri değiştirmiyor .

bu insanla yatağa geçtiğimi söyledim mi yada öyle bişi yazdım mı burayaa sen beni hala o erkek arkadaşının ayrılıdığı bayan zannediyosun galiba şimdi sorcaksın o zaman erkek arkdaşın nasıl anladı diceksin anlamış iştee olay bu yatağa gircek kadar salak değilim bakireyim deyipte o işin olma ihtimalinin en yüksek olduğu mekana da bile bile yerleşmem...amam neyse anlatsamda anlamazsın mantık kuramazsn boşver canm sonuçta anlamış yaptığım genelleme de bi taraftan doğrudur

cevap aslında ben bu da güzelmişş ben kendime sütten çıkmış akkaşık muamelesi yapmıyorum ki bunu yazıyosun herkesin tercihlerine de saygı göstermelisin yargılamamalısın dışardannn bunu unutmaaa hiç bişi zevkten yapılmıo en azından ben zevk için ölmüyorummm

suskundalga kullanıcısından alıntı
onun dışındaki olayları yaşadık tecrübeli ve akıllı birisi olduğu için
anladıı bende tahmin etmezdm ama maaleseff ben bile
çözemedm

Bunu kendin yazdın kendin ile çelişiyorsun şimdi ve bana agresifleşiyorsun yapma bunu lütfen cevaplamak zorunda olmadığını söylemiştim zaten Bence onun akıllı olmasından değil senin bi anlık hatan ile anladı bana göre böyle. Sana anlattığım olay gibi bile olmuş olabilir.

Sayın güvercinkumru,
Cümlelerinizi yanlış anlamamak adına defalarca kez okudum,öyle baba bir cümle ki bu"ahlak boyutu yüksek olan kişilerce benimsenmez"..
Ahlaki yönden hafif olanlar bunu hazmedenlerdir bu cümlenin karşılığı.Çevremdeki birçok çift evlenmeden önce cinselliği yaşamış olan çiftler;veyahut bir taraf önceden yaşamıştır muhakkak.Eğer ki kadın kendisini bir hediye gibi görüyor ve evlilikten sonraki ilk gece hediyesi olarak görüyorsa bunu erkek de yapmalı..Yapar mı??Elbette ki yapmaz.
Dinden bahsedecek olursak erkeğe de haram kılınmış bir durumdur bu,yalnızca kadına indirgemese idiniz size hak verebilirdim.Yanlış cümleler bunlar.
Sisteme gelince;
Kimse cariye moduna sokmasın kendisini,herkesin aklı var fikri var.Yani vardır diye umud ediyorum,ya yapmasın,ya da aslanlar gibi arkasında dursun.Yalnız şu da var erkeğe hak,kadına yasak olarak dogmatik düşüncelerden arınmalı.Cinsellik hor görülecek bir şey değildir,övünülecek de değil..Şahsi tercihlerle yaşanabilitesi olan bir durumdur.

kendimle çelişeceğim bi durum yok zaten orda da anlatmak istediğim aynı şey yatağa girmedik yani ama yaşaayabileceklerimizi yaşadık yüzeysel olarakkk yani senn sorduğunda şuna yakın bakire değilm diyorsun yatağa geçiyorsun ben öyle yapmadım yatağa birlikte olmak için geçerdm geçseydm

Suskundalga,
Yasemin hanım,sizin için şurada kafa yoruyor,vakit ayırıyor ve derdinize ortak olmaya çalışıyor
Bu yüzden agresif bir tavır sergilemeyiniz..

İşte dediğin gibi geçseydin bari banane ama bana agresifleşme seviyor diyorsun sonra yok sevmiyodum uzun ilişki düşünmüyorum gibi cümler kuruyorsun sevmediğin adam ile yüzeysel bile yaşıyorsun. Bak dediğin gibi bi o iş kalmış bi tek oda olmadan anlamış ne erkekmiş neyse dediğin gibi hayat senin istediğini yaşa saygı duyarım ama yaptığının arkasıda dur işte o zaman işte helal olsun kendini metalaştırmayan dik duran bir kadın diyebileyim ki bunı dememden sana ne değilmi ? Bu benim düşüncem hepsi bu.

caım bu durumdan şikayetçiysen sende erkeklere mesafeli dur .o zaman sana bunları kimse söyleyemez .belki yaşın küçük sana bir abla tavsiyesi kimse hemen birşeyler yaşadığı bir kızla ciddi düşünmez .ama etrafımda çok var bilmem ne .bunlar laf sadece laf .ben hiç görmüyorum nedense .hep kırılan üzülen kızlarla dolu etrafım .evlilik olsa bile boşanmayla sonuçlanıyor .dediğim gibi yap o zaman üzülmezsin .

Suskundalga niye agresifleştin gerçeklik payı varda rahatsız mı etti? Yoksa anlattığım hikayedeki kadın! senmisin çok benzer hala çocuk ağlıyor ben çok sevmiştim onu diye valla çok benzer.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için hayatımda ki ikinci erkekti birincisiyle 7-8 yıla yakın birlikteliimz oldu herşeyi çok geç acele etmeden yaşadık 4.yılımızda oldu ve ayrıldık ahayl kırıklıkları neyse buda hızlı oldu ve ilk ve son neticede bundan sonra söylediğinz tecrübeyle sabitttir ve sürekli davranış şeklim değildir inanın ama oldu iştee olmuşla ölmüşe çare yok teşekkürlerr....

Sana karşı net olacağım amacım kalbini kırmak değil ama kırılacak özür dilerim. Ben hemcinsin olarak sana inanmıyorum kesinlik ile sen önyargı ben tecrübe derim buna. Bi erkeğin sana güvenmesi daha zor olacaktır emin ol inş.hızını ayarladığın güzel bir hayatın olur benim bahsettiğim kişide nişanlı değillerdi nişanlanacak evleneceklerdi okuldan sonra. saygılarımı sevgilerimi sunuyorum kardeşim hayat senin dilediğin gibi yaşa ama sonradan bakmaz kimse gözündeki yaşa

Son düzenleme:
kimseyi inandırmak zorunda değilim yasemin hanım neyse onu paylaşıyorum inanmamak sizin tercihiniz benim için endişelenmeyin teşekkürler umarım hayatta size gülücükler sunsunnn

kimseyi inandırmak zorunda değilim yasemin hanım neyse onu paylaşıyorum inanmamak sizin tercihiniz benim için endişelenmeyin teşekkürler umarım hayatta size gülücükler sunsunnn

Haklısın ben net oldum sadece inandırmak zorunda değilsin ve bil bu sözü pişmanlık ile başkalarına söylemekte var. Ben iyi dileklerde bulundum sadece zira her koyun kendi bacağından asılır. Hayırlı akşamlar size.

genç kızlara tavsiyem şu erkek milletine güven olmaz bazı kızlar sevdiğim güvendiğim erkekle yaşarım diyor ama erkekler çok kolay yarı yolda bırakabilirler.eğer evlenmemeyi göze alıp sonradan pişman olmayacaksanız cinselliği yaşayın ama sonra ah vah diyecekseniz evliliği bekleyin.ben herşeyin zamanında yaşanmasından yanayım niye acele ediliyor onu da anlamıyorumkeşke genç kızlarımız daha mantıklı düşünebilse şu erkek milletine prim vermese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…