- 13 Şubat 2013
- 605
- 473
- 53
deniz ben de ne çıkıyor bi baksan korun mayı bırakacaz erkk istiyoz hangi
deniz ben de ne çıkıyor bi baksan korun mayı bırakacaz erkk istiyoz hangi ayda bıraksak korunmayı
bende suan hamileyin.. daha yen bir kizim.var..benim dogum tarihim mayis 1988 esim agustos 1987 kizim temmuz 2013 dogumlu merak ettim biri beni de hesaplasin aklim karisti
bende suan hamileyin.. daha yen bir kizim.var..benim dogum tarihim mayis 1988 esim agustos 1987 kizim temmuz 2013 dogumlu merak ettim biri beni de hesaplasin aklim karisti
Lütfen benimkini de hesaplar mısınız. emin olamadım. ben Mart 1984 doğumluyum. Eşim eylül 1979 doğumlu.
Canım bana bakarmısın. Rica etsem ne çıkıyor ben bilmiyom nasıl bakıldığıBu hesaba gore bnmki erkek. Bakalm haftaya dr bi tahmin yapabilecek mi :)
Esinin ve senin dogum tarihini yazarsan denerm tabi ki :)Canım bana bakarmısın. Rica etsem ne çıkıyor ben bilmiyom nasıl bakıldığı
Kızlar slm bende 3. Gebelik için çalışıyorum Banada bakarmısınız benım 15.11.1986 eşimin 01.01.1972Esinin ve senin dogum tarihini yazarsan denerm tabi ki :)
Ya Banada bakarmısınızBenim yilima denk geldi ama hadi insallah saglikli olsunda farketmez cinsiyeti insan yinede merak ediyorr
Canim seninkini hesaplayamadim ben yillar ikinizinde 2015 yilina denk gelmedi nasil hesaplaniyor gerisi bilmiyorumki ☺ daha tecrubeli arkadaslar yardimci olsun lutfenYa Banada bakarmısınız
Sagol bitanem uğraştığın için sağlıkla gelsin bebişin ilk bebişmiCanim seninkini hesaplayamadim ben yillar ikinizinde 2015 yilina denk gelmedi nasil hesaplaniyor gerisi bilmiyorumki ☺ daha tecrubeli arkadaslar yardimci olsun lutfen
Amin Rabbim sanada aratmasin insallahSagol bitanem uğraştığın için sağlıkla gelsin bebişin ilk bebişmi
Âmin CNm benim iki oğlum var 6 ve 4 Yaşında teysesıAmin Rabbim sanada aratmasin insallahevet ilk bebis canim cok sukur ☺ senin cocuklarin cinsiyeti ne Allah bagislasin onlarida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?