Cinsellikte monotonluk

7 aylık hamılelıkte zor ya valla benım esım korkuyor bır ay kadar once yaptık adam uc gun sana ya da bebege zarar verdım mı dıye soruyor sureklı ya bısey olursa dıye. Ilk 4 ay baygın yattm yapmadık sonradanda bebıs buyudu tabı bız ıkı yıllık evlıyız. Bence hamılelık cok etkılı olur.

Belki iliskinizde birtakim degisiklikler yapmaniz gerekiyordur? Yani farkli pozisyonlar, farkli fantaziler vs. Her gun aynı terane olsa ben de bir nevi sıkılabilirdim:KK53:

Hayır konuştuk biz alakası yok hamileliğimin başlarında yapiyoduk sürekli sonra sürekli yorgun gelmeler uykular başladı oda istiyorum diyo arkamı dönüyorum uyumuş hemen artık buyumu yapıldı ne oldu bilmiyorum esimi tanıyorum
Göbeğin olmuş kocaman
Belki adama çekici gelmiyordur hamile halin
İllaki şart mı biraz ara verseniz?

:KK8:

tenor.gif
Senden öğrenecek çok şeyim var :D evlenmeden bulacağım seni. Vallahi böyle kadınları görünce imreniyorum Allahım nolur beni de böyle bir hatun yap diye :D

Sebebi açık değil mi? Başlarda ilişkiniz devam ediyormuş evet ama şu an bu halinizle eşinize çekici gelmiyorsunuz demek ki. Ben de hamileyim, bizim de azaldı ama bu normal bir süreç olduğu için kimsenin bize büyü yaptığını düşünmüyorum. Şu her şeyi büyüye bağlayan kadınlar olarak neyin kafasını yaşıyorsunuz bir bilsem...

Sebebi açık değil mi? Başlarda ilişkiniz devam ediyormuş evet ama şu an bu halinizle eşinize çekici gelmiyorsunuz demek ki. Ben de hamileyim, bizim de azaldı ama bu normal bir süreç olduğu için kimsenin bize büyü yaptığını düşünmüyorum. Şu her şeyi büyüye bağlayan kadınlar olarak neyin kafasını yaşıyorsunuz bir bilsem...
Herşeyi düşündüm sevmeyenimiz çok var eski takıldıkları falan bizle çok uğraştı olurmu olur yani bu hayatta neler oluyor

İşleri yoğun olabilir mi?
Bir de oruç falan tutuyorsa yemek sonrası yorgunluk normal.
Vücudunuz değiştiği için ona garip geliyordur belki.

Eşimin yoğun olduğu dönemlerde 5-6 günü buluyor bizim mesel, hamile bir arkadaşımın eşi de bebekten çekiniyormuş hissediyordur diye. :KK48:

Hamile olduğunuz için duygusal düşünüyorsunuz gibi geldi bana.

Ben hamile oldugumu ogrendigimden itibaren kanka modunda 9 ay gecirdik😁Fiziksel bir sikinti olmamakla beraber psikolojik olarak ben de o da istemedi icimizden gelmedi.Belki esiniz de oyle hissediyordur.Cok yadirganacak bir durum degil bence

İşleri yoğun olabilir mi?
Bir de oruç falan tutuyorsa yemek sonrası yorgunluk normal.
Vücudunuz değiştiği için ona garip geliyordur belki.

Eşimin yoğun olduğu dönemlerde 5-6 günü buluyor bizim mesel, hamile bir arkadaşımın eşi de bebekten çekiniyormuş hissediyordur diye. :KK48:

Hamile olduğunuz için duygusal düşünüyorsunuz gibi geldi bana.
Yok canım oruçlu değil ve tatil günleridee böyle eşim 3 hafta oldu yapmayalı

Back
X