Cinsellikte monotonluk

Yok canım eşim öyle şeylerden uzaklaşacak biri değil sirnasiyor ediyor arada ama hemen uyuyakaliyor ben sasiyorum bi insan bu kadar yorgun olamaz herkes çalışıyor millet 11 de işten çıktığı oluyor çevremde ama herkes aktif eşiyle bu niye böyle oldu sonradan anlamadım
Ay o milletin esiyle mukkemmel cinsellik hikayeleriyle canınızı sikmayin ne olur ya ben bu insanların kadar kompleksten uydurdukları mi düşünüyorum valla yoksa bı insan özel hayatını anlatmaz yani ben anlatmam mesela ..
Birde oruç tutuyorsa valla bende yat kalk biraz pert oldum açıkçası akşam oğlum uyuyunca bende aiziyorum bir iki saat sonra kalkıp sahur hazırlıyorum 4 gibi yatıp 7 gibi oğlumla tekrar kalkıyorum .Akşama da yemekten sonra direk pert ...biraz bekleyin bakalım ramazan bitiyor bir hafta bir düzene girsin hayatı tekrar
Not: ramazan ayına kötü demiyorum .Sadede ggece sahura kalkıp tekrar yatıp sabah tekra kalkmak bazı bünyeleri zorluyor aman diyeyim 😁

Ay o milletin esiyle mukkemmel cinsellik hikayeleriyle canınızı sikmayin ne olur ya ben bu insanların kadar kompleksten uydurdukları mi düşünüyorum valla yoksa bı insan özel hayatını anlatmaz yani ben anlatmam mesela ..
Birde oruç tutuyorsa valla bende yat kalk biraz pert oldum açıkçası akşam oğlum uyuyunca bende aiziyorum bir iki saat sonra kalkıp sahur hazırlıyorum 4 gibi yatıp 7 gibi oğlumla tekrar kalkıyorum .Akşama da yemekten sonra direk pert ...biraz bekleyin bakalım ramazan bitiyor bir hafta bir düzene girsin hayatı tekrar
Not: ramazan ayına kötü demiyorum .Sadede ggece sahura kalkıp tekrar yatıp sabah tekra kalkmak bazı bünyeleri zorluyor aman diyeyim 😁
Oruc tutmuyoruz

Yaa tam az önce bunu düşündüm, sanki izliyor gibi gelirdi bana da herhalde :KK70:
Valla arkadaş anlatınca yarim saat güldüm 🤣😂 doktor ilişkiyi sıkılaştırın normal doğum için iyi olur demiş eside Manyak misin çocuğu ezerim demiş 😅 qrakdasta kiziyodu onun yuuzndem sezaryen oldum diye tövbe yarabbim

Yorgun oluyorum hep diyor
Peki desen ki ,nasil cozebikiriz ,bir doktora gidip tahlil filan mı yaotirsan çünkü olabilir vitamin düşüklüğü ,kansızlık vs ..Yapar mi ??
En kotu hiç üstüne gitmeyin cinselliğin lafını açmadan bekleyin bakalım ne zaman yanasacak ? Gerçekten bir sağlık sorunu varsa da oyle olur .Dediğim gibi bende eşiniz gibiydim poşet gibi yattugim yerde gozum kapanıyordu ramazan dan önce de bir ton eksik çıktı şimdi sadece uykusuzluktan dolayı uyuyup kalıyorum

Peki desen ki ,nasil cozebikiriz ,bir doktora gidip tahlil filan mı yaotirsan çünkü olabilir vitamin düşüklüğü ,kansızlık vs ..Yapar mi ??
En kotu hiç üstüne gitmeyin cinselliğin lafını açmadan bekleyin bakalım ne zaman yanasacak ? Gerçekten bir sağlık sorunu varsa da oyle olur .Dediğim gibi bende eşiniz gibiydim poşet gibi yattugim yerde gozum kapanıyordu ramazan dan önce de bir ton eksik çıktı şimdi sadece uykusuzluktan dolayı uyuyup kalıyorum
Öyle olsa ise gidemez sonuçta Pimapen işi yapıyor ama eve gelince böyle bu oyun oynayıp uyuya kalir

Hayır konuştuk biz alakası yok hamileliğimin başlarında yapiyoduk sürekli sonra sürekli yorgun gelmeler uykular başladı oda istiyorum diyo arkamı dönüyorum uyumuş hemen artık buyumu yapıldı ne oldu bilmiyorum esimi tanıyorum
Cidden insanların sizin cinsel hayatınız için büyü yapacağına inanıyor musunuz?
Bence bu "aktif olmayan cinseliginizden " çok daha büyük bir dert.

Bencede cok az 9 ayda ne cabuk sıklmis bu konuda konis bence erkekler bu konuda sadece kendi istekleri var saniyor galiba hamilelikte bi sknti yoksa olabilir buna baglamalarida sacma

Havalar ani ısındı ,gündüz siz oruç olmayabilir ama dışarıda rahat davranamıyordur perişan oluyordur ,birde karın büyüdüğü için ister istemez devir düşmüştür sizi kırmamak için bişi diyemiyordur

Back
X