Cirkef insandan cirkef iftira napmaliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Diğer kadın olsa aşağıdaki satırları yazardı muhtemelen diyorum.
İtiraf ediyorum o kadın benim, biraz kısayım doğrudur, ama kilo problemim yok, güzelim de eşime yakışıyorum.
Neyse, buradan bir kadın mesaj attı bana, tanışalım dedi. Bir süre konuştuk, ilk başlarda gayet sıcak kanlıydı.
Sonra buluşma teklifi geldi karşı taraftan, ben de eşime danıştım. Çok taraftar olmasa da, benim için gidelim dedi.
Bir kafede buluştuk, evler falan şu aşamada pek güvenli gelmedi açıkçası. Neyse oturduğumuz ilk dakikadan beri ters ters konuşmaya başladı, kocama yakışıklı, bana da sen ona layık değilsin minvalinde laflar etti. Sinir olsam da olay çıkarmak istemedim sustum, zaten görüşmeme kararı almıştım.
Bir de dün üzerine arayıp kocamı sorunca tepem iyice attı, bir de babasının oğlu gibi ismiyle hitap etmez mi? Ondan sonra şarteller attı bende. Gözümün önünde olanalra bakar mısınız? Şimdi ben ne yapayım? Burada keseyim mi yoksa eşini mi arayayım?

Arkadaşlar herkes kendince hakli bende kendimce haklıyım o yakistirmayinca kilomdan bende yakistirmadim açıkça kardesinde yakışıklı dedim kardesinde gozum mu var yani oda abimi beğendi bende oyle mi dusunseydim yani. Sürekli aman zengin kocayı kapmissin ev de otur anca derdi alinmazdim o yakismiyosunuz diyince alinmadim olabilir oda alinmadi gibi geldi bana. Bana ahlaksız demesi zoruma gitti siz hiç mi ünlülerle yakışıklı güzel demiyosunuz aynı şey mi allah aşkına bide kadın gelsin konu acsin ondan dinleyelim diyordunuz gelsin ondan korkmam ben

Sen bu kadinla k.k da mi tanistin burdan yani.
Canim sende suç .insanlara guvenmemeyi biraz ogren hele hele net ortamindaki kosilere.
Internette herkes melek sen birde içlerine gir bakalim

Bu arada arkadaşlar burdan arkadaş olup özelden görüşmeyi ben pek anlamıyorum özelden görüşüceksem burda ne işim var bilinmeyen nickle
Bi sure sonra arkadas oluyirsun cnaim ya. Benim cok sevdigim arkadaslarim var. 1.5 yildir gorusuyoruz her gun yazisiyoruz resmen. tamdem kurk mantolu madonna marcello cok seviyoeum onlar benim canlarim.
Bi de instagramdan takiplestigim arkadaslarim var. Hele biri var ki normalde de gorustuk ayak ustu bir kac kere ama olsun her pazar ayni yerdeyiz cok seviyorum onu MissPoine . Sonra bir kac kisi daha var nick vermek istemiyorum belki istemezler ama cok seviyorum onlari..

Degilim tabi bana ne bana sen 100 kilo halinle o adama yakisiyomusun bir aynaya bak diyen bir kadın o ? Napsaydim sussamiydim yani tirnagim olmazsin dedi
sanmıyorum ama velev ki öyle.
daha ne muhabbete devam ediyorsun? lafını söylediğine göre niye görüşmeye, üstelik telefon açacak kadar samimi olmaya kalkışıyorsun ki?
dürüst değilsin.

Terbiyesizlik yapmayın aramadim sadece msjda tekmisiniz kocan evdemi dedim.........

Wooww o üye sen misin kız? empatinin dibine vurdun resmen

Ilk o yaptı benim kilom var baya o kilodan vurunca bende boydan vurdum bu kadar basit ama yakismiyolar napim soylemesem daha mi iyi yani
Yakisiyo yakismiyor burda yanlissin arkadas.
Kimseyi ilgilendirmiyor alan almiş satan satmiş .ozel hayata girmek ayip benim boyum uzin olsa esim kisa .
Bundan kimene .
Biz birbirimizi seviyorsak ozel meseleye kimse girmesin bence..

Ya olabilir olmasın demiyorum olsun ama hobi olarak olsun kocalarla görüşmek nedir yahu

Kardeş ne alaka?

Canım konu sahibi hırs etmiş kendi kendine. Adamı çok beğenmiş belli, kendi kendine de bu çirkin nasıl böyle bir erkek bulmuş diye kendince triplere girmiş.

şimdi şöyle bi gerçek var benim de boyum kısa, ve son 1 yılda baya kilo aldım, cildim de bozuldu kilodan dolayı. eski güzelliğimi yitirdim diyebilirim. şu günlerde spora yazıldım, dermatolojiye gittim, inşallah en kısa zamanda toparlıycam.

ama nişanlım buna rağmen benden bi an soğumadı. çünkü kalbimiz güzel, çünkü bizi bağlayan şey dış görünüş değil, sevgi. ve hep arkadaşlarımın yanında hayıflanırım ''ben iyice kendimi saldım, nişanlımın yanına kendimi yakıştırmıyorum, eskisi gibi olmam lazım'' diye.

arkadaşlarım da bana hep ''saçmalama, sen yine güzelsin, hem senin kalbin yeter, x senin gibisini nerden bulacakmış, düğüne kadar kilolarını verdin mi fıstık gibi olursun'' vs vs derler, beni hep rahatlatırlar, zayıflama konusunda yardımcı olurlar.

gerçek arkadaş budur. ama yok deselerdi ki ''sen nişanlının yanına yakışmıyorsun göz var nizam var'' falan.

ben orda onunla kavga bile etmezdim, çünkü bana bunu söyleyebilecek bi insan arkadaş dost olamaz, ve benim tek kelimeme dahi değmez.

Ah çok sağol canım. Tamam aşerdiğimde ilk seni arayacağım o zaman bıktırana kadar.

Siz kendinizi açık sözlü olarak tanımlıyorsanız karşınızdaki kişi de açık sözlü oluyor o zaman. Bir çirkeflik göremiyorum bu durumda. O da yalansız dolansız yüzünüze vurmuş gerçekleri. Sizin bakış açınıza göre.
Göz var nizam var yukarıda Allah var bu kadının gözü kocamda arkadaşlar!!! diye o da çevresine yayıyordur kim bilir. Bekliyorum o üyeyi bu konuya. Bakalım o neler anlatacak.

Ha yok yav tabiki oyle bir sey cok sacma yani. Ne alaka koca onu ben de anlamadim :))) Bence ikisi de anormal :))
Bence sen anormalsin bana kes konuşmayı uzatma yada ahlaksiz dedi diye uzat falan de akıl ver anladım mi onun için yazdım sen dalga geç diye değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…