Doğuma Hazırlık Cinsiyet konusunda tahmin yapabilecek olan teyzeler ariyoruz:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kız canım, ayrıntılıya da girdim değişik bişey söylemediler. Ama ben doğana kadar emin olamıcam galiba
Karın şeklin nasıl? Genelde erkek bebekte ortada ve dik olurmuş.Kızdaysa yayvan...Var mıydı bebeğin usg gorüntüsü nuba göre bakmak için

Banada 12 de kiz 16da erkek daha sonra hep erkek dediler kiz cok istiodum 2.oglusa hamileyim emin degilseniz soylemeyin die bagirasim gelio doktorlara:\

Cikinti var ama kiz buyuk ihtimal dedi o haftalarda her bebekte oluo cikinti nubuna gore yani cikintinin dikmi paralel mi ona gore kiz yada erkek diolar
Usg görüntüsü var mı karşılaştırsaydık Varsa yüklersen sevinirim

11+3 de banada erkeğe benziyor dedi neye göre tahmin yapıyorlar acaba?Eki Görüntüle 2096549
Canım kemik yapısına ya da aşağıda bi çıkıntı mi ne oluyormuş ona göre yorum yapıyorlar galiba. Valla 12.haftadaki tahmin yüzünden hala şüpheli yaklaşıyorum. Dün tekrar bi doktor kız dedi şükür kesin dedi de biraz daha için rahatladı. Inanip alışveriş falan yapma, gerçekten biz adını bile bulmuştuk yani

Senin ilk mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…