Teşekkür ederim ilk benim ağustos eşimin Kasım ama henüz cinsiyeti mız belli değil. Arkadaşımın erkek demiş doktoru .Senin ki ve esinin ki en son 2012 de yenilenmis hanginizin dogum ayi onceyse onun cinsiyeti olur....arkadasinin ki de kiz en son arkadasinin kani yenilenmis 2013 de
Canim dedigim gibi bunlar sadece bi tahmin.Allah saglikli sihhatli bebisleri kucagimiza almayi nasip etsinTeşekkür ederim ilk benim ağustos eşimin Kasım ama henüz cinsiyeti mız belli değil. Arkadaşımın erkek demiş doktoru .
Ablanin kani 2013 de yenilenmis.esinin kani 2014 de yenilenmis en son.kiz olmasi icin 2016 da ablanin hamile kalmasi gerekiyor.kadin 3 yilda bir erkek 4 yilda bir yenileniyormusAma tatlm ben hesaplamaya calistim kiz cikti gibi
Tabi arkadaşım bugün öğrenmiş zaten. Ultrason da bile doktorlar yanilabiliyor . Yeterki sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim. Dileyen isteyen herkese gonlundekini versin.Canim dedigim gibi bunlar sadece bi tahmin.Allah saglikli sihhatli bebisleri kucagimiza almayi nasip etsin
Evet ultrasonla bakip da yanilan dr lar da var.amin canimTabi arkadaşım bugün öğrenmiş zaten. Ultrason da bile doktorlar yanilabiliyor . Yeterki sağlıklı hayırlı evlat versin Rabbim. Dileyen isteyen herkese gonlundekini versin.
Hmm anladim tatlim cook sagolAblanin kani 2013 de yenilenmis.esinin kani 2014 de yenilenmis en son.kiz olmasi icin 2016 da ablanin hamile kalmasi gerekiyor.kadin 3 yilda bir erkek 4 yilda bir yenileniyormus
Ben hesaplarken dogum yiliyla beraber hesaplamisim ondan yanlis cikti heraldeAblanin kani 2013 de yenilenmis.esinin kani 2014 de yenilenmis en son.kiz olmasi icin 2016 da ablanin hamile kalmasi gerekiyor.kadin 3 yilda bir erkek 4 yilda bir yenileniyormus
Buna gore erkek ama normal de ne bilmiyorumHmm anladim tatlim cook sagolseninki ne bu arada cinsiyeti bebisinin
Hayirlisi canim ne kadarlık seninkisi, bide kan yenilenmesine gore erkek cikiyorsa buy uk ihtimalle erkek benceBuna gore erkek ama normal de ne bilmiyorum
Cinsiyetin kesinlesti mi canim ve uyuyo bu teste oyle miBenimde doğru çıktı kızlarinşallah Rabbim nasip ederse benimde oğlum olacak
Aynen canim cinsiyetimiz 16. Haftamizdan buyana kesinlesti ve bu testle de uyuyoCinsiyetin kesinlesti mi canim ve uyuyo bu teste oyle mi
Aminn canim insallah saglicakla kucagimiza alalim insallahh. Benimde bu teste gore erkek çıkıyo cin ve rus takvimine gore de ama tabiki Allah tan baska kimse bilemezAynen canim cinsiyetimiz 16. Haftamizdan buyana kesinlesti ve bu testle de uyuyoRabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah evlatlarimizi saglikla kucagimiza almak dilegiyle...
insallah istedigin ne ise o olur canim biliyo musun doktor bana ikili test zamani kiza benziyo dedi esim dahil herkes inandi ama ben inanmadim cünkü en basindan beri icime erkek oldugu dogmustu hep öyle hissettim ve hakli ciktim bence anneler gercekten hissediyo 15-16. Haftadan önceki tahminlere pek inanmamani tavsiye ederim insallah meleklerimizde bizde güzel bi dönrm geciririz dualarim sizlerleAminn canim insallah saglicakla kucagimiza alalim insallahh. Benimde bu teste gore erkek çıkıyo cin ve rus takvimine gore de ama tabiki Allah tan baska kimse bilemez
Ayy canım Rabbim yavrunu sana bagislasin benimkinide bana tabikiinsallah istedigin ne ise o olur canim biliyo musun doktor bana ikili test zamani kiza benziyo dedi esim dahil herkes inandi ama ben inanmadim cünkü en basindan beri icime erkek oldugu dogmustu hep öyle hissettim ve hakli ciktim bence anneler gercekten hissediyo 15-16. Haftadan önceki tahminlere pek inanmamani tavsiye ederim insallah meleklerimizde bizde güzel bi dönrm geciririz dualarim sizlerle
demek ki en tutmuyorBenimki tutmuyor kizlar ben85 esim 84 kizim 2009 Lu Erkek olmasi lazimmis
çinde erkek siz kız dediniz bakalımmmmm hangisi tutuacakKiz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?