Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Bu hesaba göre hem benim hem de eşimin hücre yenileme yılı bu yıl. Bu yıl hamile kalsam biri kız biri erkek mi olacak şimdi

benim doğum tarihim 1989 eşimin 1986 son adet tarihi 13 ekim 2014 ? hesaplarsanız sevınırım arkadaşlar.

Evet canim arkadaşım tam 12 haftada öğrendi cinsiyeti bebis gösterirse uç aylık belli oluyor cinsiyet.senin bebis mi göstermedi doktoru erken cinsiyete dedi

Evet canim arkadaşım tam 12 haftada öğrendi cinsiyeti bebis gösterirse uç aylık belli oluyor cinsiyet.senin bebis mi göstermedi doktoru erken cinsiyete dedi
12. haftada gittim göstermedı canım 10 subatta randavum var tekrardan

Eşim de ben de 1987 doğumluyuz. Hesaba göre ben 2014'te, eşim de 2015'te yenilenmiş. :)) Demek ki oğlum oluyor. Çin Takvimi'ne göre de oğlum oluyor. Hangi hesabı yapsam hep oğlum oluyor. :) Ben de öyle hissediyorum başından beri ama herşeyin hayırlısı tabii.

Bu kadar hesaba bir de kız verirse Yüce Rabbim ne olur hiç bilmiyorum. :)))

şimdi ben 01,03,1986 eşim 03,10,1981 bi hesap yaparmısınız ikimizinde 2013 e geliyor sunuç

arkadaslar ben nisan 2 1984 esim ise nisan 22,1983 dogumlu tahmin yaparmisiniz lutfen

Kızlar bizde 1987 doğumluyuz. eşim mart ben temmuz. son adet tarihim 16 aralık. Yalnız ben aralık sonunda da gebe kalmış olabilirim. bu duruma göre kız mı erkek mi oluyor? (benim yenilenme 2014, eşimin 2015)

Kızlar bizde 1987 doğumluyuz. eşim mart ben temmuz. son adet tarihim 16 aralık. Yalnız ben aralık sonunda da gebe kalmış olabilirim. bu duruma göre kız mı erkek mi oluyor? (benim yenilenme 2014, eşimin 2015)
Seninki yenilenmeye gore kiz.2014 de seninki yenilenmis En son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…