Cirkef insandan cirkef iftira napmaliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu ne ahlaksızlık ya bilmem nesi yere yakın olandan korkun muş ,asıl senin gibi zekası sıfır olandan korkmak gerek . kadın sonuna kadar haklı sen kendini ne sanıyosun da gidip kadına kocan yakışıklı sen çirkin yakışmıyosunuz muamelesi yapıyosun , kocasına göz koymuşsun bide gelmiş üste çıkmaya çalışıyosun .seviyesiz

Hamilelik ilk hastaydı daha kocalar tanışmadan önceydi sürekli umut bağlama kesin düşer açtığım konulara bakın hep beta hcg düşük diye konular ben burda ağlaya ağlaya konu actim o yardım edeceği yerde düşer bosver diyordu onla bunun alakası yok

Pislikmisiniz siz ya ne diyosun sen kendine gel

Arkadaşlık bu değil tabi ki. Neden kötü olabildiklerini bilmiyorum. Sanırım çok mutsuzlar. Konu sahibi de öyle olabilir.

Ben de uzun süre sabrettiğim birisiyle bıçak gibi kestim bütün iletişimimi. Çok defa geldi konuştu yüzüne bile bakılmadı ve gitti. Ve gerçekten huzur buldum.
Bu tipleri kendi silahlarıyla vurmak çözüm değil. Daha da azıtıyorlar zevk alıyorlar. En iyisi ciddiye alınmadıklarını göstermek.

allah senın gıbı ınsanlardan bızı korusun

İyi misin sen ?madem sana forumda bunları diyordu ne demeye yüzyüze görüşmeye gittiniz?

niye ya? kiblemedim ki konu kapanmasin ne var bunda?
anlattiklariniz birbiriyle örtüsmüyor ya sizi hakli bulalim diye sonradan biseyler ekliyorsunuz yada olayi sinirle tam anlatamamissiniz cünkü yazdiginiz ilk mesaji tarafsiz gözle okursaniz bu kadar insanin size neden kizdigini daha iyi anlarsiniz. benim bile konuya ilk mesajm benden beklenmeyecek kadar sertti

su olayi sakin kafayla dogru düzgün yazsaniz belki haklisinizdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…