Çirkin erkegin teklif etmesi sorunsalı?

İyi ki umrunuzda olmamış, konu açmışsınız😂
Hazmedemediniz herhalde öyle ‘çirkin’ birinin size bakmasını.
Bilseydi işte, bir bilseydi o çirkin bile bakar mıydı düşünmek lazım...
Neden sözlerim carpitiliyor.Hayir afedersiniz de bircogumuz çirkin birini istemeyiz.Ben bunu burada dile getirdim diye ne bu kadar tepki acaba ?

Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Yani çirkin birinden teklif gelince istemsizce şoka giriyorum.Yanlis olabilir ama hayat enerjim kayboluyor bu sefer.
Çirkin erkek senmisin:)

Bak ablası,şimdi,kendini yetistirmis,konusacak sözü olan,eli ayağı temiz,dişleri bakımlı her erkek yakışıklıdır çoğu genç kız icin.

Kendine guven,elinden geldigi kadar da iyi giyin,giysi kişiyi adam etmez ama adam gibi gosterir en azindan;)

Neden sözlerim carpitiliyor.Hayir afedersiniz de bircogumuz çirkin birini istemeyiz.Ben bunu burada dile getirdim diye ne bu kadar tepki acaba ?
Niye istemeyelim?
Ayrıca neden genelleme yaptınız ki?
Benim kocam gayet çirkin bir adam, yakışıklı olsaydı sevemezdim mesela😂
Ben yanıma jön değil, insan arıyor olduğumdan görüntüleriyle hiç alakadar olmuyorum.
Beden denilen şey, bugün var yarın yok, bunu bilecek kadar gördüm geçirdim ben.
Dolayısıyla insanları çirkin güzel sarı esmer vs diye sınıflamam yoktur.

Çirkin birine çirkin demek hakaretmidir?
Ben olanı söylüyorum.Lutfen yalandan duyar kasmayalim
Çirkine çirkin demek hakaret değil terbiyesizliktir 😒 kimse sonuçta dört dörtlük şahane peri kızı-oğlu değil sen kendine güzel geliyorsundur ama bir başkasına çirkinsindir mesela ben kendimi hiç beğenmem ama eşim çok güzelsin diyor anladın mı bu görecelidir

Çirkin birine çirkin demek hakaretmidir?
Ben olanı söylüyorum.Lutfen yalandan duyar kasmayalim

Çirkin birine çirkin demek hakaret midir? Nasıl bir soru. Unutma o senin algına göre sana öyle geliyor. Göreceli diyoruz. Mesela seni görsem beğenmeyebilirim bunu gelip yüzüne söylesem ne hissedersin?

Back
X