- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Ben de onu ima etmiştim de yazamamıştım
Tur ile gittik tüm adamlar abovvv su çok soğuk cıks burada anlamı olmaz dediler
Ben yazacaktim vazgectim. Fazla bilgi goz cikarmaz.Demek ki evlenecegin erkegi once buraya goturmek gerek.
Kelebekler Vadisi'ne tekneyle gittik,Engin bilgilerimizi paylasalim olmuyor boyle.
Kelebekler Vadisi'ne tekneyle gittik,
Tekne yanaşırken bir güruh bağıra bağıra koşarak denize geliyorlar,içmişler bişeyler belli
Ama hepsi niyeyse aynı yerden almış gibi bembeyaz şortlarla geliyorlar derkeeennn
Meğerse şort değilmiş,sürekli şort giydikleri için o bölge bembeyaz kalmış,
Yakınlaştıkça anladım
D damdan
Bir bilgi coplugu olarak daha gereksiz bir suru sey cikar benden de:))) Seninki kadinlari evlenmeden once hamama goturmek gibi olacak anlasilan:)
Ben de bir gun arkadasla yuruyordum. Karsidan karsiya gecme halinde kirmizi isikta durduk. Aaa bir baktik ciril ciplak kadin erkekler bisiklet kullaniyor. Arkadas resim cekti ben de goz ucuyla baktim. Kayda deger bir sey yoktu dermisim.Millet o kadar cekinmiyor ama burasi yurt disi tabi. O halde Turkiye'de dolastiklarini dusunemiyorum.
Onlar yapiyor benim neyim eksik ama once adayimi bulmam gerek.
Kelebekler Vadisi'ne tekneyle gittik,
Tekne yanaşırken bir güruh bağıra bağıra koşarak denize geliyorlar,içmişler bişeyler belli
Ama hepsi niyeyse aynı yerden almış gibi bembeyaz şortlarla geliyorlar derkeeennn
Meğerse şort değilmiş,sürekli şort giydikleri için o bölge bembeyaz kalmış,
Yakınlaştıkça anladım
D damdan
Çıtır beklerken katır bulmakEskiden kelebekler vadisinde ve kabak koyunda (ozellikle geceleri) ciplak denize giren coktu, zaten kadinlarin nerdeyse tamami ustsuz takilirdi, simdi yok gibi. Bi de datcada ciplaklar kampi var derlerdi, bilmiyorum dogrulugunu :)
Bu arada nudist bir hatunla tanismistim, genelde bu ciplaklar kampi/plaji tarzi yerlere 60+ ustu tipler takiliyormus, genc nudistler daha cok tekneyle acilmayi ya da issiz koylarda takilmayi tercih ediyormus.
Dolayisiyla ciplaklar kampina buyuk beklentiyle gidip, daha buyuk hayal kirikligiyla donmek olasi :)
Hahaha o vakte kalma :) denize goturmeden de ciplak kalinabilirsimdi kotu bir espri yapacagim ama yapmamayim sen bulursun ne demek istedigimi akilli kadinsin:))) boy onemli degil diye baslayan:)
Çıtır beklerken katır bulmak
Çıtır beklerken katır bulmak
Yas 70 is bitmis, salmis geziyorlar onlar da haklı, hem az gunes görsün belki canlanir diyolardir
Selam arkadaşlar,
bir kuzenim var ve eşi evlenmeden evvel çiplak yüzülen bir yüzme tesisine gidiyormuş,bunu kıza sonra söylemiş,demiş artık gitmem,sen varsın.
Ama kuzen diyor ya ileride gitmek isterse yinede.
Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çiplak yüzmek zorunda mı bir insan?
Kız kafaya takıp duruyor bunu.
Yas 70 is bitmis, salmis geziyorlar onlar da haklı, hem az gunes görsün belki canlanir diyolardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?