Cirkef insandan cirkef iftira napmaliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olayda anlaşılmayacak bir şey yok. Ben çok gördüm bu tiplerden, yolda yürüyen çiftlere bakıp, ayy bu kız da çok çirkinmiş nasıl bulmuş bu çocuğu, ben güzelim ama ben bile bulamadım diye kabaran tipler vardır. Konu sahibi işte o tiplerden. Bir tanıdığım vardı, kız gerçekten çok güzel, eşini kendine yakıştırmazdı tip olarak. Ancak huyunu sevdim falan derdi. Sonra gider elalemin yakışıklı sevgilisine kocasına iç geçirirdi. Konu sahibi evli barklı ancak hala ergen kafasından çıkamamış belli ki. Aklı başında insan 40 yıllık dostuna dahi bu şekilde bir yorum yapmaz. Yok senin boyun kısa eşin senden yakışıklı. Direk insanın aklına, eşimde gözü var herhalde gelir. Yahu öyle düşünsen bile içinde tut. Çirkin şansı versin denen bir laf vardır. Bunu çoğu kişi düşünmüş söylemiş ki bilinen bir laf haline gelmiş. Düşünsen de ne diye kadına söylüyorsun amaç ne?

Kkda yazmış zaten bunu ben niye soylemiyim
KK'da yazıp kocasına mı söylemiş?

Kimliğini bilen sizsiniz. Size söylediği veya forumda aleyhinde topladığınız bilgileri ifşa etmek karaktersizlik olur. Kendinize yakıştırırsanız yapın tabii, ona bir şey diyemem.

O üye gidip kayınvalidenizin, yengelerin arkasından atıp tuttuklarınızı "e foruma yazmışsın" diye kocanıza söylese hoş mu olur?

Konu sahibi arkadasim bence hata sende, neden dersen nette yeni tanistigim birini birak yillardir arkadasim olan birine bile kocan senden daha hos, dikkat et kaparlar asla diyemem. Bana da deseler orda veririm agzinin payini. Sizin arkadasliginiz sacma geldi bana, cunku o da sana oyle seyler solediyse verecektin agzinin payini. Birdaha asla gorusmeyin derim esinizede yansitmayin, bosa gerginlik olmasin

sen su olayi dogru düzgün bi anlatsana
kadini assagilamissin dedik yok önce o beni assagiladi dedin
kocasina yorum yapman yanlis dedik yok kardesinin enistesinin fotosunu gösterdi dedin
isin asli nedir yani?
Bi sure önce profilimde can sıkıntısından fake konu açılmasını istemiştim sanırım dileğim kabul oldu

Cevap veriyorum: Aşağılık kompleksine bağlı ego tatmini için.

Bazı arkadaşlıklarda vardır böyle alttan alttan laf sokmalar. En nefret ettiğim insan ilişkilerindendir. O insanlardan uzak dururum hep.

benim lisede bi arkadaşım vardı, en yakın arkadaşlarımdan biri (!) benim boyum 1.58 falan, yani 60 bile değil, onun boyu 1.75 idi. bir gün herkesin içinde bana baktı, yanıma gelip dizlerini kırıp eğilerek boyunu benimle aynı seviyeye indirdi ve bana
''ayy sana üzülüyorum bazen, benim boyum böyle olsaydı intihar ederdim heralde, etrafa şu seviyeden bakmak ne kötü bişey'' dedi herkes o an bana baktı tepkimi görmek için. önce utandım, sonra kırıldım, sonra kızdım, bi sürü duygu o an kalbimde karmakarışık oldu. isteseydim ben de o an onun eksik yönlerini söyleyip ''sen de böylesin'' derdim, ama yapmadım, sence böyle bi insan değer miydi ağzımı açıp kelime sarf etmeme?

gülümsedim ve uzaklaştım ordan, bi daha da mecburiyet dışında asla konuşmadım, bişey sorduğunda yüzüne bile bakmadan cevap verdim, benim bişey dememe gerek bile yoktu, anlamıştı hatasını. ama bi daha asla onu arkadaşım olarak görmedim. aklıma geldi yine, nasıl üzüldüm. arkadaşlık bu mudur ya? insanlar neden bu kadar kötü?

Cok ilginc. Peki kim bu?
Kendisi nickimi biliyor hep kkda gezer zaten konuyu açmadan önce gorsun diye baktım son etkinlik 19dk önce yazıyordu gormussundur illaki sende yaz o zaman. Hep evini merak ediyorum derdi düşük olur diye yormuyirum kendimi yarın caya cagircaktim yazık ya

Tartimislar farklı şehirde oldukları için oda internetten sevgili yapmış 2 hafta konuştum ona anlatmalimiyim diye konu acmis
senin profile bakarsak, yeni evli sayılırsın. kv ile yakınsın, eşin ilgisiz.
aldatma ihtimalinden şüphelenmişsin ama yapmaz diye düşünüyorsun.
bu verilerden yola çıkarak, 21 yaşında kıskanç ve birilerinin kocasına, kardeşine yakışıklı mı değil mi diye bakacak kadar enteresansın mı diyelim?

Şimdi kadının boyuna posuna laf etmişsin, kocasının yakışıklı olduğunu dile getirmişsin üstüne birbirlerine yakışmadıklarını ifade etmişsin. Sen onu burdan vurmuşsun o da hamileliğinden sana dem vurmuş.

Biri bana da bunları dese ağzına sokarım o lafları kusura bakma da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…