Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

bu nasıl bı hesaplama sımdı ben deyapıım bakalım

bu nasıl bı hesaplama sımdı ben deyapıım bakalım
Bayanlar doğum yılına 3 , erkekler doğum yılına 4 ekleyerek günümüzdeki yıla kadar geliyorsun en son çıkan tarihler den hangisi daha ileriye onun cinsiyeti oluyor
eşit çıkarsa benim ki gibi doğduğu aya bakıyorsun ona göre
ben öyle anladım yani Yanlış anladiysam biri beni duzeltsin

tamam oz aman yapalım

ben 85 eşim 83
ben 85 88 91 94 97 00 03 06 09 12 15
esim 83 87 91 95 99 03 07 11 15

aynıyız ay olarak ben ocak esım subat ılerde olan subatsa erkek oluyo dpogru mu yaptım

Ayyyy kizlar esim 25.04.1983 ben 27.07.1988 temmuz 2 ila 3 u gibi gibi hamile kaldim ikimizin hucreler 2015 te yeniliyo benim dogum ayi bikac gunle gecmedigi icin erkek mi bu bebisim? Bi aciklayin canlarim yahu

Kizlar ben anlamadim ama,
Ben 24 haziran 91 esim 6 nisan 87
Ikimizinde kani 2015de yenilenmiS ama ben mayisda hamile kaldim.

Yardimci olurmusunuzzz

meraba ben sıteye yenı katıldım herkese hayırlı dogumlar ınsalh benm ılk bebeklerım tutuyor hayatta olmaynda malsef umarım buda tutar kızlar :)

Kızlar lütfen babada bakın ikinciyi düşünüyoruz bir buçuk yaşinda kızım var 2013 de hamile kaldım 2014 Haziran 5 dogum oldu şimdi ikinci erkek olur işallah önce saglık tabi ben 1989 doğumluyum marta doğmuşum eşim de Mayıs 1984 dogumlü lütfen Cvp bekliyorum

erkek cıkıyor bunda
gerçekten erkkmi görünüyor canım allah razı olsun sen den peki eylül ekim aralıkta ayında kalsam Yine erkek mi çıkıyr bu ay da senede canım sana zahmet birde böyle baksan ona korunmayı bırakacaz çok istiyoruz oğlumuz olmasını işalla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…