çirkin

Kilolu kadınlar neden güzel olmuyor anlamıyorum. :44:

Üstelik konu sahibi obez değil hatta kilolu sınıfına bile girmiyor. Herkes manken gibi dolanmak zorunda mı?

Tenesemisir

Valla ben de erkek arkadaşım da birbirimize çok düşkünüz ama paso deriz spor yap, sen de yap yaz geliyo fit olalım
Hatta geçen diyorum pilatese adam gibi başlıycam set alalım bana, bakalım bi'tamam mı diye durmuş sen pilates yap ben de boş durmayım sana baklava yapam diyo

yapın valla sporunuzu eger totonuzu kaldırabilirseniz
biz prensle spora başlayabilcegimizi hiiç sanmıyorum ikimiz de tembeliz
o yüzden birbirimizi göbeklerimizle seviyoruz
Bir de baklava nedir yahu, erkege spor yap desen hemen baklava der
baklava en son nokta
sen şu göbegini belini erit de baklava kalsın
ki zaten çıkaramazsın

Adam zayıf yahu, kası bile var spor salonuna bile gidiyodu nazar etmeyim, ben daha tembelim ona göre
Aslında üşeniyoruz ya başlayınca cidden gerisi geliyo.
Evde durduğum zaman yatağın üstüne bi'kuruluyorum gece yarısı oluyo resmen.
Leslie ile yürüyorum işte evde olduğum zamanlar hiç olmazsa adım atmış oluyorum durduğum yerde.
23'mde üşensem evlenince hiç gözüm almaz.
Oyüzden bana "seven her haliyle sever niye öyle demiş"ler yersiz geliyo elbet seviyodur.

Ben sevmiyor demedim ki nereden çıkardınız??

Sevgili olmak ,sevmek kiloyla,elbiseyle,dış görünümle olacak şeyler değil bana göre.Ben hiçbir

sevgilime askım kilona dikkat et demedim,demem de.Ne zayıfına dedim ,ne şişmanına.

Öncelikli olarak kilosunu eğer sağlık problemi

yoksa hiç önemsemediğim için demezdim; sonrasında da kimseye kilo ver demekle kilo

verdirilmeyeceğini bildiğim için.Vücut ölçüleriyle ben dedim diye oynamasın zaten benim

sevgilim,herhalde rahatsız olsa kendi verir ya da vermez,bu onun bileceği iş.

Sevgilisi şişman ya da zayıf diye ayrılan kişinin de bence zaten başka problemleri vardır,ben her

durumu hayatımda yasamıs bırı olarak ,zayıfken de ,kiloluyken de insanların bana karısmalarına

sinir olmusumdur,hayat benim vücut benim,kime ne ? Begenmeyen küçük ogluna almasın.

Sevgililikse bunlardan çok bagımsız bir sey; ruhun uyusuyorsa karsındakı ınsanın kusurlarını

görmezsin.Bunun yasla alakası da yok ,lisedeyken de böyle düşünürdüm,su yasımda da böyle

düşünüyorum.Bu arada kilosu yüzünden saglık problamı yasayan sadece 1 arkadasım oldu.Ama

maalesef anoreksiya ile hayatı zehir olan en yakın 4 isim geldi aklıma ..

Yanlış hatırlamıyosam "ilişkini gözden geçir" gibi bi'cümlenizden dolayı öyle demiştim:44:
Bilmiyorum herkesin kendi görüşü insan sevdiği kişinin sağlığına dikkat eder ki fazla kilonun sağlıksız diye nitelendirilmesi için illa damarları tıkamasına vs.gerek yok yani.

Bence deyiş biçimi önemli, insan sevdiğine sırf kilo ver diye bozulmamalı. Acımasız olacak ama bu konunun çok çok dışında yazıyorum çoğu insan "beni seven böyle sevsin" diye kendini saldıkça salıyor neticede ruhlar aleminde de yaşamıyoruz ki öyle olsaydı tvde Kıvanç Tatlıtuğ'u görünce gözlerimiz büyümüyor olurdu O yüzden her insan sevdiğinin dışına da bi'okadar önem veriyor bu bi'gerçek.
Soğumaz tabii ki ama önemsesin ister.

Bu arada teşekkür ederim missblue, leslie yi bilmiyordum,öğrenmiş oldum;kendi sporumdan önce

yürüyüş yapmadığım günler bana yardımcı olabilir :)

İlişkini gözden geçir demek, seni sevmiyor demek değildir.Fazla kilonun sağlıksız diye

nitelendirilmesi için damarların tıkanması gerekir diye yazdığımı da sanmıyorum :) Zaten konu

sahibinin kilosu da o aralıkta değil.Diyetisyene gitse ya da endokrin uzmanı bir doktora,sağlıllı

beslenme önerilerinde bulunup yollarlar. Dediğim gibi her

durumu yaşadım ben hayatımda,inşallah sen yasamazsın.Yasın benden cok kuçuk dıye sen dıye

yazıyorum.37 yım cunku.Dediğin gibi herkesin kendi görüşüdür.Mesela ben Kıvanç T.deyince

gözleri

büyüyenlerden değilim :) Zevkleri de farklı olabiliyor insanların.Veya o Kıvanç görünümlü

erkeklerin bir kısmının karakterinin de Kıvanç görünümlü olmadıgını farkedince baska seyler

düşünebiliyorsun:)

Beni böyle sevsin diye kimse kendini salmaz.Eger biri kendini salıyorsa bunun nedenleri

vardır.Hayat sadece kilodan,fizikten ibaret değil.Ha çok güzel olmak ,alımlı olmak vs de her zaman

istediklerini getirmez hayatta insana '' Allah çirkin sansı versin '' diye bir söz bosuna

söylenmemiş.O fiziğin içinin dolu olması benim öncelikli tercihim.Ama zevkler ve renkler

tartısılmaz.Ben kilo vs önemseyen biri değilim,bunları çok takıp hayatı kendine zehır edenlere de

üzülürüm.Üstelik kilo versen kimseyi mutlu edemezsin '' aa zayıflamıssın hasta mısın '' derler.Kilo

alırsın '' aman dikkat et kilo almıssın '' derler.Her iki durumda da ''çok güzelsın'' ya da ''yanakların

çökmüş/ tombullasmıs'' diyenler olabilir.Bu insanın tamamen kendisine ait bir durumdur,hem hiç

bir durumda kimseyi memnun edemezsin,hem de baskaları için hayatını değiştirmemelisin.

Ohalde ben de izninle abla demek istiyorum
Ben daha çok konu sahibinin buna içerleyip, gönül koymasını kendini çirkin hissetmesini garipsedim. Kıvanç sadece örnekti Dış görünüş her şeyi getirmez elbet ama biz kızlar yüzünde sivilce çıksa üzülen insanlarız hele ki 20li yaşlarda
Yani bana kalırsa bu söylenilen cümle çok küçük bi'şey. Yukarda da dedim ya biz de erkek arkadaşımla konuşuruz sürekli spor muhabbetini daha çok sağlıklı yaşayalım vücudumuz zamanla salmasın kendini diye.

Oyüzden ben cevap yazarken sizin cevaplardan ziyade toplumdaki genel görüşü baz aldım, oyüzden çerçevenin dışında dedim

esim 57 kiloyken 50 kilo ol derdi. simdi 57 kilo olsam razi. boyum 1.65 hedefim 55. eskm icin degil kendim icin cunku biliyorum 50 de olsam birsylerden memnun olmayacak. sen de kendin vermek istiyorsan ver. sevgilin icin ugrasma. erkek milletine degmez.

konu sahibi arkadaşım öncelikle aynı boydayız ben 21 yaşındayım bu arada senin yaını yorumlarda göremedim atlamış olabilir. 50 kiloyum geçen erkek arkadaşımla konuşuyoruz bana dedi ki kilo ver bende dedim hayırdır nerden çıktı ilk tanıştığımızda böyle değildin diyo o zamanlar 46 kiloydum o zamanlarda bana çok zayıfsın uçucaksın diyodu kendisinede söyledim bunu olsun ver dedi tabi gülüyoruz biraz da. erkektir ne söylese yeridir şaka bir yana kilonu sağlığın için söylemiş olabilir. benimde hafif bir göbeğim çıktı mesela ben rahatsız oluyorum spor yapıyodum ama 10 gün önce ameliyat olduğum için şuan askıya aldım spor işini . spor yap sende biraz yemeden kes eminim çabucak verirsin.

oda vücut geliştirmeye gider biraz popo kası felan yaparsa neden olmasınnn

Eki Görüntüle 720680 şöyle bir erkek isterse ne yapılmazki.. ama kendide basit bi tipse tırnağı oynatmaya bile değmez :131:

bu resme sadece uygun olarak bunu buldum baklavalara bak sen heleeeeeeee

aynen bizler gibi 20 kli yaş gurupları hatta ben bunu 15-16 itibari ile düşünüyorum kilolu görünce garipsiyorum ve üzülüyorum çünkü en güzel zamanlarımız kilo verebilmek için. ileride zaten doğumlarla ilaçlarla alınan kiloların verimi zor oluyor bu evrelere olabildiğince zayıf ( ama ölüm orucuna giripte bir deri bir kemik değil ideal kilo bahsettiğim ) girebilirsek bir sonraki evreleri çok rahat atlatabiliriz buna inanıyorum . ayrıca bende Jillian Micheals yapıyordum bende 1 hafta gibi kısa süre içerisinde kilo mu verdin laflarını duydum bende Jillian öneririm . tercih senin konu sahibi arkadaşım

Kiimse kırılmasın gücenmesin ben , beni seven böyle sevsin modunu züğürt tesellisi olarak görüyorum .
Kilolu olmak sağlık açısından zararlı , sıfır bedenden bahsetmiyoruz , insanın boyuna göre olması gereken kilodan bahsediyoruz.

Evet benim anlatmak istediğim bu ilerde zaten kilo alınıyor normalde de kiloluysan ver verebilirsen .
Biraz kilo alayım hemen belime vuruyor ağrısı ,nesi güzellik şimdi bunun .

Bence hiç alınıp üzülmesin bile konu sahibi.Nasıl istersen canım ,ister abla ,ister katinam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…