- 20 Ocak 2010
- 47.928
- 181.162
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Bu arada arkadaşlar burdan arkadaş olup özelden görüşmeyi ben pek anlamıyorum özelden görüşüceksem burda ne işim var bilinmeyen nickle
Ohoo kardeşler eşler döküldükçe dökülüyorsunKardeşinin fotoğrafını gösterdi
Benim anlamadığım bişey var iki kişi daha ilk görüşmesinde neden hunharca birbirine laf sokar?
Bence sen anormalsin bana kes konuşmayı uzatma yada ahlaksiz dedi diye uzat falan de akıl ver anladım mi onun için yazdım sen dalga geç diye değil
sen su olayi dogru düzgün bi anlatsanaKardeşinin fotoğrafını gösterdi
Ben hiç tanışmayayım bana neler söylerler kim bilirKK reelde arkadaş olup kilonuzu ve kocalarınızı karşılaştırarak durum değerlendirmesi hizmeti sunma konusunda müthiş bir içerik sağlayıcıdır
Bu konu vesilesiyle, reelde hiç görüşmediğimiz yani beni hiç tanımamasına rağmen sevdiğimin sağlık durumunu özelden sorarak iyi dileklerini ileten benim de hiç tanımadığım güzel yürekli KK hatunlarına selam ve sevgilerimi sunuyorum
Kendisi sevgili döneminde kocasını aldatmış bana kendi anlattı simdii ise bana bunu yakistirdi. Sizce napmaliyim burda kapatmaliyim miyim yoksa esine soylemem mi gerek o kadınla asla konuşmam bir daha bir arayada gelmem? ????
yaaaa bibi sen cok tatlisin valla ben kocani sansli bulanlardanim acikcasi. Bulmus senin gibi dunya tatlisini hic kacirmasin ♡♡♡♡♡Ben hiç tanışmayayım bana neler söylerler kim bilirobez ve yaşlı kocaya bak bununla nasıl sevişiyor mesela
Bende diyorum shot nerde o da gelsinde hep birlikte banlanakBir insanın size güvenip anlattığı şeyi tartıştığınız an aleyhinde kullanmak en basit tabiriyle terbiyesizliktir.
İnsan sizi arkadaşı olarak görüp bir şeyini paylaşıyorsa, isterseniz kanlı bıçaklı olun o sır sizde kalır.
Bu arada arkadaşlar burdan arkadaş olup özelden görüşmeyi ben pek anlamıyorum özelden görüşüceksem burda ne işim var bilinmeyen nickle
Sağol canımyaaaa bibi sen cok tatlisin valla ben kocani sansli bulanlardanim acikcasi. Bulmus senin gibi dunya tatlisini hic kacirmasin ♡♡♡♡♡
Kkda yazmış zaten bunu ben niye soylemiyimBir insanın size güvenip anlattığı şeyi tartıştığınız an aleyhinde kullanmak en basit tabiriyle terbiyesizliktir.
İnsan sizi arkadaşı olarak görüp bir şeyini paylaşıyorsa, isterseniz kanlı bıçaklı olun o sır sizde kalır.
Muhtemelen farklı bir üyeliği daha var,Ya sen daha 1 aylık üyesin ne zaman yazdı da, kankito oldunuz kocaları buluşturdunuz, bir de kavga ettiniz.
Totomla bile gülmem bu hikayeye.
Sağol canımvalla yapıştım yakadına yedi yılın sonunda almak zorunda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?