- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
O değilde , daha hoşlanıp hoşlanmadığını bile bilmediğin bi adamla nasıl cinsel ilişki yaşıyorsun bi tek ona şaşırdım.. Yargılamıyorum yanlış anlama, ama ben doğru bulmadım henüz yeni tanıştığın biriyle cinsellik yaşamanı.. :26: :26:
Nasıl güveniyor ben de ona takıldım:26: Açıkçası ben yeni tanıştığım birisi koluma dokunsa huzursuz olurum tanımıyorum etmiyorum doğru düzgün yabancı gibi hissederim yani.Bu da yapı meselesi demek ki
Siz kendinizde karşınızdakiyle 'bu' diye konuşma hakkını nerden aldınız ?!
Ayrıca;ileride çocuklarının annesinin ilk geceden bir ilişki yaşamış olmamasını isteyen birisinin de baba olacak nitelikte olması için ilk geceden ilişki yaşamaması gerekmez miydi?
Neden bütün sorumluluk kadında? Evet kadın temiz(bu da nasıl oluyorsa) olmalı ama erkek ne halt yerse yesin ?!
Kimsenin hayatını kimsenin yargılamaya hakkı yok; ne yapmış konu sahibi hırsızlık mı yapmış, birine zarar mı vermiş, evli olduğunu bile bile biriyle mi beraber olmuş ? Burada sizi geren ne ? kendisi istemiş ve yaşamış ne hakkınız var bunu yargılamaya ! yanlış bulabilirsiniz, siz yapmayabilirsiniz ama midem bulandı deme hakkınız yok !
Ne çok seviyoruz insanları yaftalamayı. Kişilerin kendi bedenleriyle ilgili kararları kendilerini ilgilendirir.
Hepimizin kültürü, geleneği farklı.
Cinselliğin bu kadar tü ka ka görülmesine anlam veremiyorum. Hoş, evlilik öncesi ben de karşıyım çünkü erkeklerin güvenilecek bir tarafları yok. Ama kalkıp da sen nasıl çocuklarının yüzüne bakacaksın demek, yargılamak gerçekten ağır oluyor.
Bir yanlış görüyorsak da güzelce uyarabiliriz, hoş bizim üstümüze vazife değil bu ama olsun.
Tek gecelik, çok gecelik bizi ilgilendirmez.
Ayrıca neden çocuklarının yüzüne bakamasın anlamadım. Kendini mi satmış ya da sokaktan ilk tuttuğuyla mı yapmış? Yoo, aralarında muhabbet varmış, hoşlanmışlar, yapmışlar işte.
Ha, şimdi niye sitem ettim, kaç gündür konularda ediyorum, açıkçası konu açıp yardım isteyen insanlara yüklenilmesini görmeye tahammül edemiyorum bazen artık bu forumda. Konu sapıyor öyle noktalara varıyor ki. Aklım hala şu 3. çocuğuna hamile bayanda valla. Çok üzüldüm ona o konuda. Neyse.
Konuna gelince sanırım ....buddy olmuşsunuz sizTürkçesi nedir bilmiyorum ama çocuğun seni kullanmasına9 izin verme derim. Direkt niyetinle konuşursan net cevaplar alırsın ona göre yoluna devam edersin. Hem için de rahat olur. Gerçi ara sayfaları okumadım, gelişmeleri bilmiyorum.
Çocuğun kullanmasına izin vermememi ? İyi de kullanılma yok ki burada iki taraf anlaşmalı, tanışmışlar tanışır tanışmaz cinselliğini de yaşamışlar istedikleri için ikisi de eğlenmeyi seviyorlar. Erkeğin canına minnet kadın için sorun değil ki o niye sorun etsin ve ilki değil işte erkeğin aradığı eğlenceli kadın profili. Dediğiniz gibi ... budy ikisi de. Çocuğun araması şu saatten sonra buddy naber hadi demek içindir.
Arkadaş bu hız ile gider ise başına bela alması da yakın erkeğe güvenilmez ve böyle maceralarını anlatmayı severler.
Kendisi daha önceki yorumumu da cevaplayacaktır.
Sonuçta aramasını istiyor ya zamanla takabilir bunu, önceki ilişkisi uzun süreliymiş, aynı şeyi arar belki, sonra da kullanılmış hissedebilir diye dedim :)
Ne çok seviyoruz insanları yaftalamayı. Kişilerin kendi bedenleriyle ilgili kararları kendilerini ilgilendirir.
Hepimizin kültürü, geleneği farklı.
Cinselliğin bu kadar tü ka ka görülmesine anlam veremiyorum. Hoş, evlilik öncesi ben de karşıyım çünkü erkeklerin güvenilecek bir tarafları yok. Ama kalkıp da sen nasıl çocuklarının yüzüne bakacaksın demek, yargılamak gerçekten ağır oluyor.
Bir yanlış görüyorsak da güzelce uyarabiliriz, hoş bizim üstümüze vazife değil bu ama olsun.
Tek gecelik, çok gecelik bizi ilgilendirmez.
Ayrıca neden çocuklarının yüzüne bakamasın anlamadım. Kendini mi satmış ya da sokaktan ilk tuttuğuyla mı yapmış? Yoo, aralarında muhabbet varmış, hoşlanmışlar, yapmışlar işte.
Ha, şimdi niye sitem ettim, kaç gündür konularda ediyorum, açıkçası konu açıp yardım isteyen insanlara yüklenilmesini görmeye tahammül edemiyorum bazen artık bu forumda. Konu sapıyor öyle noktalara varıyor ki. Aklım hala şu 3. çocuğuna hamile bayanda valla. Çok üzüldüm ona o konuda. Neyse.
Konuna gelince sanırım ....buddy olmuşsunuz sizTürkçesi nedir bilmiyorum ama çocuğun seni kullanmasına izin verme derim. Direkt niyetinle konuşursan net cevaplar alırsın ona göre yoluna devam edersin. Hem için de rahat olur. Gerçi ara sayfaları okumadım, gelişmeleri bilmiyorum.
Desteğinize teşekkür ederim, yani evet fikir danışmak istemiştim sonuçta tekrar aramak, tekrar görmek istiyorum. Tek gecelik veya çok gecelik, sonuçta ben bu adamdan hoşlandım ve bu konuda yardım istemiştim. Önce seviştik diye hoşlanmış olamaz mıyım, benim hoşlantım diğerleri kadar gerçek olmuyor mu, niye bu kadar karmaşa anlamadım. Evet kesinlikle beni anlamışsınız, ilk seferinde kimse kimseyi kullanmadı ama böyle devam eder de ben ilişki ararsam, o ise sadece yatak arkadaşı istiyor ise üzülürüm diye tahmin ediyorum.Sonuçta aramasını istiyor ya zamanla takabilir bunu, önceki ilişkisi uzun süreliymiş, aynı şeyi arar belki, sonra da kullanılmış hissedebilir diye dedim :)
Evet direk evlilik diye bakmıyorum olaya zaten, en azından bana karşı düşüncesini öğrensem kaybedeceğim bir şey olmaz sanırım. Neden korktuğumu bilemiyorum herhalde araya hoşlantı girince o rahatlığı kaybediyorum.bak canım madem anı yaşıyorsun.o insandan hoşlandın ve böyle bir ilişki doğdu.ötesinden berisinden ne korkuyorsun?yani içinden geldiği gibi hareket et o zaman.ara bence de zaten konuşmasından sana tek gecelik mi bakmış belli olur.ona göre devam edersin yoluna.ama bir de şöyle bir gerçek var.bizim Türk erkekleri öyle bakire olmayıp hemen de kendisiyle ilişkiye giren kızları pek makbul karşılamazlar.yani ciddi bir ilişki ya da evlilik hayal etme.bir süre daha eğlenirsiniz sadece.
Çocuğun kullanmasına izin vermememi ? İyi de kullanılma yok ki burada iki taraf anlaşmalı, tanışmışlar tanışır tanışmaz cinselliğini de yaşamışlar istedikleri için ikisi de eğlenmeyi seviyorlar. Erkeğin canına minnet kadın için sorun değil ki o niye sorun etsin ve ilki değil işte erkeğin aradığı eğlenceli kadın profili. Dediğiniz gibi ... budy ikisi de. Çocuğun araması şu saatten sonra buddy naber hadi demek içindir.
Arkadaş bu hız ile gider ise başına bela alması da yakın erkeğe güvenilmez ve böyle maceralarını anlatmayı severler.
Kendisi daha önceki yorumumu da cevaplayacaktır.
Sizi saygı çerçevesinde öğüt veriyorsunuz, yargılamıyorsunuz hatta saygısız davrananlara karşı da çıkıyorsunuz, fakat alttan alttan laf mı sokuyorsunuz tam anlayamadım. Yani bunun adı ten çekimi değil dediniz, adı her ne ise farketmez ki, o an öyle olmasını ben öyle yorumluyorum, benim hislerim o şekilde. Zaten yakınlaşma anı sizin anlattığınızdan farklı bir şekilde olmadı, aynen anlattığınız şekilde gerçekleşti, nasılsa bakire değil diye yakınlaştık. Yani bunun adının ten çekimi olmasının belli bi kriteri mi var. 2 dkda eğlenmeyi seven başka bir kadın profiline dönüştürdünüz beni. Böyle bu hızda devam ederse ne demek şimdi, her gün yeni biriyle tanışıp onunla böyle mi yapacağım sanki? Ben sadece bu olay için fikir danıştım. Bir defa yaşadığım bir şey için. İleride her gün biriyle yatsam nasıl olur ve başıma nasıl işler açarım diye bir şey sormadım. Dediklerinizin olma ihtimali var, evet tehdit etme ya da evli olma ihtimalleri var. Bunların olma ihtimali her erkekte var. Bunların sevişmeyle ilgisi yok. E o zaman dışarı da çıkmayalım, ya araba çarparsa? Sizinki bu mantığa doğru ilerliyor sanki. Evet bir defa yaşadım bunu, dediğim gibi hala da arkasındayım ve "kolay kadın" değilim demiyorum. Ama bu hızda devam etmek falan biraz abartı geldi yorumlarınız.Özür dilerim farklı algılayıp yorumladım ama arkadaşın yazışmalarından neyin ne olduğunu iyi bildiğini seziyorum zira tanışır tanışmaz birlikte olmuş benim örnek verdiğim kadınlardan çevrende vardır sözüme evet çok var demişti.
seks tabıkı ihtıyaçtır ama yemek yer gıbı dışarda her daım yemek yenmez ahlakı kurallara göre.İhtıyaç dıye dıye zaten şimdiki gençlık bozuldu ya.Daha 15ınde kızlaımız başlıyorlar erkenden yaşamaya vy vayyy vay.20 sinide geldimi koca kadın edalarında dolaşıyorlar.Ben böyle bır çocuk yetıştırmem ılerde.Cınsellığın yerı ve zamanı var.Bana göre ,evlendığınde yaşanmalıki eşin olacak insana yüzün ak bıçımde çıkabılsın.Yaşandığında noluyor sekse susamış alışmış hanımları kımse ıdare edemıyor.Erkekler gıbı serbest hayat yaşıyorlar buda hoş değil.Böyle yapan kızlaımız ilerde eşlerinede sadık olamayacaklardır.Burda bu sıtede yaşı küçük insanlar bu yazıları okuyup örnek alıyorlar kendilerine.Günümüzde artık herşey ayaklar altına alınmış vazıyette.VEEEEEEE BEN BUNDAN RAHATSIZLIK DUYUYORUM.
Sanırım biraz alınganlık yaptım üsluptan dolayı olabilir, yani laf sokuyorsunuz sanmışım kusura bakmayın. Aile ile tehdit edilsem, aileme yalan söylemem. Tehditler aileme ulaşacak mı diye hayatımı mahvederek yaşayacağıma, direk gider aileme olayı anlatırım. Ki evet aile arasında bunların konuşulması çok hoş bir şey olmasa bile sırf bu yüzden beni afaroz edeceklerini sanmıyorum. Abartı bir olay haline gelmez bizde bu. Bahsettiğiniz profili anlıyorum gelecekte bu şekilde olursa hoş olmaz diyorsunuz. O konuda dikkatli olmamda fayda var zira o bahsedilenler gibi her gün biri ile birlikte olan biri olmak istemem. Yani aslında aynı şeyi savunuyoruz, her bakire olmayan kadın hergün biri ile yatıyor sanılmasın, ben de öyle olmak istemiyorum. Dikkate alıyorum sizi, herhalde o yüzden alınmışım, ne de olsa "aa çok ayıp" yorumlarına alınmayıp direk buna alındıysam =)Canım kırdıysan kusura bakma ama ben laf sokmam asla ne ise onu direk söylerim.
Şuan yaşadığın can çekimi dedim çünki tadını biliyorsun arzulaman istekli olman daha yüksek evet bu ten çekimi yaratır haklısında. Zevk için yaşadın sonuçta bunu adama aşık olduğundan tanıdığından bildiğinden değil.
Tanışır tanışmaz biri ile yatabiliyorsan daha sonra yine bunu gerçekleştirebileceğine inanıyorum çünki bir sorun görmüyorsun asla ne olacak düşüncesi var sende.Ben inanmıyorum ki bir daha böyle bir şeye kalkışmayasın.
O bahsettiğim profil erkeğin gözünde oluşturduğun profildir çünki bakire değilsin adamın sevgilisi değilsin adam hangi profile sokacaktır seni ?
Başımıza gelmesin diye sokağa çıkmayalım diye bir kaide yok. Başına gelmesini istemiyorsan tanıdığın bildiğin insanlar ile yaşarsın bu riski en aza indirirsin. Ailen ile tehdit edilsen ne yaparsın ? Umrumda değil diyorsan helal olsun gerçekten arkasında duruyorsun derim.
Benim görüşüme gelince netleştirmek adına söyleyeyim tekrar. Cinselliğe karşı değilim asla ama adabı olması gerektiğine inanıyorum her zaman ben. Senin yaptığın gibi yapan kadınları ise sevmem çünki senin gibi kadınlar ile erkekler yata yata her bakire olmayanı bir görüyor.
Bence buraya böyle bır başlık açmanız bıle yersız bız nerden bıllım sizin cinsellıkten sonra ne olduğunuzu.
Hem genç kızlarımız erkenden cınsellığı yaşayarak kendılerını araya verıyorlar farkında değiller.Ondan sonra haydar amcaya sorarsınız nolucak şimdi dıye.Cinsellık bı kadar basıtmı onla bunla yaşanacak şeymı allah aşkına.Kıymetlınle evlendığınde yaşarsın değerli olursun öyle değilmi? Haksızsam haksızsın deyın.
O mantıkla bakarsak burdaki bütün başlıklar saçma olur, kimsenin kimse ile aşk ilişkisine de yorum yapamayız bilmeden. Sizin burda göz ardı ettiğiniz şey ahlaki kuralların herkese göre değiştiği. Başka bir toplumda yaşıyor olsak tamamen farklı bir yorum yapardınız sanırım siz de. Siz hala diyorsunuz ki "Erkekler gıbı serbest hayat yaşıyorlar". Bu cümle zaten can alıcı nokta. Yani erkeklerin bunu yapması çok normalize edilmiş. Ben buna karşıyım zaten. Yoksa sandığınız gibi sekse susamış falan değilim öyle olsam burda akıl danışmak yerine gider birini bulurum. Ki bu devirde kadın seksi isteyecek de, erkek reddedecek? Bulmak zor değil yani. Ben adamdan hoşlandım sadece bunu devam ettirmek istedim. Yaşı küçük kızlara "kötü" örnek olacak daha neler var bu toplumda. Kötünün de anlamı kişiden kişiye değişiyor.seks tabıkı ihtıyaçtır ama yemek yer gıbı dışarda her daım yemek yenmez ahlakı kurallara göre.İhtıyaç dıye dıye zaten şimdiki gençlık bozuldu ya.Daha 15ınde kızlaımız başlıyorlar erkenden yaşamaya vy vayyy vay.20 sinide geldimi koca kadın edalarında dolaşıyorlar.Ben böyle bır çocuk yetıştırmem ılerde.Cınsellığın yerı ve zamanı var.Bana göre ,evlendığınde yaşanmalıki eşin olacak insana yüzün ak bıçımde çıkabılsın.Yaşandığında noluyor sekse susamış alışmış hanımları kımse ıdare edemıyor.Erkekler gıbı serbest hayat yaşıyorlar buda hoş değil.Böyle yapan kızlaımız ilerde eşlerinede sadık olamayacaklardır.Burda bu sıtede yaşı küçük insanlar bu yazıları okuyup örnek alıyorlar kendilerine.Günümüzde artık herşey ayaklar altına alınmış vazıyette.VEEEEEEE BEN BUNDAN RAHATSIZLIK DUYUYORUM.
Yorumunuza teşekkür ederim, olumsuz yorumları bu şekilde mantık çerçevesinde almak gayet yapıcı oluyor. Sürekli bu şekilde giderse pek hoş olmayacağını söylüyorsunuz anladığım kadarıyla. Her erkekle böyle devam edeceğimi sanmıyorum, konu uzadıkça o tarafa kaymış. Bu adamla ne oluruz şeklinde merak ediyordum zaten onun cevabını da vermişsiniz. ...buddy dedikleri bu olsa gerek. Yani aralarda yazmıştım ama gözden kaçmış olabilir, ben ilk defa böyle anlık bir şey yaşadım. O yüzden sevişince durumun akibeti ne oluyor cidden bilmediğim için sordum, böyle şeyleri filmlerde görüyoruz ve gerçek hayatta da var ama konuşulmadığından durum nasıl oluyor hiç bilmiyordum. Zaten illa olumlu bir cevap, hadi evleniyoruz gibi bir cevap yazmanızı beklemiyordum.Cinselliğe karşı değilim bende...
Ama şöyle bir gerçek var ki türkiye de yaşıyoruz her etkilendiğimiz kişiyle yatarsak bizim diğer kadınlardan farkımız kalır mı?
Zaten türkiyede çoğu erkek bekarete önem veriyor evet bu acı bi gerçek kadını bi mal gibi görme küçümseme durumu bana göre...
Burda ki çok az bi yüzdeliğe sahip erkekler bekarete önem vermiyor onlar için sevgi saygı güven önce geliyor ama şöyle bir şey varki bekarete önem vermiyor olması karşısındaki kadının her erkeğin altına yatmasını kaldırması demek değildir...
Cinsellik bi ihtiyaçtır ve nasıl yeme içme sürekli devam eden bir şeyse cinselliğin tadını almış bi insanda hep seks ister...
İster ama düzenli bi ilişkisi olmayan bi insan ne yapıcak ? İşte böyle her etkilendiği kişiyle yatma girişiminde bulunucak...
Buda hoş bir şey değil bana göre..
Ve bu adamla durumunuza gelicek olursam sizin ilişkiniz sadece seksle sınırlı kalır... Sen istediğinde o seni istediğinde aynı yatakta bulucaksınız kendinizi ve bu bundan öteye gitmicek bana göre....
Tamam onunla buluşursun sevgili gibi gezer tozar eğlenirsiniz ama o günün sonu yine yatakta biticek.. sizi bağlayan tek şeyin seks olucağını unutmayın..
Arada sevgi aşk olmicak gibi geliyor.Aranızda oluşan duygu olsa olsa ihtiras olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?