- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.155
- 298
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Diğer kadın olsa aşağıdaki satırları yazardı muhtemelen diyorum.Aklımı okudun
Sen bu kadinla k.k da mi tanistin burdan yani.Merhaba arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var suan ben 1.5 yildir evliyim 2 aylık hamileyim. Konuya gelelim. Kkda yaşadığım şehirde bir kadın yazdı bana tanisalim hiç arkadaşım yok diye falan tamam dedim instagram falan derken konusuyoduk baya herşey baya güzeldi. Sonra bir gün hadi eşler tanissin dedik benim esim internet arkadasliginapek sıcak bakmadi neyse gittik konuştuk sonra bizi bir cafeye çağırdılar sohbet falan. Kadın 155 boyunda erkek ise ondan güzel yakışıklı açık sözlü biriyim yakıştıramadım onları cat diyede söyledim hemen alındı falan bende kocan iyi efendi kaparlar dedim yakışıklı anlamında ama göz var nizam var yukarda allah var niye yalan soylim öyle adama öyle kadın olmaz kendi tercihleri ben fikrimi söyledim. Sonra düşük tehlikem vardı aman düşer o bebek umut etme dedi ogun baya ağladım ben 7 ay çocuk istedim sonuçta. Kiskaniyomus meğerse kendi kuzeni de hamile onada öyle demiş kuzeni beni kiskaniyosun demiş ki gerçek beni de kıskanıyor allah isteyen herkese versin diyorum daha napim yanı asıl konu şu. Kadının kocası polis benim esimde durumlar kötü dün geceki olay için kocası evdemi değil mi diye sor dedi bende adıyla hitap ahmet mehmet evdemi dedim bir tripler niye kocami ikidebir soruyorsun dedi bende olay var dedim ondan ama yok senin gozun kocamdaya kadar geldi laf bana ahlaksız dedi sen sürekli kocama yakışıklı diyosanda ne demek istedigimi anla dedi bende senden arkadaş olmaz dedim bir ton laf söyledim bana s.k. t.r. g.t dedi terbiyesiz utanmaz. Evli olduğum halde neler söyledi. Kendisi sevgili döneminde kocasını aldatmış bana kendi anlattı simdii ise bana bunu yakistirdi. Sizce napmaliyim burda kapatmaliyim miyim yoksa esine soylemem mi gerek o kadınla asla konuşmam bir daha bir arayada gelmem? ???? G.tu yere yakın olandan korkun ☺☺☺
Bi sure sonra arkadas oluyirsun cnaim ya. Benim cok sevdigim arkadaslarim var. 1.5 yildir gorusuyoruz her gun yazisiyoruz resmen.Bu arada arkadaşlar burdan arkadaş olup özelden görüşmeyi ben pek anlamıyorum özelden görüşüceksem burda ne işim var bilinmeyen nickle
sanmıyorum ama velev ki öyle.Degilim tabi bana ne bana sen 100 kilo halinle o adama yakisiyomusun bir aynaya bak diyen bir kadın o ? Napsaydim sussamiydim yani tirnagim olmazsin dedi
Terbiyesizlik yapmayın aramadim sadece msjda tekmisiniz kocan evdemi dedim.........Diğer kadın olsa aşağıdaki satırları yazardı muhtemelen diyorum.
İtiraf ediyorum o kadın benim, biraz kısayım doğrudur, ama kilo problemim yok, güzelim de eşime yakışıyorum.
Neyse, buradan bir kadın mesaj attı bana, tanışalım dedi. Bir süre konuştuk, ilk başlarda gayet sıcak kanlıydı.
Sonra buluşma teklifi geldi karşı taraftan, ben de eşime danıştım. Çok taraftar olmasa da, benim için gidelim dedi.
Bir kafede buluştuk, evler falan şu aşamada pek güvenli gelmedi açıkçası. Neyse oturduğumuz ilk dakikadan beri ters ters konuşmaya başladı, kocama yakışıklı, bana da sen ona layık değilsin minvalinde laflar etti. Sinir olsam da olay çıkarmak istemedim sustum, zaten görüşmeme kararı almıştım.
Bir de dün üzerine arayıp kocamı sorunca tepem iyice attı, bir de babasının oğlu gibi ismiyle hitap etmez mi? Ondan sonra şarteller attı bende. Gözümün önünde olanalra bakar mısınız? Şimdi ben ne yapayım? Burada keseyim mi yoksa eşini mi arayayım?
Wooww o üye sen misin kız? empatinin dibine vurdun resmenDiğer kadın olsa aşağıdaki satırları yazardı muhtemelen diyorum.
İtiraf ediyorum o kadın benim, biraz kısayım doğrudur, ama kilo problemim yok, güzelim de eşime yakışıyorum.
Neyse, buradan bir kadın mesaj attı bana, tanışalım dedi. Bir süre konuştuk, ilk başlarda gayet sıcak kanlıydı.
Sonra buluşma teklifi geldi karşı taraftan, ben de eşime danıştım. Çok taraftar olmasa da, benim için gidelim dedi.
Bir kafede buluştuk, evler falan şu aşamada pek güvenli gelmedi açıkçası. Neyse oturduğumuz ilk dakikadan beri ters ters konuşmaya başladı, kocama yakışıklı, bana da sen ona layık değilsin minvalinde laflar etti. Sinir olsam da olay çıkarmak istemedim sustum, zaten görüşmeme kararı almıştım.
Bir de dün üzerine arayıp kocamı sorunca tepem iyice attı, bir de babasının oğlu gibi ismiyle hitap etmez mi? Ondan sonra şarteller attı bende. Gözümün önünde olanalra bakar mısınız? Şimdi ben ne yapayım? Burada keseyim mi yoksa eşini mi arayayım?
Yakisiyo yakismiyor burda yanlissin arkadas.Ilk o yaptı benim kilom var baya o kilodan vurunca bende boydan vurdum bu kadar basit ama yakismiyolar napim soylemesem daha mi iyi yani
Yok gülüm değilim, evli de değilim :) Sadece karşı yansıtma yapmak istedim.Wooww o üye sen misin kız? empatinin dibine vurdun resmen
Ya olabilir olmasın demiyorum olsun ama hobi olarak olsunBi sure sonra arkadas oluyirsun cnaim ya. Benim cok sevdigim arkadaslarim var. 1.5 yildir gorusuyoruz her gun yazisiyoruz resmen.tamdem kurk mantolu madonna marcello cok seviyoeum onlar benim canlarim.
Bi de instagramdan takiplestigim arkadaslarim var. Hele biri var ki normalde de gorustuk ayak ustu bir kac kere ama olsun her pazar ayni yerdeyiz cok seviyorum onuMissPoine . Sonra bir kac kisi daha var nick vermek istemiyorum belki istemezler ama cok seviyorum onlari..
Kardeş ne alaka?Arkadaşlar herkes kendince hakli bende kendimce haklıyım o yakistirmayinca kilomdan bende yakistirmadim açıkça kardesinde yakışıklı dedim kardesinde gozum mu var yani oda abimi beğendi bende oyle mi dusunseydim yani. Sürekli aman zengin kocayı kapmissin ev de otur anca derdi alinmazdim o yakismiyosunuz diyince alinmadim olabilir oda alinmadi gibi geldi bana. Bana ahlaksız demesi zoruma gitti siz hiç mi ünlülerle yakışıklı güzel demiyosunuz aynı şey mi allah aşkına bide kadın gelsin konu acsin ondan dinleyelim diyordunuz gelsin ondan korkmam ben
Canım konu sahibi hırs etmiş kendi kendine. Adamı çok beğenmiş belli, kendi kendine de bu çirkin nasıl böyle bir erkek bulmuş diye kendince triplere girmiş.
Ya olabilir olmasın demiyorum olsun ama hobi olarak olsunkocalarla görüşmek nedir yahu
Gel biz arkadas olalim canim :)
5 aylik ve 26 aylik oglum var evine kabul eder misin
Yahut sen gel bize tatlilar borekler doktururum senin icin hem hamileymissinde
Hamileligimde biride dusunup birsey yapmadi benim icin ... o yuzden hamile gordum mu cani ne ister yapayim diye sorarim muhakkak
Kardeşinin fotoğrafını gösterdiKardeş ne alaka?
Kız ben şaka yaptım tabi ifade kullanamayınca havada kaldıYok gülüm değilim, evli de değilim :) Sadece karşı yansıtma yapmak istedim.
Bence sen anormalsin bana kes konuşmayı uzatma yada ahlaksiz dedi diye uzat falan de akıl ver anladım mi onun için yazdım sen dalga geç diye değilHa yok yav tabiki oyle bir sey cok sacma yani. Ne alaka koca onu ben de anlamadim :))) Bence ikisi de anormal :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?