- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 333
- Konu Sahibi Hayatbanaguzelki
-
Konularına baktım hep su şehirde yalnızım diye yazmış hiç mi arkadaş yok falan diye ilk instagramda konustukta hata etmişim.isteHakikaten konu sahibi yeni uyesin ya nasil guvendin?
Konularına baktım hep su şehirde yalnızım diye yazmış hiç mi arkadaş yok falan diye ilk instagramda konustukta hata etmişim.iste
Tartimislar farklı şehirde oldukları için oda internetten sevgili yapmış 2 hafta konuştum ona anlatmalimiyim diye konu acmisnasil yani buraya konu mu acmis nisanlimi aldattim diye
KK'da yazıp kocasına mı söylemiş?Kkda yazmış zaten bunu ben niye soylemiyim
Bi sure önce profilimde can sıkıntısından fake konu açılmasını istemiştim sanırım dileğim kabul oldusen su olayi dogru düzgün bi anlatsana
kadini assagilamissin dedik yok önce o beni assagiladi dedin
kocasina yorum yapman yanlis dedik yok kardesinin enistesinin fotosunu gösterdi dedin
isin asli nedir yani?
Cevap veriyorum: Aşağılık kompleksine bağlı ego tatmini için.
Bazı arkadaşlıklarda vardır böyle alttan alttan laf sokmalar. En nefret ettiğim insan ilişkilerindendir. O insanlardan uzak dururum hep.
Kendisi nickimi biliyor hep kkda gezer zaten konuyu açmadan önce gorsun diye baktım son etkinlik 19dk önce yazıyordu gormussundur illaki sende yaz o zaman. Hep evini merak ediyorum derdi düşük olur diye yormuyirum kendimi yarın caya cagircaktim yazık yaCok ilginc. Peki kim bu?
senin profile bakarsak, yeni evli sayılırsın. kv ile yakınsın, eşin ilgisiz.Tartimislar farklı şehirde oldukları için oda internetten sevgili yapmış 2 hafta konuştum ona anlatmalimiyim diye konu acmis
Millet kafayı yemiş ya, her türlü ifşa olacağını bilerek yazmışMuhtemelen farklı bir üyeliği daha var,
Burdan tanışıp özelini anlattığın birinin burda dedikodusunu yapmak yemez bence :)
Benim hatam neIkinizde birbirinizden betermissiniz demek ki
kiz caktirma kiblemiyorum konu kapanmasin diye :)Bi sure önce profilimde can sıkıntısından fake konu açılmasını istemiştim sanırım dileğim kabul oldu
Sen karışma artık ya kendi fikrini kendine sakla lazım olurMillet kafayı yemiş ya, her türlü ifşa olacağını bilerek yazmış
Çok mantıksız değil mi
Yazık sizekiz caktirma kiblemiyorum konu kapanmasin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?