Çirkin erkegin teklif etmesi sorunsalı?

Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Yani çirkin birinden teklif gelince istemsizce şoka giriyorum.Yanlis olabilir ama hayat enerjim kayboluyor bu sefer.
Misal çokkk çirkin bir adam senin tabırınle ama milyoner birinin oglu cok parası var o zaman nasıl karsılardın? Allah gönlüne göre versın de insan cokkk sonra anlar göze hitap edenle gönüle hitap edenin bir olmadığını.

Konu sahibi hoşlandıgı erkek tipinin konusunu açmış megersem. Ama öyle biri denk gelmemiş hiç nedense :confused:

Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Yani çirkin birinden teklif gelince istemsizce şoka giriyorum.Yanlis olabilir ama hayat enerjim kayboluyor bu sefer.

O çirkin olanlar çirkin olduklarını bilmeyip gayette yakışıklıyım diyor olabilirler mi acaba...

Eveet yüce zeusun kızı IIV . EGO tanricasindan fotoğraf istirham ediyoruz 😄

Beklenen fotoğraf geldiiiii
r070.gif

Çok güzel bence :rolleyes:

Ne zamandır bu emojiyi kullanmak istiyodum bu konuya nasipmis.

Kime gore cirkin?
Benim eski sevgilim bana gore (hala) inanilmaz yakisikli bir adam. Sac desen buğday tarlasi. Goz desen okyanus
Ama hicbir arkadasim beğenmiyor çocuğu. Cirkin buluyorlar. Hatta "askin geçsin de sen de göreceksin" diyorlar.
Yani cirkin olmasi belki de senin beslemedigin hislerden dolayıdır.

Ama pespese pespese gercekten cirkin erkekler teklif ediyorsa belki siz de cok da guzel degilsinizdir. Onlar da sanslarini denemek istiyorlardir

Afedersiniz de burada amacım yargı değil.Ben olanı söylüyorum.Hem o da biliyordur çirkin olduğunu buna göre yaşar kendine denk birini bulursa iyi bir hayatı olabilir.Yalandan acitasyon kasmaniza hayran kaldım hanımlar
Hay çirkin kadar başına taş düşsün diyeceğim de olmayacak.

Tamam sen çok güzelsin, bütün erkekler sana bakıyor, niye dert edip konu açtın o zaman?

Offff siz piremsesler yok musunuz? Bir gün sizi de Hakan Sabancılar, Kıvanç Tatlıtuğlar bulacak. Siz adriana lima sınız çünkü. Erkek olsam senin karakterinde bir eş bulmaktan korkarım. Daha iyisini bulunca sen aldatırsın kocanı. Çünkü sen bir piremsessin

kızmışlar sana ama ya ben seni anlıyorum aslında, öyle kişiler hoşlanmıştı ki benden ciddi misin diye sorasım geliyodu, benimle bir şansının olduğunu düşünmesi garibime gidiyodu.
ben dünya güzeli değilim tabii ama göz var izan var, yanyana yürüdüğünde yanına yakışması lazım biraz.
karakter çok önemli sevince birşeyin önemi kalmıyor ama o kadar da değil yani.

kızmışlar sana ama ya ben seni anlıyorum aslında, öyle kişiler hoşlanmıştı ki benden ciddi misin diye sorasım geliyodu, benimle bir şansının olduğunu düşünmesi garibime gidiyodu.
ben dünya güzeli değilim tabii ama göz var izan var, yanyana yürüdüğünde yanına yakışması lazım biraz.
Herkesin kendi yanına yakıştırdigi, yakıştırmadıgı birileri olabilir ama üzerine basa basa çirkin demek görgüsüzlükten başka birşey değil.

Amine Gülşe ile Mesut Özil🙄
Metin Hara için aynı şeyi söyleyemem ama bu bahsettigimiz adamları güzel yapan para gibi bir unsur var, bunuda es geçmemek lazım. Bazı insanlar için normalde asla birarada olmayacağı kişiler parayla beraber vazgeçilmez oluyor.

Konu sahibi hoşlandıgı erkek tipinin konusunu açmış megersem. Ama öyle biri denk gelmemiş hiç nedense :confused:
Sans meselesi demek ki.
Bende bundan bahsediyorum.Burada ki hanımlar bunu anlamıyor.Ya da işlerine gelmiyor.

Back
X