- 10 Eylül 2024
- 20
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi esmerimsi-3
-
Denedim ama 2 haftadan sonra sabredemiyorum sinirlerime hakim olamıyorum söylüyorum daha sonra yine aynıBen kalabalik bir isyerinde calisiyorum. Kiminin esi haftada 1 4 yillik evliler. Kiminin hafta 2 kiminin 15de 1. Siz yanasmasaniz kac gün durur denedinizmi hic
Begendirmek değil. Normalded3 oyle olmamiz gerekir. Gri esortman giyen birine ne kadar yükselenebilinir? Genel olarak söylüyorum. Lütfen öyle dusunmeyin. Begendirmek zorunda kalmak falan bunu hepimiz yapiyoriz buna inanin. Kac yasindasinizBakalım inşallah ama bu şekilde de şunu hissediyorum ben kendimi ona beğendirmek zorunda değilim onun için hazırlanıyorum sonuçta istese bunlara gerek bile kalmaz ona kızıyorum
Lütfen soylediklermi yapın. Ama belli etmeyin ona. Ve bu sefer sabredin. Hepsini denedikten sonra yine aynıysa ozaman esinizin libidosu düşüktürDenedim ama 2 haftadan sonra sabredemiyorum sinirlerime hakim olamıyorum söylüyorum daha sonra yine aynı
fikriniz için teşekkürlerLütfen soylediklermi yapın. Ama belli etmeyin ona. Ve bu sefer sabredin. Hepsini denedikten sonra yine aynıysa ozaman esinizin libidosu düşüktür
Aynı yastayız cok genciz daha. Esiniz peki o kac yasinda32 yaşındayım artık kendimden şüphe etmeye başladım yani çirkinde değilim aslında
Cevabı yok sadece dinliyorBir de siz söylediginiz zaman ne diyor size cevap olarak?
Valla garipSağlık açısından bir problemi yok
Yoo yapmıyoruzBegendirmek değil. Normalded3 oyle olmamiz gerekir. Gri esortman giyen birine ne kadar yükselenebilinir? Genel olarak söylüyorum. Lütfen öyle dusunmeyin. Begendirmek zorunda kalmak falan bunu hepimiz yapiyoriz buna inanin. Kac yasindasiniz
Yani ben istediğimde hiç cinsel anlamda sıkıntı yok herşey normal şekilde oluyor sorun onun kendi istememesiBi çift terapisine gitseniz ?
Tabi siz 65 yaş olarak böyle düşünüyor ve yapıyor olabilirsiniz zaarYoo yapmıyoruz
Onlar ne yapıyor Allah aşkına, geçiniz bu leopar tayt gırdır safsatasını.
Damacanayla sabunla işini görenler gelmiş gri eşofman beğenmiyor, hadi oradan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?