Cinsellikte monotonluk

Hemen kötüyü düşünmeyin.
Şuan hamilesiniz ve hormonlar malum :)
Ne kadar zamanda bir ilişki yaşıyorsunuz?

İlk hamileliğimde eşimde yaklaşmazdı pek.
Yorgun’um felan diyordu.
Haftada 2 kez ancak ilişkiye girerdik.
Doğumdan sonra itiraf etti :)
Korkuyordum karnında olduğunu bilmek değişik hissettiriyordu felan dedi.

2. Hamileliğimde çok daha iyiydik.
Alışmıştı sanırım :KK70:

Madem çok takıyorsunuz,
Alın karşınıza güzel güzel içinizdekileri anlatın.

Hemen kötüyü düşünmeyin.
Şuan hamilesiniz ve hormonlar malum :)
Ne kadar zamanda bir ilişki yaşıyorsunuz?

İlk hamileliğimde eşimde yaklaşmazdı pek.
Yorgun’um felan diyordu.
Haftada 2 kez ancak ilişkiye girerdik.
Doğumdan sonra itiraf etti :)
Korkuyordum karnında olduğunu bilmek değişik hissettiriyordu felan dedi.

2. Hamileliğimde çok daha iyiydik.
Alışmıştı sanırım :KK70:

Madem çok takıyorsunuz,
Alın karşınıza güzel güzel içinizdekileri anlatın.
Konuştuk yorgunum diyip geciyor korktuğundan değil tatil günlerinde öyle yaparsakta 10 dakika sürmüyor zaten devamıda gelmiyo bidaha 3 haftayı gecmistir yapmayali

İnsanların zaman zaman cinsellik istemediği zamanlar olabilir.lütfen üstüne gitmeyin.erkek olarak size istemiyorum yada çekiniyorum diyemez.ayrıca 7 aylık hamilesiniz bi zahmet en son düşünceğiniz şey cinsellik olsun.bende mi anormallik var anlamadım.bi tutun kendinizi bisüre ölmezsiniz.

O da onun özeli arkadasim yani aldatmayi kastetmiyorum ama ihtiyac ta duymuyor olabilir.Cok yorucu bir is yapiyordu esim o donem aklima dahi gelmiyor diyordu.
Kendi kendine her türlü takılabilir :D
Şaka bir yana açıkcası bende hep böyle düşünüyorum.
Yani evliyiz diye hep benimle ilişkiye girecek değil diyorum.
Hiç sorgulamadım ama,
Kendi kendine takıldığı dönemler olmuştur belki.
Buda bana kendi özeli,düşüncesini getiriyor.

İnsanların zaman zaman cinsellik istemediği zamanlar olabilir.lütfen üstüne gitmeyin.erkek olarak size istemiyorum yada çekiniyorum diyemez.ayrıca 7 aylık hamilesiniz bi zahmet en son düşünceğiniz şey cinsellik olsun.bende mi anormallik var anlamadım.bi tutun kendinizi bisüre ölmezsiniz.
Öyle demeyin ya :)
Bazı kadınlarda hormonlar tavan yapıyor.
Yoğun bir istek olabiliyor.
Bayan hamile ve kafasına takmış işte.
🤷‍♀️

Kendi kendine her türlü takılabilir :KK70:
Şaka bir yana açıkcası bende hep böyle düşünüyorum.
Yani evliyiz diye hep benimle ilişkiye girecek değil diyorum.
Hiç sorgulamadım ama,
Kendi kendine takıldığı dönemler olmuştur belki.
Buda bana kendi özeli,düşüncesini getiriyor.
Yani adamlari cok bunaltmamak lazim ozel alani olmali her ciftin.

Yani bence kesinlikle başkası var...karninizdaki minik bebek..kız hamilesin göbek olmuş kocaman adam korkuyordur bebeğe zarar vermekten;))
Açıkca söyleyemiyordur korkuyorum diye ne yapsın adam..bekleyin doğumdan sonra düzelmezse o zaman takarsın kafana

9 aylık evliyiz 7 aylık hamileyim ilk günlerdede çok fazla cinsellik yasamasakta yinede 2 günde bi oluyordu daha sonra bu azalmaya başladı eşim sürekli işten gelince yorgunum diyip yatıyor bu durum çok canımı sıkmaya başladı acaba hayatında birimi var neden böyle herhangi bi riskim yok hersey normal oda korkmuyor bebek için ama işten gelince uykum geliyo gözüm kapanıyor diyor e başka zamanda ben istemiyor oluyorum yaşlılardan farkımız kalmadı yanına yanasiyorum elinde telefon oyun oynuyor surekli yanasinca dur yaparız sonra diyor oyunu bahane ediyor bi bakıyorum uyumuş hemen sonuçta genç bı bayanim bende sıkıldım bu durumdan artık ne yapmalıyım
Isteksiz bi koca dahaaaaa

Back
X