- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Benimde cin, rus ve burda erkek diyo bakalım hayirlisiçinde erkek siz kız dediniz bakalımmmmm hangisi tutuacak
en hayırlısı olsun inşallah eşim kız istiyor ama Allah nasıl uygun gördüyseBenimde cin, rus ve burda erkek diyo bakalım hayirlisi
Tabiki sagliklisi ve hayirlisi neyse o olsun cinsiyetin hic onemi yok...en hayırlısı olsun inşallah eşim kız istiyor ama Allah nasıl uygun gördüyse
Ben hem 2li hem 3lü testi yaptirdim dojtorum uygun gördügü icin cok sükür bisey cikmadi ama sen kalbini ferah tut yani kötü cikinca kesin olan bi sonuc degil o bukadar büyütmene gerek yok sakin ol ve Rabbimden hayirlisini sagliklisini dile insallah bi sorun cikmazAyy canım Rabbim yavrunu sana bagislasin benimkinide bana tabikiinanki hic su olsun bu olsun derdinde degilim, saglikli ve hayirli evlat olsun en onemlisi bu. Benimde 15 gun sonra 2 li test var ama korkuyorum iste bu testi yapipta pisman olanlar cok, down sendromu felan korktum acikcasi
Insallah camim hani insan olumsuz olan bircok sonuc cevresinde gordukce haliyle panikliyo. Ne guzel masallah seninki temiz cikmis insallah benimkide temiz cikar tatlmBen hem 2li hem 3lü testi yaptirdim dojtorum uygun gördügü icin cok sükür bisey cikmadi ama sen kalbini ferah tut yani kötü cikinca kesin olan bi sonuc degil o bukadar büyütmene gerek yok sakin ol ve Rabbimden hayirlisini sagliklisini dile insallah bi sorun cikmaz
Insallah canimInsallah camim hani insan olumsuz olan bircok sonuc cevresinde gordukce haliyle panikliyo. Ne guzel masallah seninki temiz cikmis insallah benimkide temiz cikar tatlm
Ama bugun erkek dedi doktorKan yenilenmesine gore senin ki de kiz
bende çin takvimi erkek diyor ama kızım olacak inanmayın bence çin takvimine
Dr erkek demis canim niye daha bu tur seylere inaniyorsun ki...bunlara degil dr inan sen.Eki Görüntüle 1461722 Banada tahminde buiunurmusunuz
Tarot daha az mı uyduruk olurdu hahahhaayrıca bu yöntem tutabilir ama açıklamasını "kan yenileniyor" diye yapmayalım, o biraz aşırı uyduruk bir şey oluyor=D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?