Hahahyaa seviyorum burayı gerçekten... ❤
Bende çok seviyorum. Durup bütün mesajları beğenesim var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahyaa seviyorum burayı gerçekten... ❤
Evet belli o yüzden gelip konu açtınız değil mi? Seninde için çok çirkin yalnız.Evet onun için büyük bir yıkım olmuş herhalde.Ama benim umrumda falan olmadı yani
Neden sözlerim carpitiliyor.Hayir afedersiniz de bircogumuz çirkin birini istemeyiz.Ben bunu burada dile getirdim diye ne bu kadar tepki acaba ?İyi ki umrunuzda olmamış, konu açmışsınız
Hazmedemediniz herhalde öyle ‘çirkin’ birinin size bakmasını.
Bilseydi işte, bir bilseydi o çirkin bile bakar mıydı düşünmek lazım...
Hahaha. Bu arada senin nickinde gözümden kaçmadı. Bir ironu yapmışsın bence eminim çokta güzelsindir.![]()
O değil de mune cımbızını çeker birazdan![]()
Neden sözlerim carpitiliyor.Hayir afedersiniz de bircogumuz çirkin birini istemeyiz.Ben bunu burada dile getirdim diye ne bu kadar tepki acaba ?
onlari neden reddetin onlarda mi cirkindiMerak etmeyin çok erkekten teklif aldim.
Çirkin erkek senmisin:)Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Yani çirkin birinden teklif gelince istemsizce şoka giriyorum.Yanlis olabilir ama hayat enerjim kayboluyor bu sefer.
Çirkin birine çirkin demek hakaretmidir?Kk'da böyle bir konu açmaya cesaretin var gelmiş yorumlardan şikayet ediyorsun.
Niye istemeyelim?Neden sözlerim carpitiliyor.Hayir afedersiniz de bircogumuz çirkin birini istemeyiz.Ben bunu burada dile getirdim diye ne bu kadar tepki acaba ?
Bakalım genelde bu tarz konularda pek ban olmuyor ama kimse birbirini şikayet etmiyor herkes ortak düşüncede olunca tabiAy ben kk siz yapamam bura bana ilaç gibi
bana sıra gelir mi bakacaz![]()
Çirkine çirkin demek hakaret değil terbiyesizliktirÇirkin birine çirkin demek hakaretmidir?
Ben olanı söylüyorum.Lutfen yalandan duyar kasmayalim
Cep dolu olsa adama nur inerdi eminim:))Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu ile evlenmiş Adriana Lima Metin Hara ile aşk yaşamış onlardan güzel olacağını düşünmüyorum bu kadar kasma istersen.
Çirkin birine çirkin demek hakaretmidir?
Çirkin birine çirkin demek hakaretmidir?