bilmiyorum yaşamadığım için belki. ama erkeklerin fizylojisi daha farklı olduunu biliyorum .bu benim şahsi fikrim .o dediğin kiişiler kötü konuşuyorlarsa kendileri bilir ayıp tabi .ama insanların değer yargılarına göre yanlış kendide yapıyor diyeceksin bende ama o erkek diyeceğim kızıcaksın .ama benim için öyle .bazı durumlarda erkek-kadın eşit değil .
üff, hadi buradaki erkeklerin fizyolojisi kadınlardan farklı.peki avrupa ve amerikadaki kadınların fizyolojisine ne demeli o zaman?onlar muhtemelen bizim erkeklerden daha fazla şey yaşıyordur.
bu fizyoloji ne menem bir şeymiş ki, sadece bizim ülkede ve arap ülkelerinde farklılık gösteriyor.
kızlar hiç belli olmuyor ki tamam ben bu adamla evlenirim diyorsunuz herşeyi yaşıyorsunuz sonra adam pıııırrrr
Bi daha gözükmedi zati,kendimiz çalıp oynuyoruz.
Toplum ınsanları ıkı bacak arasındakı namusa gore algılarsa tabıkı dıktırır.
Faturasını topluma kesecek ya neye kesecek.
Neden bu töre cınayetlerı hep bu musluman ulkelerde veya Turkıyede oluyor.
İşte bu mantık yuzunden.
Bu mantık adamı kendı kızını diri diri topraga gomdurmeye kadar goturuyor.
Evde ailesının gozu onunde ınfaz ettırmeye kadar goturuyor.
Şimdi kız mı suclu toplum mu tekrar bır dusunelım bakalım.
bekaret hapı da çıktı, spor, merdivenden vs düşme,kaza vs gibi nedenlerle zarda hasar olabilir veya tamamen bozulabilir. Bu durumlarda tutucu ve cahil bir aileye gelin gidenler için ideal olabilir. Ama insanları kandırma amaçlı kullanılacağından adım gibi eminim. hapı gerdekten belli bir süre önce içiyormuşsun. yabancı ülke çıkardı. çok oldu gerçi çıkalı
bekaret hapı da çıktı, spor, merdivenden vs düşme,kaza vs gibi nedenlerle zarda hasar olabilir veya tamamen bozulabilir. Bu durumlarda tutucu ve cahil bir aileye gelin gidenler için ideal olabilir. Ama insanları kandırma amaçlı kullanılacağından adım gibi eminim. hapı gerdekten belli bir süre önce içiyormuşsun. yabancı ülke çıkardı. çok oldu gerçi çıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?