- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
Hic anlamiorum ki ben nubu hic gozukmuo fotoda net cikmamis canim
Tamam canım çok tesekkurlerHic anlamiorum ki ben nubu hic gozukmuo fotoda net cikmamis canim
Sağlıkla gelsin prensesEvet ilk
Canım bende dun Dr gittim ense için bende bi çıkıntı gördüm Dr da gördü ama bu haftalarda o çıkıntı klitorisede dönüşebilir pipiyede dedi çünkü yumurta yoktu henuz . çok arkadaşım var ve nette KK da araştırdım çok insan var bu haftalarda o çıkıntıya erkek deyip kız olan. Şuan bol bol dua edelim sağlıklı kızlarımız olsun inşallah. Dr uma bu konuda güvenmiyorum bu haftada oğluna kız dedi çünkü. Bu sefer de erkek der kız çıkar şaşırmak yani.Evet canım doktorum dedi başta cinsiyet için erken ama tahminde bulunayım dedi erkeğe benziyor dedi
Ewet cok erken tahminler banada 11+5de kiz dedi 13 de erkek dedi sonuc ikinci oglum oluo yaniliolar erken tahminlerdeCanım bende dun Dr gittim ense için bende bi çıkıntı gördüm Dr da gördü ama bu haftalarda o çıkıntı klitorisede dönüşebilir pipiyede dedi çünkü yumurta yoktu henuz . çok arkadaşım var ve nette KK da araştırdım çok insan var bu haftalarda o çıkıntıya erkek deyip kız olan. Şuan bol bol dua edelim sağlıklı kızlarımız olsun inşallah. Dr uma bu konuda güvenmiyorum bu haftada oğluna kız dedi çünkü. Bu sefer de erkek der kız çıkar şaşırmak yani.
Aynisi iste basıma geldi gülüm. Erken tahmin çok yaniltiyor. Hayırlısı olsun gülüm. Belki benim de üçüncü oğlum olur belli mi olur. Rabbim ne yazdıysa o olacak tek ki sağlıklı hayırlı evlat olsun minnaklarimizEwet cok erken tahminler banada 11+5de kiz dedi 13 de erkek dedi sonuc ikinci oglum oluo yaniliolar erken tahminlerde
Aynen canim hayirlisi olsun bacak arasi usg verdimi sanaAynisi iste basıma geldi gülüm. Erken tahmin çok yaniltiyor. Hayırlısı olsun gülüm. Belki benim de üçüncü oğlum olur belli mi olur. Rabbim ne yazdıysa o olacak tek ki sağlıklı hayırlı evlat olsun minnaklarimiz
İnşallah canım bakalım 16. haftaya kadar hala ümidim var.Canım bende dun Dr gittim ense için bende bi çıkıntı gördüm Dr da gördü ama bu haftalarda o çıkıntı klitorisede dönüşebilir pipiyede dedi çünkü yumurta yoktu henuz . çok arkadaşım var ve nette KK da araştırdım çok insan var bu haftalarda o çıkıntıya erkek deyip kız olan. Şuan bol bol dua edelim sağlıklı kızlarımız olsun inşallah. Dr uma bu konuda güvenmiyorum bu haftada oğluna kız dedi çünkü. Bu sefer de erkek der kız çıkar şaşırmak yani.
Nubu belli degil dimi cikinti bu usg de görülmüyor ins gönlündeki olur canimYok cnm vermedi normal USG verdi
Valla ne biliyom gülüm sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah. Nubu tutmayan da çok var ona da inancım yok. Mesela ufak oğlumun nubu kız tipi kemik yapısı hep kızdı ama irkek oldu yani.Nubu belli degil dimi cikinti bu usg de görülmüyor ins gönlündeki olur canim
Sizin netlestumi ayniyiz sizle benim dr bisey demiyor erken diyorvar mı cinsiyeti netleşen
10 şubatta netleşir herhalde canım benimkide erken diyip kendi fikrimi söyliyim mi dedi erkeğe benzetti.Sizin netlestumi ayniyiz sizle benim dr bisey demiyor erken diyor
Benımki suan tam 13 haftalık lakın 12 haftada kıza benzıyor dedı saun 13 haftalık oldu %90 kız dedi eli ayaklari saglikli olsunlarda kiz olsun erkek olsun rabbim kucagimizada almak nasip etsin insallah bence seninkide kizdir :)Herkese merhaba. Öncelikle insallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucagimiza alırız. Benim sorum su; 12+4 te yani bugun kontrole gittim. Doktorum cinsiyet için çıkıntı yok ama kız diyemiyorum çünkü pipi bazen arkaya doğru kayabiliyor dedi. Ancak 1 ay sonra belli olur dedi. Acaba benim durumumda olupta sonradan erkek olan ya da bu tahmin doğru çıkan varmı? Lütfen yanlış anlaşılmasın masum bir merak herhangi bir cinsiyette ısrarım yok. Sağlıklı olsun öncelikle...
Usg fotosu yüklemeye çalışıyorum ama yükleyemiyorum. Nasıl yükleyebilirim acaba.
Ayni benim gibisin desene rabbim evlatlarimiza bize bagislasin benimde ilk bebegim erkek simdide kizim olucakkk allahin izniyle bi kucagimiza allalim yeterBenim ikinci canım 4 yaşında bir oğlum var ben kendim çok kız istiyorum ya ondan herkesi kız görüyo olabilrim sağlıklı doğumun olsun inşallah..
İnsallah rabbim hayirlisini versin insallahBen de memlekette kızımın dr gidicem inşallah duymak istediğimiz haberleri alırız dua edin arkadaşlar kızımın kalbine göre olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?