Karın şeklin nasıl? Genelde erkek bebekte ortada ve dik olurmuş.Kızdaysa yayvan...Var mıydı bebeğin usg gorüntüsü nuba göre bakmak içinkız canım, ayrıntılıya da girdim değişik bişey söylemediler. Ama ben doğana kadar emin olamıcam galiba
Karnım yayvan gerçekten, sivri değil. Buraya atmıştım bi yere canım bulursam tekrar gonderirimKarın şeklin nasıl? Genelde erkek bebekte ortada ve dik olurmuş.Kızdaysa yayvan...Var mıydı bebeğin usg gorüntüsü nuba göre bakmak için
Bu karın şekli daha çok tutuyor o zaman Sağlıkla doğsun neleyin inş" ALLAH "Karnım yayvan gerçekten, sivri değil. Buraya atmıştım bi yere canım bulursam tekrar gonderirim
12 haftalık görüntüde çıkıntı var mıydı?Banada 12 de kiz 16da erkek daha sonra hep erkek dediler kiz cok istiodum 2.oglusa hamileyim emin degilseniz soylemeyin die bagirasim gelio doktorlara:\
Ewet vardi12 haftalık görüntüde çıkıntı var mıydı?
Çıkıntı varken kız nasıl diyorlar kiEwet vardi
Cikinti var ama kiz buyuk ihtimal dedi o haftalarda her bebekte oluo cikinti nubuna gore yani cikintinin dikmi paralel mi ona gore kiz yada erkek diolarÇıkıntı varken kız nasıl diyorlar ki
Usg görüntüsü var mı karşılaştırsaydık Varsa yüklersen sevinirimCikinti var ama kiz buyuk ihtimal dedi o haftalarda her bebekte oluo cikinti nubuna gore yani cikintinin dikmi paralel mi ona gore kiz yada erkek diolar
Eski konularima bakar misin orda yüklü hepsi sizce cinsiyet ne die konu acmistim oraya yuklemistimUsg görüntüsü var mı karşılaştırsaydık Varsa yüklersen sevinirim
Doktorun mu dedi ne kadar erken bi tahminde bulunmuş11+3 de banada erkeğe benziyor dedi neye göre tahmin yapıyorlar acaba?Eki Görüntüle 2096549
Evet canım doktorum dedi başta cinsiyet için erken ama tahminde bulunayım dedi erkeğe benziyor dediDoktorun mu dedi ne kadar erken bi tahminde bulunmuş
Ilk mi seninki kiz istiodun dimi benim gibi.cok erken tahminde bulunmusEvet canım doktorum dedi başta cinsiyet için erken ama tahminde bulunayım dedi erkeğe benziyor dedi
Canım kemik yapısına ya da aşağıda bi çıkıntı mi ne oluyormuş ona göre yorum yapıyorlar galiba. Valla 12.haftadaki tahmin yüzünden hala şüpheli yaklaşıyorum. Dün tekrar bi doktor kız dedi şükür kesin dedi de biraz daha için rahatladı. Inanip alışveriş falan yapma, gerçekten biz adını bile bulmuştuk yani11+3 de banada erkeğe benziyor dedi neye göre tahmin yapıyorlar acaba?Eki Görüntüle 2096549
Yok canım ikinci benim evet canım çok istiyorum ama bakalım hayırlısı artık.Ilk mi seninki kiz istiodun dimi benim gibi.cok erken tahminde bulunmus
Senin ilk mi?Canım kemik yapısına ya da aşağıda bi çıkıntı mi ne oluyormuş ona göre yorum yapıyorlar galiba. Valla 12.haftadaki tahmin yüzünden hala şüpheli yaklaşıyorum. Dün tekrar bi doktor kız dedi şükür kesin dedi de biraz daha için rahatladı. Inanip alışveriş falan yapma, gerçekten biz adını bile bulmuştuk yani
Hayirlisi canimYok canım ikinci benim evet canım çok istiyorum ama bakalım hayırlısı artık.
Canım benim bebeğim içinde tahminde bulunurmusunIlk mi seninki kiz istiodun dimi benim gibi.cok erken tahminde bulunmus
Evet ilkSenin ilk mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?