genç kızlara tavsiyem şu erkek milletine güven olmazbazı kızlar sevdiğim güvendiğim erkekle yaşarım diyor ama erkekler çok kolay yarı yolda bırakabilirler.eğer evlenmemeyi göze alıp sonradan pişman olmayacaksanız cinselliği yaşayın ama sonra ah vah diyecekseniz evliliği bekleyin.ben herşeyin zamanında yaşanmasından yanayım niye acele ediliyor onu da anlamıyorum keşke genç kızlarımız daha mantıklı düşünebilse şu erkek milletine prim vermese
Beklemek güzeldir.
kimisi şöle düşünüyor o yapıyor bende yaparım gibi .ben katılmıyorum buna .erkek -kadın farklı yaratılmış.kadınlar daha hassas .bu tarz düşünen kadınlar maalesef toplumdan dışlanıyor üzerlerinde bir baskı oluşuyor .ve bunalım kaçınılmaz oluyor .sürekli kendilerini ispatlama çabasındalar .sonra bakire kzızlara sataşıyolar .ay sen daha bekleyecen mi ay hiç evlenmesen bakire mi ölücen bilmem ne .sanane kardeşim ya .
böyle arkadaşların varsa onlarla hiç görüşme canımherkes birbirinin görüşüne saygı göstermek zorunda.senin özel hayatın kimseyi ilgilendirmez.size ne de hiç konuşturma bu senin doğrun arkadaşlarına sadece senin doğruna saygı göstermek düşer
ya bi kaç kişi oldu oda yurtta zaten yani mecburen aynı odada kalıyorduk .şimdi görüşmüyorum bile .kendi yanına çekme çabası var hepsinde nedense .mesela bir keresinde odada bir kız vardı işte ben ona demiştim sürekli birlike olma sevgilinle falan diye .diğer kızda işte bakire değildi o git ol dedi hayat kısa vs vs gitti kız onu dinledi .oldu sevgilisiyle sonra pişman oldu keşke seni dinleseydim dedi.yani aslında arkadaşta insanı etkiliyor .allah kötü niyetli arkadaşlardan koursun .
Arkadaşın karga ise çöplüğe bülbül ise güle götürür. Çevre çok önemli ama insanın içinde varsa bir durur iki durur sonra daha durduramazsın :) Arkadaşın istemese sormazdı bile o kıza dikkat et daha duramaz. Bak çoğu arkadaşın bakire değil hepsi hayatını yaşa diyor erkek napsın şimdi ben erkekler daha masum derken bunu anlatmak istedim ünv.ortamında zaten ailemde yok vs.kızlar bi kopuyor tam kopuyor hadi bi kişi oldu hataydı inandın kih bu bile bahane bana göre yaşamak istedin yaşadın doğrusu bu sonrakiler ne ? Evlenince klasik bahanaler yaşayanların bir çoğu pişman oluyor evet bazıları var ben buyum diyen yalana sığınmayan kadından ziyade bende insanım seçimlerim hayat biçimim var diyen işte bu kadınları ayakta alkışlarım.
yok zaten görüşmüyorum hepimiz dağıldık okul bitince .ama dediğin gibi üniversite ortamı kızları kötü etkiliyor .benim bedenim istedğim gibi kullanırım vs .diyolar .ama sonra sıkışıp kalıyolar iki uç arasında .kolay değil .sonra gelsin o gitsin bu .evlenmeye gelincede efendi okumuş birini istiyolar .yani bu efendi çocuklarımızın da bazıları evleniyor ama ne kadar mutlu olabilir oda kendi sorunu .
Yani hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz aşağı yukarı.
Ondan sonra dediğin gibi,diktirince kanar mı,kanamazsa lavaboya gidip bi yerimi kanatıp sürerim ne olacak ki mantığı dolaşıyor.
Rabbim sen koru.
Valla aynen söyle.
Bi şey deyince de yaşamayan bilmez,yadırgama,kınama vs.
Her şey yaşanarak öğrenilmez.
Savunma haklı olduğun zaman yapılır.Onların yaptığı bir şeyleri ört bas etmek.:44:
Hayır ört bas etmek olsada bir şekilde savunöa yapıp suçu erkek milletine topluma yönlendirmek kendini rahatlatmak. Erkek zorlamı yapıyor hayır deseydin evet yerine ha benim hayatım diyorsan yaptığının arkasında dur işte o zaman daha önce dediiğim gibi helal olsun derim başkasının hayatına neden yalan ile giriyorsun ki ozaman diye sorarım ama bu şekilde aman bunu bize yapanda erkek diyenlerde var afferim kocadan al intikamını.
Aynen,bu mantığı anlamıyorum.
Toplum yobaz,toplum geri kafalı.
O zaman evlenme bi yobazla,kendin gibi moderen biriyle evlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?