Çirkin birine çirkin demek hakaretmidir?
Ben olanı söylüyorum.Lutfen yalandan duyar kasmayalim
Bacım tamam anladık güzelsin.
ama çoğu şey eksik kalmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çirkin birine çirkin demek hakaretmidir?
Oooo vurdu gol olduuGüzelsin de niye yakışıklı adamlar teklif etmiyor diye sorarlar adama yegen.
o değilde tüm kk nın aynı fikirde birleştiği ender konulardan![]()
Anlatmayaydin iyiydi,kıza kapak yaptimdi. : (Kocam aynen de böyle yaptı, aylarca çevremde takıldı arkadaş grubuyla:)
Ben ilgimi belli edince, ‘sen niye bana ya da bize bakasın dalga geçme, boşuna hayale düşürme’ demişti.![]()
allah askına bır resmınızı koysanıza suracıga gorelım guzellıgınızı bırAfedersiniz de burada amacım yargı değil.Ben olanı söylüyorum.Hem o da biliyordur çirkin olduğunu buna göre yaşar kendine denk birini bulursa iyi bir hayatı olabilir.Yalandan acitasyon kasmaniza hayran kaldım hanımlar
Cep dolu olsa adama nur inerdi eminim:))
Afedersiniz de burada amacım yargı değil.Ben olanı söylüyorum.Hem o da biliyordur çirkin olduğunu buna göre yaşar kendine denk birini bulursa iyi bir hayatı olabilir.Yalandan acitasyon kasmaniza hayran kaldım hanımlar
Guzelsen şansına küs,cirkinle evleneceksin mecburen:)Çirkin birine çirkin demek hakaretmidir?
yok sürülüyor kırışıklıkları alıyormuşYalandan acitasyon kasmak nasıl bir şey yeniyor mu?
Ahahahaha, o da alçak gönüllü gönüllü olaydı bu konuyu açmasaydı.Anlatmayaydin iyiydi,kıza kapak yaptimdi. : (
yok sürülüyor kırışıklıkları alıyormuş![]()
ben de iliştim yanınıza![]()
Tipinizi merak ettim
Yüce zeusun kızı IIV. ego tanrıçası![]()
Eveet yüce zeusun kızı IIV . EGO tanricasindan fotoğraf istirham ediyoruzBu konu böyle bitmemeli. Bir fotoğraf gelmeli buraya.![]()
Afedersiniz de burada amacım yargı değil.Ben olanı söylüyorum.Hem o da biliyordur çirkin olduğunu buna göre yaşar kendine denk birini bulursa iyi bir hayatı olabilir.Yalandan acitasyon kasmaniza hayran kaldım hanımlar