Sonuc kuz oluyor ay olarak sen daha erken yenilenmissinşimdi ben 01,03,1986 eşim 03,10,1981 bi hesap yaparmısınız ikimizinde 2013 e geliyor sunuç
Seninki yenilenmeye gore kiz.2014 de seninki yenilenmis En son
Kiz olacak.çünkü seninki daha once yenileniyor.mayis oldugu icinYa merak ettim su isi ama hala kafam almadi matematigini bi el ativerseniz:) ben mayis 1985 esim kasim 1984 dogumluyuz.2014 hamilelik.ne olacak?:)
Ilk once kizlar bu kesin tutacak diye bisey yok.bu sadece bi tahmin.bebegin cinsiyetinu Allah bilir.bakin ultrason bile yanilabiliyor.simdi kadin 3 yolda bir erkek 4 yilda bir yenileniyor.dogum tarihinin ustune 3 er sayip tamamliyorsun esininkinide 4 er sayip tamamliyorsun.2014 e kadar en son kimin kani yenilendiyse cinsiyeti o belirliyormus.mesela benim ki 2014 de yenilenmis esimin ki 2015 de yenilenmis ben aralik da hamile kaldiysam kiz oluyor.Ya ben tam olarak anlamadm ama nasil yapıldığını
Ne zamn hamile kaldin.2014 de hamile kaldiysan erkek.Ya banada yardimci olun lütfen, benim 1991 esim 1986 oluyo bu durumda bizimki ne oluyo ??
Senin ki ve esinin ki en son 2012 de yenilenmis hanginizin dogum ayi onceyse onun cinsiyeti olur....arkadasinin ki de kiz en son arkadasinin kani yenilenmis 2013 deArkadsim ile bana da bakar misiniz Benim 85 eşim 83 2014 de hamile kaldım arkadaşım 86 eşi 80 oda 2014 de hamile kaldı
Ocak 2015 te hamile kaldm cnmNe zamn hamile kaldin.2014 de hamile kaldiysan erkek.
O zaman dogum tarihi ay olarak da yazar misin.kendinin ve esininOcak 2015 te hamile kaldm cnm
Canim benimki 19 Temmuz, esiminki de 11 haziran. Ocak ayinda hamile kaldmO zaman dogum tarihi ay olarak da yazar misin.kendinin ve esinin
Erkek o zamanCanim benimki 19 Temmuz, esiminki de 11 haziran. Ocak ayinda hamile kaldm
Cok tesekkurler canim benim hayirlisi saglikli olsunda ama icimden gecende erkektiErkek o zaman
Kiz canimben 18 haziran 1987 eşim 19 temmuz 1985 deyin bakem
Erkek canim.2014 de en son esinin kani yenilenmisCanim yaa senden rica etsem ablaminkinede bbakabilirsin 21.07.1989 ablamin, 11.06.1986 esinin bu durumda ne oluyo cinsiyeti ben hesepliyorm kafam hep karisiyo
Ama tatlm ben hesaplamaya calistim kiz cikti gibiErkek canim.2014 de en son esinin kani yenilenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?