Çıplak yüzmek

Yurtdisinda o tur plajlar var. Belki turkiyede de vardir
Hangi kafayla o tarz yuzmek ister insan anlamam...ozgurlugu ciplakliga bagliyorlar herhaldemisss gibi bikiniyle mayonla yuz iste..neyse herkesin kendi bilecegi is. Ama ben olsam esime izin vermem..gereksiz alakasiz..sacma birsey bence.

Adamın geçmişi kuzenini ilgilendirmez güvenmiyorsa da ayrılsın. Bence gerekli değil ama adam birine zarar mı vermiş başka bir şey mi yapmış yoo o zaman ortada onu ilgilendiren bir durum olamaz. Sadece şunu sorsun ben gitmiş olsam sorun olur muydu senin için desin böylece zihniyetini anlamış olur, erkektir yapar kafasındaysa kesinlikle ayrılsın.

Ay Türkiye'de olsa orayı yıkarlar. 70 li yillarda Türkiye'de varmış özellikle de Fransızlarin geldiği. Ama şu devirde asla olmaz, muhafazakar eğilim mevcut..

Evet Foça da adı eski Fransız tatil köyü olan bir yere götürdüler bizi

Burası eskiden çıplaklar kampı idi dediler tesisin adı da vardı unutmuşum

Ama biz 3-4 yıl önce gittiğimizde kapalı idi ve suyu çok soğuktu

Bu soğuk suda süzülemezler zaten diye yorum yapmıştı adamlar

Valla bazen biz kadınlar duyma yetimizi kaybediyoruz bence. Adamcağız napsın şimdi BEN ÇAPKINIIM BEN ÇAPKINIM ULAN ÇAPKINIM diye bağırsın mı? Dimi yani. Evlenip görmeden inanmıyoruz.

O ne la ?
Mayo çok rahatsız eden bişey değil bildiğim kadarıyla :)

Ciplak yuzmek harika bir sey de, sizinki ciplaklar kampina, yani plajda ciplak gezilen yere mi gidiyormus, yoksa sadece suda ciplak yuzulen yere mi gidiyormus anlayamadim.
Biz de denizde tenha noktalarda suda altimizi cikarir yuzeriz yani, acayip guzel bir sey ciplak yuzmek.

İşte aranan kan bulundu,
N NickimTam13Harf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…