Cinsellikte monotonluk

Birprensesinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
161
19
13
9 aylık evliyiz 7 aylık hamileyim ilk günlerdede çok fazla cinsellik yasamasakta yinede 2 günde bi oluyordu daha sonra bu azalmaya başladı eşim sürekli işten gelince yorgunum diyip yatıyor bu durum çok canımı sıkmaya başladı acaba hayatında birimi var neden böyle herhangi bi riskim yok hersey normal oda korkmuyor bebek için ama işten gelince uykum geliyo gözüm kapanıyor diyor e başka zamanda ben istemiyor oluyorum yaşlılardan farkımız kalmadı yanına yanasiyorum elinde telefon oyun oynuyor surekli yanasinca dur yaparız sonra diyor oyunu bahane ediyor bi bakıyorum uyumuş hemen sonuçta genç bı bayanim bende sıkıldım bu durumdan artık ne yapmalıyım

Canım hamilesin diye cekiniyordur. Biz son haftaya kadar aktiftik hamileyken ama eşim hiç istemezdi hep ben soylerdim. O hep yabebegebir şey olursa diye korkardi. Belki eşin sana söylemek istemiyordur ama korkuyordur

:KK8:

tenor.gif

Son düzenleme:
Hayır konuştuk biz alakası yok hamileliğimin başlarında yapiyoduk sürekli sonra sürekli yorgun gelmeler uykular başladı oda istiyorum diyo arkamı dönüyorum uyumuş hemen artık buyumu yapıldı ne oldu bilmiyorum esimi tanıyorum
Canım hamilesin diye cekiniyordur. Biz son haftaya kadar aktiftik hamileyken ama eşim hiç istemezdi hep ben soylerdim. O hep yabebegebir şey olursa diye korkardi. Belki eşin sana söylemek istemiyordur ama korkuyordur

Hayır konuştuk biz alakası yok hamileliğimin başlarında yapiyoduk sürekli sonra sürekli yorgun gelmeler uykular başladı oda istiyorum diyo arkamı dönüyorum uyumuş hemen artık buyumu yapıldı ne oldu bilmiyorum esimi tanıyorum
İlk başlarda hamilelik çok belli olmuyor ama şuan karnınız bellidir epey .Bebek olduğunun farkında iyice ...Rahatsız oluyor olabilir o durumda .Bir arkadaşımın esinde oyle olmuştu karnı belli olduğu andan itibaren adam dokunmak istememiş bile sanki bizi izliyo gibi geliyo diyomus 😂 şuan 2. Çocukları oldu yani başka birisi var diye düşünmeyin hemen

İlk başlarda hamilelik çok belli olmuyor ama şuan karnınız bellidir epey .Bebek olduğunun farkında iyice ...Rahatsız oluyor olabilir o durumda .Bir arkadaşımın esinde oyle olmuştu karnı belli olduğu andan itibaren adam dokunmak istememiş bile sanki bizi izliyo gibi geliyo diyomus 😂 şuan 2. Çocukları oldu yani başka birisi var diye düşünmeyin hemen
Yok canım eşim öyle şeylerden uzaklaşacak biri değil sirnasiyor ediyor arada ama hemen uyuyakaliyor ben sasiyorum bi insan bu kadar yorgun olamaz herkes çalışıyor millet 11 de işten çıktığı oluyor çevremde ama herkes aktif eşiyle bu niye böyle oldu sonradan anlamadım

Yok canım eşim öyle şeylerden uzaklaşacak biri değil sirnasiyor ediyor arada ama hemen uyuyakaliyor ben sasiyorum bi insan bu kadar yorgun olamaz herkes çalışıyor millet 11 de işten çıktığı oluyor çevremde ama herkes aktif eşiyle bu niye böyle oldu sonradan anlamadım

O hep aktif olanların çoğu yalan söylüyor :)

Yani sanmıyorum niye size kim büyü yapsın ki?hem ben böyle pek ihtimal vermezdim. Açıkçası hamilelik biz kadınlar için çok zor ama erkekler için de zor. Yani biz yükü çeken olarak pek anlayamiyoruz ama onlar da değişen bir hayat ve artan sorumlulukları olacağının farkına varınca biraz geriliyor ve tuhaf davranabiliyorlar. Kafamızda takmayin esinizde zaman verin derim ben. Daha çok yeni bir evliliğiniz var henüz eş kimliğiniz bile çok yeniyken bir de ebeveyn kimlikleri edineceksiniz inanın kolay değil ikiniz için de.aklina büyü yada aldatma getirme derim ben. Geçici bir surec, eşinle sakince konuş ve bu durumun seni uzdugunu belirt ama ardından beklenti içine girme ve oluruna bırak derim. Elbet su akar yolunu bulur. Bunu yaşayan çok fazla insan var biz de doğum sonrası uzaklasmistik birbirimizden. Demem o ki dengeler değişiyor ve bu hemen hemen bütün evliliklerde oluyor. Üzülme sıkılma. Gelir geçer. İçini ferah tut, bebeğini düşün ona odaklan.kendini sev, evladını sev. Doğumla ilgili bilgilen. Kafanı dagit açıkçası.

Yaa tam az önce bunu düşündüm, sanki izliyor gibi gelirdi bana da herhalde :D

Back
X