yani orası da öyle tabi baştan söylediğinde de kabul etmiyo anam benm değişen bişi yok başta da sonda da söylesen türk erkeği kaldıramıyo geberse de aşkından vazgeçiyor geneldeee tabi namusu iki bacak arasında görmeyen erkekler bu genellemeye dahil değilll
bu tarz şeyler her dinde yasak olmasının yanı sıra her hangi bir dine mensub olmayan fakat ahlak boyutu yüksek olan kişilerce de benimsenmez. din ve ahlak kısmını da geçtim. toplumsal açıdan ve kişisel açıdan bir çok zararları vardır. bir kere birbirlerini yarı yolda bırakma ihtimalleri yüksektir. bu kasıtlı veya istemeden de olabilir. birbirlerinden hukuksal birşey talep edemezler. yani hiç bir güvencesi yok. bir kere cinsellik varsa korunma olsa bile çocuk olabiliyor. çocuğu aldırmaktan falan bahsetmeyin o yağmurdan kaçarken dolayı tutulmak gibi hata üstüne daha büyük hata olur. erkeklerin harem hayatı yaşamasını kadınların da onların cariyesi olmasını sağlayan bir sistem bence.
bu insanla yatağa geçtiğimi söyledim mi yada öyle bişi yazdım mı burayaa sen beni hala o erkek arkadaşının ayrılıdığı bayan zannediyosun galiba şimdi sorcaksın o zaman erkek arkdaşın nasıl anladı diceksin anlamış iştee olay bu yatağa gircek kadar salak değilim bakireyim deyipte o işin olma ihtimalinin en yüksek olduğu mekana da bile bile yerleşmem...amam neyse anlatsamda anlamazsın mantık kuramazsn boşver canm sonuçta anlamış yaptığım genelleme de bi taraftan doğrudur
bu tarz şeyler her dinde yasak olmasının yanı sıra her hangi bir dine mensub olmayan fakat ahlak boyutu yüksek olan kişilerce de benimsenmez. din ve ahlak kısmını da geçtim. toplumsal açıdan ve kişisel açıdan bir çok zararları vardır. bir kere birbirlerini yarı yolda bırakma ihtimalleri yüksektir. bu kasıtlı veya istemeden de olabilir. birbirlerinden hukuksal birşey talep edemezler. yani hiç bir güvencesi yok. bir kere cinsellik varsa korunma olsa bile çocuk olabiliyor. çocuğu aldırmaktan falan bahsetmeyin o yağmurdan kaçarken dolayı tutulmak gibi hata üstüne daha büyük hata olur. erkeklerin harem hayatı yaşamasını kadınların da onların cariyesi olmasını sağlayan bir sistem bence.
bu insanla yatağa geçtiğimi söyledim mi yada öyle bişi yazdım mı burayaa sen beni hala o erkek arkadaşının ayrılıdığı bayan zannediyosun galiba şimdi sorcaksın o zaman erkek arkdaşın nasıl anladı diceksin anlamış iştee olay bu yatağa gircek kadar salak değilim bakireyim deyipte o işin olma ihtimalinin en yüksek olduğu mekana da bile bile yerleşmem...amam neyse anlatsamda anlamazsın mantık kuramazsn boşver canm sonuçta anlamış yaptığım genelleme de bi taraftan doğrudur
kendimle çelişeceğim bi durum yok zaten orda da anlatmak istediğim aynı şey yatağa girmedik yani ama yaşaayabileceklerimizi yaşadık yüzeysel olarakkk yani senn sorduğunda şuna yakın bakire değilm diyorsun yatağa geçiyorsun ben öyle yapmadım yatağa birlikte olmak için geçerdm geçseydm
Suskundalga,
Yasemin hanım,sizin için şurada kafa yoruyor,vakit ayırıyor ve derdinize ortak olmaya çalışıyor
Bu yüzden agresif bir tavır sergilemeyiniz..
cevap aslında ben bu da güzelmişş ben kendime sütten çıkmış akkaşık muamelesi yapmıyorum ki bunu yazıyosun herkesin tercihlerine de saygı göstermelisin yargılamamalısın dışardannn bunu unutmaaa hiç bişi zevkten yapılmıo en azından ben zevk için ölmüyorummm
Teşekkür ederim tavsiyeniz için hayatımda ki ikinci erkekti birincisiyle 7-8 yıla yakın birlikteliimz oldu herşeyi çok geç acele etmeden yaşadık 4.yılımızda oldu ve ayrıldık ahayl kırıklıkları neyse buda hızlı oldu ve ilk ve son neticede bundan sonra söylediğinz tecrübeyle sabitttir ve sürekli davranış şeklim değildir inanın ama oldu iştee olmuşla ölmüşe çare yok teşekkürlerr....
kimseyi inandırmak zorunda değilim yasemin hanım neyse onu paylaşıyorum inanmamak sizin tercihiniz benim için endişelenmeyin teşekkürler umarım hayatta size gülücükler sunsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?