Cirkef insandan cirkef iftira napmaliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu arada arkadaşlar burdan arkadaş olup özelden görüşmeyi ben pek anlamıyorum özelden görüşüceksem burda ne işim var bilinmeyen nickle

KK reelde arkadaş olup kilonuzu ve kocalarınızı karşılaştırarak durum değerlendirmesi hizmeti sunma konusunda müthiş bir içerik sağlayıcıdır

Bu konu vesilesiyle, reelde hiç görüşmediğimiz yani beni hiç tanımamasına rağmen sevdiğimin sağlık durumunu özelden sorarak iyi dileklerini ileten benim de hiç tanımadığım güzel yürekli KK hatunlarına selam ve sevgilerimi sunuyorum

Benim anlamadığım bişey var iki kişi daha ilk görüşmesinde neden hunharca birbirine laf sokar?

Cevap veriyorum: Aşağılık kompleksine bağlı ego tatmini için.

Bazı arkadaşlıklarda vardır böyle alttan alttan laf sokmalar. En nefret ettiğim insan ilişkilerindendir. O insanlardan uzak dururum hep.

Bence sen anormalsin bana kes konuşmayı uzatma yada ahlaksiz dedi diye uzat falan de akıl ver anladım mi onun için yazdım sen dalga geç diye değil

Neey. Valla su mesaji cevirecek biri varsa bekliyorum hicbir sey anlamadim çünkü!

Başta ayıbı yapan sensin, sana ne ki onların boylarından, güzelliğinden, yakışıp yakışmadığından... Siz açıksözlü değil, patavatsızmışsınız.

Sizin gibi arkadaş da olmaz ki

İnsanın huyu güzel olsun. Güzel yüze 1 yılda alışılır, güzel huya 40 yıl bile yetmez

Ben hiç tanışmayayım bana neler söylerler kim bilir obez ve yaşlı kocaya bak bununla nasıl sevişiyor mesela

Kendisi sevgili döneminde kocasını aldatmış bana kendi anlattı simdii ise bana bunu yakistirdi. Sizce napmaliyim burda kapatmaliyim miyim yoksa esine soylemem mi gerek o kadınla asla konuşmam bir daha bir arayada gelmem? ????

Bir insanın size güvenip anlattığı şeyi tartıştığınız an aleyhinde kullanmak en basit tabiriyle terbiyesizliktir.

İnsan sizi arkadaşı olarak görüp bir şeyini paylaşıyorsa, isterseniz kanlı bıçaklı olun o sır sizde kalır.

Ben hiç tanışmayayım bana neler söylerler kim bilir obez ve yaşlı kocaya bak bununla nasıl sevişiyor mesela
yaaaa bibi sen cok tatlisin valla ben kocani sansli bulanlardanim acikcasi. Bulmus senin gibi dunya tatlisini hic kacirmasin ♡♡♡♡♡

Bende diyorum shot nerde o da gelsinde hep birlikte banlanak

Bu arada arkadaşlar burdan arkadaş olup özelden görüşmeyi ben pek anlamıyorum özelden görüşüceksem burda ne işim var bilinmeyen nickle

Ben de ona anlam veremiyorum. Konu sahibinin tek üyeliğiyse yeni üye. Bana 2 yılda hiç böyle bir talep gelmedi. Gelseydi de ciddiye almazdım.
Neye göre gelir bu talep ve ne cesaretle kabul edilir anlamıyorum?

Kkda yazmış zaten bunu ben niye soylemiyim

Ya sen daha 1 aylık üyesin ne zaman yazdı da, kankito oldunuz kocaları buluşturdunuz, bir de kavga ettiniz.

Totomla bile gülmem bu hikayeye.
Muhtemelen farklı bir üyeliği daha var,
Burdan tanışıp özelini anlattığın birinin burda dedikodusunu yapmak yemez bence :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…